Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
christinam spune:
Ramona C ce dragute sunt pozele! As pune si eu dar al meu sot ma innebuneste ca nu-i bine sa facem pozele asa publice pe net.Oare nu se poate face cumva sa fie accesibile doar pt voi , de la forum?
19 +
, mamica de David 5 anisori
RamonaCopot spune:
Acum m-am intors de la bucatarie
. Am vandalizat putin frigiderul, ca mai devreme cand m-am intors de la plimbare am uitat sa pap, am rontait doar cateva seminte si am fugit in camera, tot flamanda. Acuma sper sa reusesc sa adorm cu saliva asta amara ce=mi tot vine.
Ramona,
25+ 
noi 3
RamonaCopot spune:
Ma pun si eu incet in patut, ca parca incearca sa vina mos ene pe la mine si sa ma gaseasca pregatita.
Noapte buna la toate burticile!
Ramona,
25+ 
noi 3
Lumi_Richard spune:
Monis5
multumesc mult. Nu am reusit sa adorm....
Lumi
23+ cu
Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Floricik,multumesc mult si tie,iubita!
Sunt foarte dezamagita....da, ca sa vin cu vesti bune, trebuie sa las de la mine...din nou, ca doar sunt femeie,nu? Oare barbatii chiar nu se maturizeaza niciodata?
Lumi
23+ cu
Alexa Annabelle Denise
DORIS_71 spune:
Christinam le pui pe contul comun de la picasa si le vedem doar noi fetele de aici care avem parola.
Doris
21+
Matteo ......
poze
shtephy spune:
Buna seara burticutze!
Va multumesc din tot sufletul celor care s-au gandit la noi,asa ca va ofer multe multe
.
A fost foarte bine la eco, peste tot scrie normal
si asta era tot ce conteaza.Are 380 grame,asa ca A driana si noi tot pe acolo,iar medicul a fost foarte multumit de evolutia bebelusului.
Si acum sa discutam despre culori
...daca la odiseea noastra se cam poarta albastrul ,nu puteam sa nu fim in pas cu moda...asa ca voi atasa la semnatura un carucior albastru.
Nici de data asta nu a vrut sa ne arate sexul dar pana la urma l-a prins dl dr
...credeam ca e fetita ca baietii nu prea sunt pudici
.
Conteaza foarte mult ca e sanatos,e tot ce vroiam sa aud.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
20+
DORIS_71 spune:
Lumi te cred ca nu poti dormi, dar maine ai sa vezi totul cu alti ochi si poate si el o sa-si dea seama de greseala facuta.
Doris
21+
Matteo ......
poze
shtephy spune:
Nu stiu ce se intampla de merge asa greu DC ul.Am si pierdut un mesaj
.Ia sa vedem, pe asta il trimite?![]()
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
20+