Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 16
RAMONELLA spune:
Gabi,bravooooooooo!!!!Ce ma bucur!!!Am zis eu ca e o greseala.Pana la urma acolo sus cineva le aranjeaza pe toate cum trebuie.
Pozele ti le trimit pe mess daca vrei.Numai sa te prind.
Paula imi pare rau ca au venit uratii...Poate din cauza stresului a intarziat,nu stiu...Oricum te asteptam luna viitoare cu marea veste!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
Victo spune:
da, Ramo, sigur luna viit va fi bine!
ioi ce furtuna s-a starnit!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare!
ne-am intors si noi dupa 3 zile de mini vacanta la Hajdu, cu prietenii...a fost o iesire intre 'cei mari', picii au ramas acasa...a fost frumosssss...relaxant....ne-am simtit tare bine...
am de citit din urma...am citit putin...revin!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
salutare si de la noi!
am ajuns acasa, a fost tare dragut, in afara de faptul ca am adunat de undeva o viroza urata si acum ma lupt si eu si piti cu ea,sper macar sa treaca ea usor peste, saraca, si ochii ii curg...ati folosit careva sumetrolin pt copii?azi vine medicul s-o vad
eladeea-si eu am fost la hajdu vineri de dimineata pana seara,hihi, erai pe acolo?
Gabriela77 spune:
Ramo,
Meli, imi pare crau de viroza, am folosit noi Sumetrolim, dar a fost atunci cu pneumonia, asa ca am trecut la ceva mai puternic. ASta e un atibiotic mai slabut! Sanatate multa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 13+
dariandra spune:
Bine v-am regasit!
Ne-am intors de la bunici si deja regret ca suntem din nou "intre betoane"...
Bine ati revenit din concedii!
ALEX29 spune:
salutare
in sfarsit e gata si ziua de azi pt mine
Fetelor Tiadris va mai merge la cresa dar acum e vacanta pana in septembrie,oricum am nevoie de bona si dupa ce o duc la cresa
maine imi vine fetita acasa ,chiar nu mai pot de dorul ei ,cred ca o iau razna cu totu pana o vad
multumim de complimente
Gabi superrrrr rezultatele ,ma bucur mult pt tine ,Doamne ajuta
am vb cu bona si mi a spus ca si va intreba colegele sa vada daca sunt interesate sa lucreze ,te rog mult sa mi amintesti sa o sun miercuri so intreb ...sper sa nu uit:))
Kitzy in salonul meu pot venii mamicile cu copilasi cu tot ,nu ti face griji ca n are cine sta cu puiu pana te aranjezi ,nu deageaba am pus sloganul "rasfat alaturi de copilul tau doar la salonul Infinity Studio"
Victo baftaaaaa la bebe pt luna ce vine
IOANA ce fain de tine ca ai cu cine povesti iar legat de bona nu vreau sa ti scriu la ce tampenii ma gandesc ,offffff ,cred ca mi pun camere video ,nu stiu ce sa fac
MELI sanatate multa
pe maine si somnic usor
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Ioana13 spune:
Meli, unde v-ati cazut i Oradea? Cunosti (sau Nico!!!) o pensiune care sa aiba si piscina si sa fie ok? SI in 1 Mai de accepta
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
Ioana, eu la restaurantul lor http://www.cazare-felix.com/harta-cazare-felix-complex-verdi.php am facut botezul lui Andrei, am vazut si camerele, mi s-au parut super ok si piscina la fel. Sunt case cu 2 sau 3 camere parca, cu living, bucatarie... daca mergeti mai multi mi se pare mult mai ok decat la un hotel mare. Mai stiu o pensiune noua la care i-am facut piscina parca anul trecut dar nu-mi aduc aminte numele, sper sa nu uit sa caut maine la birou.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
elenuta23 spune:
salutare tuturor
gaby felicitariiiii pt rezultatele bune
iti doresc din suflet o sarcina usoara siun bebe sanatos
te cred ca ai avut emotii, asa e la noi iin rro
las ca mai ai inca putin
mai fetelor si eu as prefera o intalnie doar cu mamicile pe 13aug la ora 18, ce ziceti???locatia o stabiliti voi
la niste papanasi........
hai sa ne vedem ca apoi eu ns cand voi mai putea veni deoarece se apropie clipa magica
nico buna ideea cu circul , poate mergem sambata sau duminica
voi ati fost????
lui andrei
meli sanatate multa si aseptam poze de la ziua lui Tymi
andeea e e buna si cate o iesire doar intre cei mari
myani sa ne pui cateva poze cu tine sa iti vedem burtica
v-ati hotarat la carucior???????
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria