Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, te cred ca ti-e dor de pisi mic, dar gandeste=te si ce bine se simte ea acolo..ca sa nu mai zic de buni...uite ti-am urmat sfatul si azi Sara a mers numai cu tati la bunici la Ludus, pt prima oara am si eu liniste, am facut curatenie, am aranjat prin dulapuri...totusi e nevoie si de un pic de ragaz din asta, eu am cam exagerat din punctul asta de vedere, la ai mei as mai fi lasat-o dar sunt mai departe..Mersi mult de aparat, am cumparat si noi unul, am vrut tot Laica, dar nu mai era atunci, si ne trebuia neaparat, asa ca am luta unul OMRON, zice lumea ca e foarte bun si asta! Cert e ca in cazul nostru aerosolii fac minuni!

Cat priveste concediul, asa a fost si la noi, nu am simtit deloc ca m=am odihnit/relaxat, Sara e ca Tiadris-argint viu, continuu ne-a alergat ba prin complex, ba pe plaja, in plus mie mi-a fost si f rau! Dar de frumos a fost frumos in Albena.
Si noua initial ne-a dat o camera la parter, si ma gandisem ca e mai bine pt Sara, din aceleasi considerente, balconul/liftul, dar mirosul ala m-a deranjat si pe mine, si gravida fiind stiam ca m=ar fi sacait tot concediul, asa ca ne-am mutat la etajul 5, pe balcon era doar cu noi, ca altfel muream de frica! A fost ok!

Ma bucur ca totul a fost ok cu voi si v=ati simtit bine, asteptam sa va vedem! Succes cu salonul, merge treaba?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Alex, poze cand ne arati?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

aaaa am uitat sa va spun ca drumul a fost super ok darrrr eu cea care ziceam ca "niciodata nu fac compromisuri legate de locul lui Tiadris in masina "uite ca am facut si a trebuit sa mi tin pitica in brate ca sa doarma :( sincer n am avut de ales ,bine ca totul a fost ok si ca nu s a intamplat nimic

poze din Albena :(desigur ca am facut mult mai multe poze dar nu le pot pune pe toate ,matuca mea a vrut sa faca nudism asa ca n am prea avut de ales )

http://picasaweb.google.ro/sanda252003/ALBENAHOTELKALIAKRA#

si poze cu salonul ...in sfarsit gata http://picasaweb.google.ro/sanda252003/INFINITYSTUDIO#

pupici si va astept la o poveste la salon

sa nu uit :pe 28 august ,vineri, intre orele 18 -20 va avea loc o mica petrecere cu cocktailuri asa ca va astept cu muuuult drag
cele care puteti veni va rog sa mi dati un pm si sper sa fiti cat mai multe

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumim inca o data de felicitari!!!

Alex tare frumoase pozele.Se vede ca v-ati simtit bine,si mai ales piticuta.Eu ma emotii peste 2 saptamani cand vom merge la mare....

Gabi pana la 12 jumate ati stat???Uauu.Bravo voua!Tare bine s-au simtit fetele noastre.Acum stai si te odihneste,ca destul am umblat dupa ele aseara.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI f bine ai facut ,conteaza mult sa ai timp si pt tine
hai ca iara mi am amintit ceva
legat de bona ,ieri m am intalnit cu bona ce a avut o Magda ,pare super ok ,uite ca si aici sunt nevoita sa fac compromisuri ,am fost super convinsa ca nu o sa mi las copilul veci cu vreo bona dar asa i viata asta de multe ori nu avem de ales
d na pare f f ok ,a terminat pedagogia ,urmeaza sa si deschida o cresa dar in Floresti (din noiembrie isi va deschide cresa),a mai lucrat cu copilashi si multe lucuri care m au incantat ,plus ca Magda a vb f frumos de ea
sper sa fie acceptata si de Tiadris si sa nu fie probleme
din pacate mami nu ma mai poate ajuta asa mult pt ca are mari probleme cu inima iar in perioada in care Tiadris e la ea ,este nevoita sa si intrerupa tratamentul ceea ce nu e bine deloc

offfff ca mi si groaza sa i spun ce hotarare am luat in privinta fetei de a o lasa cu bona
si noua ne este ffff greu dar sper sa fie totul ok ,noroc ca s aproape de casa si eu si C si putem face vizite dese
sper sa fie totul bine cu ea
sa stii ca o voi intreba daca nu mai stie pe cineva ce ar putea sta cu Sara

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex e o frumoasa Tiadris! si din poze nu pare nazdravana ;)bine ca a fost pana la urma ok drumul cu masina. decat sa urla in continuu bietii de ei, trebuie sa facem cumva.
multa bafta cu salonul!

deci, problema mea s/a clarificat..dupa 8 zile de asteptare, azi in sfarsit mi/a venit CM. deci bb..luna viitoare daca va vrea.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex sunt foarte frumoase pozicile, Tiadris e o bomboana si mami arata foarte bine, nu te-am cunoscut inca personal
Mi-au placut mult mingile alea transparente din piscina, erau mingi, nu? Sau am vazut eu aiurea?
Si salonul arata super, eu sper sa pot veni ca am cu cine o lasa acuma pe Diana ca soacra e oficial in pensie
Si pana atunci de fapt o sa vin la tuns, vad eu cand.
Felicitari inca o data pt salon!

Azi Diana a vazut rate pe lac si-a zis ma-ma ( mac-mac), la ceas zice ti-ta (tic-tac) si tuna (capsuna) atat am descifrat pana acuma

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Multumesc Alex, ti-am vazut printesa e absolut superba

20+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

raluca, de-acu incepe "vorbaria"..e o distractie pe cinste pe la aproape 2 ani sa descifrezi ce zice. eu ma mir cum de nu inteleg ceilalti ce spune Stefan, cd mie mi se pare ca el vb f corect, dle..:)

alex, de ce n-o mai duci la cresa pe Tiadris?
nico, cum a fost la circ?

despre vaccinul antitetanos drita mea de fam a zis sa il fac, dar m-am cam lamurit cu ea, desi e tanara..e cam invechita. Fulga in schimb a zis ceva de genu'..da ce credeti ca noi dam cu copiii pe jos la Stanca?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Alex, superbe pozele, iar mamaruta ra se face pe zi ce trece tot mai frumoasa! Am recunoscut toate locatiile si mi s-a facut dor! Salonul arata super, abia astept sa vin!MUltumesc mult daca intrebi de bona si pt noi! Ce sa facem, stii ca si eu spuneam ca sunt impotriva bonei, dar uite ca se mais chimba planurile, important e sa facem ce e mai bine pt pui! Tiadris va mai merge la cresa?

Victo, lasa ca vine el bebele cand nici nu va asteptati! Important e sa perseverati!

Ramo, da, pe la 1 am ajusn acasa si Sara nu se lasa dusa, abia am pacalit-o sa ajungem la masina, azi toata ziua mi-a povestit de botez si bebe! Cum facem sa vedem si noi niste poze?

Fata mea inca nu a ajuns acasa, vai ce dor mi-e de ea...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 13+

Mergi la inceput