Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 17
elenuta23 spune:
azi am mutat patutul lui Dragos in camerra lui, deoarece era ora 16 si nuvroia sa doarma de amiaza, asa ca m-am supara rau si am zis gata asa nu se mai poate , iar acum seara nu a ripostat deloc ca de ce e acolo si nu in camera lui mami si tati
ma gandeam ca va reactiona dupa ce a dormit 2 luni langa noi
v-am pus cateva pozici cu Dragos dar si cu mine cu burtica
http://picasaweb.google.com/elenus82/August2009#
paula tinem pumnii pt luna ce vine sa fie 2 liniute
alex, gaby o sa fie bine si cu bonele o sa vedeti
mult succes
va sarut si va doresc o noapte linistita
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria
nrl spune:
Elenuta, ce mamica frumoasa esti
No, eu am prevazut intalneala cu copii, de aia am propus parcul, daca e fara alegeti voi un loc, dar pe noi sper sa ne primiti in doi, ca dupa ora 12 suntem nedespartiti
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!Trezirea!!
Nico, de pensiunea Allegria stii ceva? Arata tare bine in poze! Mergem numai noi 3, eventaul inca un tatic cu un baiat.
Elenuta, sint la serv nu pot vedea calumea pozele aici.
Alex, ce slogan fain! Infinity studio e o frannciza? ca am mai vazut un magazin in Zorilor, Infinity sigur era, nu stiu daca si studio, ma uit mai bine data viitoare.
Trezireaaa
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Ioana-de allegria n-am auzit,dar tot asa ca si Nico, am fost la verdi, in fiecare joi se schimba apa, camerele super, ai bucatarie jos cu tot ce ai nevoie, restaurant acolo daca vrei.
dariandra spune:
GABI - Am citit despre voi si ma bucur ca totul e ok. pentru Sara cea dulce si pentru bebelusul din burtica.
ALEX - Fotografiile sunt superbe iar Tiadris este o adevarata printesa.Parca ieri ne-am intalnit in spital, fiind pe punctul de a naste...retraiesc cu nostalgie acele momente unice.
ELENA - Salutari lui Dragos!Iti va fi cu adevarat de ajutor!
Fetelor, daca doriti sa ne intalnim fara copilasi, nu vreti dupa ora 18:30, ca atunci am cu cine s-o las pe Daria.
kitzy spune:
Alex tu n-o cunosti pe Diana nu pot iesi nicaieri cu ea fara sa faca vreo prostie
Prefer s-o las acasa ca-s io mai linistita, macar acolo sa ma relaxez un pic
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoni salutare si de la noi! eladeea-si eu am fost la hajdu vineri de dimineata pana seara,hihi, erai pe acolo? |
meli, noi am ajuns pe la ora 2 in Hajdu...dr vineri n-am fost la strand...doar pe aoclo..prin zona[;D]...noi am stat pana duminica la pranz...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenuta23 azi am mutat patutul lui Dragos in camerra lui, deoarece era ora 16 si nuvroia sa doarma de amiaza, asa ca m-am supara rau si am zis gata asa nu se mai poate , iar acum seara nu a ripostat deloc ca de ce e acolo si nu in camera lui mami si tati ma gandeam ca va reactiona dupa ce a dormit 2 luni langa noi v-am pus cateva pozici cu Dragos dar si cu mine cu burtica http://picasaweb.google.com/elenus82/August2009# paula tinem pumnii pt luna ce vine sa fie 2 liniute alex, gaby o sa fie bine si cu bonele o sa vedeti mult succes va sarut si va doresc o noapte linistita Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria |
uauuuuuuuu..ce usor s-a adaptat Dragos noii situatii...si chiar n-a zis nimic??? super!!! as vrea sa fie si la noi la fel de usor...
am avzut pozicile...o mamica tanara si frumaosa...cu bebelina la purtator..
cat despre iesire, da...meritam si noi din cand in cand asa ceva...uitasem ce bine e...sa fii fara griji...
cat despre aapratul foto...stiu ca m-ai intrebat...avem un Canon EOS 1000D...sigur, nu e cel mai performant, cum ar fi vrut sotul meu...dar...e super bun
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
Ioana-de allegria n-am auzit,dar tot asa ca si Nico, am fost la verdi, in fiecare joi se schimba apa, camerele super, ai bucatarie jos cu tot ce ai nevoie, restaurant acolo daca vrei.
Ioana13 spune:
Pozzzzeeeee
http://picasaweb.google.com/ioana1303/VacantaBuniciSiCluj#
E plin la Felix, mai ales la Verdi, unde tare mi-au placut pozele!!! sper sa gasim ceva convenabil!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)