Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, am o intrebare: stiti cumva unde gasesc in Cluj crocsi pt. Eric??? am cautat la Polus dar n-am gasit marimi asa mici, adica 22...
i-am cumaprat o pereche de la Hajdu dar din pacate ii sunt prea mici...iar aci vad ca n-am gasit si nu stiu unde sa caut...

fetele care ati fost in Turcia: oare gasesc asa ceva pe la magazinele de la hotel ??

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

salutare si de la noi!

am ajuns acasa, a fost tare dragut, in afara de faptul ca am adunat de undeva o viroza urata si acum ma lupt si eu si piti cu ea,sper macar sa treaca ea usor peste, saraca, si ochii ii curg...ati folosit careva sumetrolin pt copii?azi vine medicul s-o vad

da, eu i-am dat Sumetrolim...sanatate multa si sa va reveniti repede...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, sa mor de stiu ce-s aia crocsi
cum ai dat tu detalii, despre un anume nr 22, banuiesc ca-s ceva de incaltat, dar dc af fi vanzatoare intr-un magazin de incaltaminte..as fi tare surprinsa de cererea ta..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hello:)

Gabi doar atat si pentru fete cochete:)

Alex v-am vazut fetelor cat sunteti de frumusele si ce bine v-ati distrat voi! si mie imi place Tiadris cu parutul lung:P

Andreea (daria) un pupic pentru voi, poate ne vedem zilele astea intre betoane;)

Andreea am luat noi crocsi marimea 22 mai prin mai-iunie de la Deichmann cu vreo 39 de lei parca, noi am luat albastri. Eu as zice ca poti lua si 23, Carinei ii sunt aproape mici acum 22.Dar nu sunt crocsi-crocsi ci firma Sahara, dar sunt f ok. Crocs am vazut la magazinul vis a vis de Sensiblu, ala mare de la intrare pe stanga, intarea a doua, adica acolo unde e masinuta rosie si locul de joaca pt copilasi peste 2 ani:)

Ioana imi place freza ta de morrrr, esti f frumusica:P si iubitul nostru la fel:)

Paula vezi daca nu esti mamica de fetita fitoasa;)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ma lamureste cineva ce-s aia crocsi? In viata mea n-am auzit de cuvantul asta

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ralu
http://image.rakuten.co.jp/sp5/cabinet/crocs/crocs-color3.jpg

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eladeea, la hotelul unde am fost noi am vazut crocsi. SI am ma vaut anu trecut,nu stiu daca mai au la Stone Greek. Pe la Leonardo poti incerca, daca accepti si no name
Noi am ;luat pt P pt mare sandalute de la Adidas, am vazut si la Deicheman si alte firme, cu scai deasupra, tare bine s-a intels cu ele. desi el nu poarta sandale cu mare placere.
Co, mersi, gindeste-te ca nu eram "coafata"

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea ne-am distrat de minune cu crocsi

si noi avem crocsi , insa nu stiam ca se numesc asa

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, sa mor de stiu ce-s aia crocsi
cum ai dat tu detalii, despre un anume nr 22, banuiesc ca-s ceva de incaltat, dar dc af fi vanzatoare intr-un magazin de incaltaminte..as fi tare surprinsa de cererea ta..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

te-ai prins...sunt niste papucei de plaja/apa...

co, mersi de raspuns...din pacate nici la deichmann nu mai au...ne-am trezit noi tarziu....

hahaha....se pare ca v-am starnit interesul...

ciupercuta-ntr-un picior, ghici crocsule ce-i????

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

azi am fost sa imi i-au un birou la kalk si am cumparat si covoras la Dragos in camera , insa cand am ajuns acasa ce sa vezi, Drgaos ne spune face tati lapticu si dormim pe covoras , am crezut ca e o gluma insa chiar numai acolo a dorit sa doarma , asa cam-am pus cu el pe covoras sa fiu sigura ca adoame , iar dupa 1 min a si adormit

acuma seara ne zicea eu dorm pe covoras noroc ca nu mai era pe jos, l-am dus inapoi ca era micut pt camera ia maine ne audce altul

andreea lui Dragos tare multii plac papucasi ca sunt comozi si se incalta rapid cu ei

chiar ieri am fost in parc in manastur si a vazut pe un nene cu cocsi in picioare la care el
ce are nenea ????? si il intreb ce are ????? iar el .....papuci ca si copilu , o inceput sa rada acel domn

chair ns unde mai gasesti deoarecea cautat cumnaat mea si nu a gasit , peste tot ii spunea ca s-au terminat sa incerce la anu

va sarut , noapte buna tuturor

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si 35+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput