Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 19
elenuta23 spune:
neatza
va poftesc la o
pt amatoare iar pt gravidute am cate o felie de lebenita 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
35+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
magdutza24 spune:
Dragele mele m am mutat acasa la parinti pana termin cu examenele si intru pe salariu.
imi e f greu dar sunt f fericita,greu ptr ca am mult de invatat si cu ictor in preajma e greu,dar sunt fericita ptr ca stau langa el.
Elenutza nu se vede deloc ca ai burtica
si sa ai o fetita la fel de frumoasa si sanatoasa ca Dragos
Va pupam pe toate si multa sanatate.
Spor la treaba mamicilor care au in proiect bebe2.

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
kitzy spune:
Aaaaaaa......deci astia-s crocsii
Tot am vazut da nu stiam cum se numesc ![]()
Ms de lamuriri Co 
Magda ma bucur tare mult ca esti bine, si fericita ca-l ai pe pui langa tine
Bafta multa la examane 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
magda 
sa treci cu bine peste examenele care le mai ai si ii fff bine sa stai mai departe putin de cj sa iti faci ordine in ganduri.
macar esti cu Victoras cel scump si drag 
ici multi pt amandoi
andeea,erric cred ca tu imi spuneai de acomodarea lui Dragos singur in camera, insa el pana ne-am mutat la floresti tot singur o dormit in camera , dar oricum nu a facut figuri ![]()
iar acum la amiaza iar dorea sa doarma pe covoras sii-am spus sa stea in patutul lui si sa se uite la tom si jerry, a baut lapticu dupa care m-a strigat sa imi dea sticluta , iar acum 
cand era in camera cu noi ne chinuiam si 2 ore sa il adormim si asa am luat hotararea sa doarma singur, deja nu mai aveam rabdare la somnik 
am pus cateva pozici cu covorasele
, in final a ramas cel cu tom si jerry ca e mai mare
http://picasaweb.google.com/elenus82/CovoraseleMele#
(9mai2007) si
35+
elenuta23 spune:
alex frumoase poze,ma bucu ca ati avut un concediu placut
Tiadis e o adevarata domisoara, iar parul lung o avantajeaza 
va palce bona???? sau inca nu vine la \tiadris
ioana,p se vede ca lui P ii place tare bine la tara dar si cu mami , e un scump, pare mult mai mare decat 2 anisori ![]()

gaby ce face burticuta?????
sara cum se simte?????
(9mai2007) si
35+
kitzy spune:
Ala cu Tom si Jerry imi place si mie cel mai mult ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 andeea,erric cred ca tu imi spuneai de acomodarea lui Dragos singur in camera, insa el pana ne-am mutat la floresti tot singur o dormit in camera , dar oricum nu a facut figuri iar acum la amiaza iar dorea sa doarma pe covoras sii-am spus sa stea in patutul lui si sa se uite la tom si jerry, a baut lapticu dupa care m-a strigat sa imi dea sticluta , iar acum ![]() cand era in camera cu noi ne chinuiam si 2 ore sa il adormim si asa am luat hotararea sa doarma singur, deja nu mai aveam rabdare la somnik ![]() am pus cateva pozici cu covorasele http://picasaweb.google.com/elenus82/CovoraseleMele# Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si 35+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept) |
aha...am inteles..deci el dormea singurel inainte de mutare...si eu tot caut solutii in ceea ce priveste mutarea lui in camera singurel...dar pana acum n-am gasit decat varianta 'hard'...si nu vreau sa procedez asa...mai asteptam, paote intr-o zi va dori sa doarma singurel...
e fain covorasul cu Tom si Jerry...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Andreea, eu pe aici nu am vazut dar acolo gasesti cu siguranta si numere mici!In Bulgaria era plin de ei!
Co, multumim mult
Elena, multumim de intrebare, suntem bine, cam sufar de insomnii, azi noapte pe la 4 am atipit, azi sunt cam zombie...DE rau, inca mi-e rau, burtica se vede binisor, dar oricum ce a fost mai greu a trecut!CE se bucura DRgaos de covor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 13+
katiapam spune:
salutare
am intrat sa vad ce mai faceti
Elenuta-super pozele!
ce frumoase covoare
ce bine ca doarme singur Dragos
la noi cu pampersul sint momente cind merge sint cind nu
depinde de ce chef are ![]()
p.s-ai un zimbet tare frumos
Alex-cum merge salonul?
ce fetita scumpa ai,se vede ca v-ati simtit minunat
si salonul e f frumos,sa ai noroc si sa ai mult mult de lucru asa o sa mearga bine
Gabriela-super pt vestile bune,ce bine!
ai scapat de stres
Victo-sa vina repede bb 2,imi pare rau ca n-a fost luna asta,doamne ajuta!
Kitzy-felicitari pt mica vorbareata
daca ai stii cite zice giulia acum
in fiecare zi invata cite un cuvint nou dar mai mult tot pe limba ei o tine dar ne intelegem f bine si asa amestecat
Antoni-bine ai revenit
sanatate sa treaca repede viroza
Dariandra-bine ai revenit si tu
Ioana13-ce frumoase poze
cred ca s-a simtit tare bine Patrick
iti sta bine tunsoarea
Ioana(sara)-tu cum te mai simti? cind mai ai eco?
poate va spune ce e bb,parca ziceai ca e baietel dar nu v-a spus sigur
Eladea-si aici e plin de slapi deaia
mie una nu-mi plac deloc
aici costa 5 euro acolo la cit se vind?
Bex-ce mai face Carina?
Nrl-ce matinal e andrei,s-a trezit el dar nici ca va mai lasat
Magdutza-bafta la examene!
macar te ajuta ai tai si mai poti invata
singura iti era si mai greu
va pup pe toate cu drag
sapt viitoare intra sotul meu in concediu,o sa mergem in camping la un lac superb unde este si piscina adulti,piscina copii,eduactoae pt copii mici cu tot felul de activitati
foarte frumos
daca vreti pun linkul sa vedeti si voi
mami de Giulia -20 iunie'07
ALEX29 spune:
sal,sunt asa de fericita ca pitica mea e acasa mai stau putin la salon si merg dupa ea ,am lasat o la soacra mea ,de abea astept 
KATIA vom incepe treaba serioasa la sf lunii aug ,incep lunii sept cand vin si fetele de la cosmetica
deocamndata e ok ,mai greu ca i toata lumea in vacanta ,dar sunt in continuare f optimista si sper sa raman asa ![]()
mersi mult 
DIANA te inteleg ,daca ai o mica strengarita clar ca aici vrei sa te relaxezi ![]()
ELENA maine va avea loc intalnirea dintre bona si Tiadris si sper sa se accepte una pe alta
si sa fie totul ok
tare fain iti sta cu burtica
GABI draga macar poti sa papi?offf tare greu cred ca iti este cu raul asta ,sper sa treaca odata perioada asta
si d soara tu cand ne arati burtica ?
cum e Sara ?
IOANA ce curaj pe tine sa l lasi pe voinicel langa leptop ,al meu era distrus demult daca as fii av curajul tau ![]()
va pup fetelor si daca reusiti sa va intalniti pe 13 dati o fuga si pe la mine 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007