Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 15
Gabriela77 spune:
Vai, vai, vai ce fericita sunt...Am primit pe mail rezultatele analizelor, atat Ig G, cat si Ig M sunt negativi. Of! Nu va spun cum mi-a fost inima zilele astea! Speram sa fie o eroare, dar inima tot cat un purice era! Cant si dansez pe aici de fericire! Sa mai trec cu bine si peste TT si peste toate! Oricum, il ador deja pe bebelusul asta! Va multumesc mult de tot pt sustinere!
Urasc laboratoarele astea care baga spaima in oameni!Si eu cu antecedentele mele...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 13+
Victo spune:
gabi, la ce laboratoare ti-ai facut analizele?
super veste!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Victo, prima la Biogen parca, si astea detaliate la Synevo!
Victo spune:
si eu tot la synevo am facut analize si pt noi si pt pitic.
trebuie sa imi rezolv si eu situatia cu asigurarile, ca m-au scos astia din evidente si tot acolo o sa mi le fac, cu trimitere d ela med de fam si programare.
am inceput sa iau acid folic ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
kitzy spune:
Paula asa-i cu copiii care incep sa vorbeasca, numai parintii ii inteleg
Foarte bine ca iei acid folic, numai bine face
Cat despre antitetanos eu nu-l consider necesar, de ce sa bagi in copil atatea chestii, numa pentru ca-i la moda sa faci tot ce apare pe piata? Eu sunt doar pentru obligatorii si medicul de familie la fel.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
Gabriela77 spune:
Raluca, felicitari micii vorbarete! Era vorba de antitenaos la gravide, nu la copii!
Ioana13 spune:
Gabi, super!! Cum au facut aia analizele de au dat total invers, nu le e rusine?
Numai o zi ai fost fara Sara?
Alex, foarte faina e Tiadris, incepe sa fie o adevarata domnisoara cu parul lung!
Salonu arata super!
Nu o mai duci pe T la cresa? Sau ai nevoie de bona dupa-masa?
Nu va ingrijorati de bone, cazurile de la tv s-au intimplat in Bucuresti(unde fie vb intre noi sint muulte prapadite)+ ca in vreme de criza, (cind vad ce usor se poate depista comportamentul anormal), nu isi permit sa faca greseli, ca zboara de nu se vad!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
Buna dimineata
Noi ne-am trezit la 5. S-a trezit Andrei si a auzit un cocos, a inceput sa cante si el ca cocosul si gata a fost cu somnul. Acuma il las sa se uite la Cartea Junglei ca in ca nu ma simt prea functionala, astept sa isi faca efectul cafeaua.
Gabi, felicitari pentru rezultatele bune la analize, ma bucur ca totul este ok. Ce fain ca avem atatea gravidute
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Ioana13 spune:
Ce somn mi-e si mie! Am baut o cafea si inca mai beau!
Ce mai spune Patrick: cind eu zic: "Ba da" el raspunde "Nu ba da".
Cind vrea sa faca pipi si nu iese din prima zice: "Nu mere!" adica nu merge, dar vb ca pe la buni.
Ioi ce greu e lunea!!! Dupa ce duminica m-am trezit la 6 si azi tot pe la 6!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
miany75 spune:
Buna ,fetelor ! Ms celor care mi-ati raspuns la intrebarea legata de vaccin .Da,era vb de vaccinul antitetanos ..nu mi-a fost recomandat ..auzisem si voiam sa stiu despre ce e vb in caza ca sepunea problema..
Gabriella77 felicitari pt rezultatele bune!!
miany
26+ DAVID ANDREI