Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Lumi_Richard spune:
Fetelor,ma duc la culcare... Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine, nu aveti idee cat de mult m-ati ajutat!!! 
Somnic dulce!
Lumi
23+ cu
Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetelor,ma duc la culcare... Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine, nu aveti idee cat de mult m-ati ajutat!!! ![]() Somnic dulce! Lumi 23+ cu Alexa Annabelle Denise |
Maine te asteptam cu vesti mai bune.
Somn si tie

monis
25
DORIS_71 spune:
Cristinam, Monics mersi ptr. raspunsuri, eu pana acum in sarcina am luat doar de vreo 2 ori no spa si de aia nu as vrea sa fac ceva care sa dauneze BB, mai ales ca l-am obtinut f, f, greu, dupa 5 FIV-uri si ajungeam la transferul embrionilor doar cu 1 de fiecare data. Eu consider o minune cea ce am reusit eu sa am in burtica, si e primul si ultimul din pacate, nu ptr. ca asa as vrea eu ci ptr. ca asa a vrut natura si Bunul Dumnezeu.
Doris
21+
Matteo ......
poze
floricik spune:
Lumi_Richard eu zic ca e bine sa discutati cand e si el calm si asa se mai rezolva din probleme. Noapte buna si te asteptam maine cu vesti bune.
Andrecluj ai iesit din butoi. Daaa ? 
Katyuscha21 laptele pe care il bei e fierbinte ? O avea asta vreo legatura? Citisem candva pe un site ca pt a mai creste nr de trombocite trebuie evitata ciocolata, cacao... Sa nu dai cu rosii in mine...nu stiu daca chiar asa e
dankutza...eclere 
De vreo luna numai la eclere imi e gandul. Am mai mancat, dar eu as manca zilnic...fara numar, fara numar![]()
Va pup pe toate. Noapte buna.
20
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
RamonaCopot spune:
Hola fetele!
Shtephy te asteptam cu vestile!
Kathy...te rog sa mai exersezi la ridicatul picioarelor draga. Macar alea sa le ridicam daca nu mai suntem in stare sa ne ridicam cu totul
.
La noi e caldura mare (mon cher). Eu care anul trecut pe vremea asta eram la peste 45 grade in Grecia si ma simteam super, acuma abia mai respir!
Bebelul meu misca intr-una, dar parca tot nu se vede prin haine. Si parca mi-e din ce in ce mai greu sa-mi car burta dupa mine. Adica parca se lasa prea in jos cand merg si stau cu burta incordata. Daca imi pun mana dedesupt si o ridic putin, sau ma rog, o sustin, parca e mult mai bine si pot si eu sa respir normal, dar cum sa merg asa pe strada. Oare voi mai aveti vreuna senzatii din astea?
Ramona,
25+ 
christinam spune:
Chiar asa, nu terbuia sa vina Shtephy cu rezultate de la eco? Si poate gresesc acum, ca nu mai tin minte exact, dar parca era si Pirelia.
Ramona C eu cu David daca n-am avut ceva sa-mi sustina burtica, tot asa simteam, de parca-mi cade, ma tragea asa in jos si se intarea. de-aia purtam tot timpul hainute de gravide care-mi tineau burta. Daoar ca era mai simplu ca nu era vara si calduri.
19 +
, mamica de David 5 anisori
christinam spune:
Na, ca am reusit sa mananc prima salata dupa 3 luni. Asta era mancarea mea preferata pt seara, rosii , castraveti, ardei , salata verde si branza si un strop de maioneza. Acum in sfarsit pot digera verdeturile din nou.
19 +
, mamica de David 5 anisori
RamonaCopot spune:
Christinam la asta ma gandeam si eu acuma. Da pantalonii ce-i am eu is cam grosi...si un pic larguti ca i-am luat de la un second si am zis ca numai bine o sa-mi prinda cand o sa fiu cat China. Dar pe caldurile astea....as lesina in pantaloni, asa ca solutia ar fi ori alti pantaloni subtiri, 3/4 poate si mai stramti pe burtica...ori sa stau in casa si atunci nu mai am nevoie de sustinere ca o sa stau in pat..ori o centura din aia de gravide de sustinere. Si cred cz varianta doi e cea mai realizabiola in mom de fata
.
Ramona,
25+ 
noi 3
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui christinam Na, ca am reusit sa mananc prima salata dupa 3 luni. Asta era mancarea mea preferata pt seara, rosii , castraveti, ardei , salata verde si branza si un strop de maioneza. Acum in sfarsit pot digera verdeturile din nou. 19 + , mamica de David 5 anisori |
Salivez deja. Eu nici acum nu tolerez verdeturile
si asa mult imi plac salatele!Ramona,
25+ 
noi 3
RamonaCopot spune:
Si in sfarsit am reusit sa-mi pun si eu link cu poza la semnatura 

!
Ramona,
25+ 
noi 3