Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Mai fetelor, azi am patit-o de rasu'plansu' la locul de joaca... A inceput de la intrare, l-am bagat pe Andrei inauntru ca nu mai avea rabdare si eu am mai ramas 1 minut afara sa platesc. Pana sa intru, el incerca sa ia o jucarie de la un baietel de 4-5 ani, care daca a vazut ca nu e destul sa traga de ea, ca si al meu insista, i-a tras una in cap cu o bila. Saracul Andrei a ramas mut, l-am luat de acolo si incercam sa ii explic ca nu e frumos sa ia jucariile altor copii si el tot 'mami au'. Dupa care s-a dus si a luat si el o bila si a apropiat-o incet de cap si tot 'au' zicea. Buun, ne jucam ce ne jucam si aud o mamica tipand 'nu fa pipi, tine-te!!!!!!!!!!'. Ia copilul in brate, fuge cu el la baie, dar prea tarziu. Vad ca se intoarce cu copilul si continua joaca. Ma tot uitam dupa el sa vad daca chiar facuse pe el, si era tot ud pe pantaloni saracu. Nu ma rabd, merg la ea si o intreb, chiar s-a udat? Ea zice da. Si nu-l schimbati? Pai il schimb cand ajungem acasa. Am inceput sa ma turez ca nu-i corect sa puna copilul meu mana unde la ei se aseaza cu pantalonii imbibati in pipi, noroc ca mi-a dat dreptate si s-a dus sa-l schimbe, ca angajatul de la locul de joaca care asistase la toata scena nu a zis nici pis... Dupa nici 10 minute alt baietel face un pipi mare chiar in mijlocul salii. Macar pe ala l-au curatat repede. Si dupa inca vreo 10 minute vine un grup de baietei sa anunte ca unul dintre ei a vomitat... Intre timp o fetita de vreo 4 ani ne luase apa, ca sora ei mai mare vroia sa bea ceva si a trimis-o la masa unde a vazut ca am lasat-o... Asta in Polus, unde pana pe la 5 e pustiu si frumos, dar nu mergeti acolo dupa 6 seara, ca e prea mare agitatia

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kitzy, nu mai fi atit de nervoasa pe lucrurile astea care nu tin de tine... bine ca sinteti sanatosi, frumosi! Daca maninca cite ceva Diana, e bine, mai au ei cite o pauza de mincat cu pofta, asa e si Patrick, vezi ca e destul de marisor, dar nu maninca mult numai citeodata.
Nico, tare distractie ati avut! Cred ca te intrebai: oare ce mai urmeaza?
Co, am calcat hainele singura... mai discut eu cu nora, cind vine la masa duminica viitoare

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
e gata
Nrl-imi pare rau de patania din parc
peste tot sint ignoranti
noi cind am fost la mare alaltaieri a aparut o femeie cu o fata mai mare si un baiat de vreo 5-6 ani cred
sint locuri amenajate cu apa mica pt copilasi mici
baiatul ii zice ca-l trece pipi si mama-sa ii zice du-te pe margine si fa la care el se duce pe marginea apei unde erau copii in apa care se jucau se pune face pp de zici ca era singur pe tot litoralul si apoi in apa la joaca fara nici o treaba si ceilalti copii la fel
nimeni nu a zis o vb......ma refer la parinti
noi eram pe prosop
cu toate ca este si baie unde e plaja libera...dar e greu de mers mai comod e de facut in apa
stiu ca fac multi in apa dar parca daca nu-i vezi cu cita nesimtire fac e altfel
si daca asta asa creste....ca-i zice mama lui atunci ce sa te mai astepti de bun simt
m-am si mutat de linga locul acela in secunda 2
gata m-am racorit si eu cu astia needucati
Kitzy-nu te mai stresa ca au perioade si ei cind maninca mai putin ,mai mult
toti fac asa
stim cum e ca nu mai stii ce sa gatesti si nu vrea nimic,important e ca maninca chiar daca putin macar ceva tot papa
iar de lucrari mereu cin te apuci de ceva se iveste cite o problema
hai nu te mai agita

fetelor daca vrei fac eu capitol nou daca imi trimiteti datele pe pm

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Katia, cred ca aste e problema... nu prea stim, cele care sintem zielle astea active, parola
Sint destul de "latini" si italienii astia.. ca sa nu spun vb mai urite, sa nu ma avertizeze monitorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ioana-de m-as apuca sa povestesc cum sint si pe aici,genul de oamni
da mai bine tac....
pai daca stiti parola careva trimiteti-o ca sa fac capitol nou

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Katia-mergem de luni langa Budapesta la un festival, o saptamana, hihi.astept site-ul pe care l-ai promis cu excursia

eladeea-daca nu sunt indiscreta,cui e adresata ultima fraza de la tine ca e tare frumoasa..

meli, va invidiez...in tacere... ce fain ca va plimbati atata, peste tot si va distrati...

fraza aceea am creat-o cu gandul la puiut, desigur...si cred ca zic cam tot ce gandesc in ea...vizavi de relatia mea cu Eric..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Eladeea , sunt la miniblu aparatoare pt pat normal sa nu cada din pat ceva de tipu asta , dar mai ieftine putin http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-aparatoare-pat.html
Noi avem sint utile, mai ales pt linistea mamei

Ioana stiu ca sunt...doar ca patul in care doarme el(adica patul nostru) e mare, king size... si n-as gasi aparatori asa mari...in plus nu stiu cat de inalte sunt , ca sa nu treaca Eric peste ele...o sa ma interesez sa vad ce gasesc...tks

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am luat o pauza

pana saptamana viitoare vreau ca apartamentu sa fie luna si bec, apoi sa ma pot pregati de bebe, sa ii spal hainitele, calc.....etc

acuma fac salonul , am sters geamurile interior, sipcile de la parchet si binenteles parchetul ca sa pot pune covorasul lui surioara pe jos asa ii zice Drgaos , o asteapta cu atata entuziasm , abia astept sa vad reactia lui .

mai stau putin linistita si incep bucataria si intre timp sa fac ceva gustarica pe cand se trezeste flacaul.

katia ai un pm

tot imi spuneti ca nu am burtica mare, intra-devar nu e ca si cu Dragos insa a mea fetita sta in picioare de aceea nu am burticuta mare

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
35+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

capitol nou

Kati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am vazuti ca nu sunteti doritoare sa veniti la intalnire sau nu puteti, insa m-am gandit daca tot nu facem intalnirea sa mergem la inaugurarea salonului la Alex, iar asa ii facem o placuta surpriza si va putea fi Alex cu noi

ce parere aveti????

eu una sunt cu semnul intrebari, poate nasc pana atunci

allex cum ii bona???

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
35+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput