Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Lumi sa nu mi-o iei in nume de rau dar oare berile alea si ce-o mai fost pe langa , oare nu de asta era mai impulsiv? Ca stii cum e cand ai o gurita de alcool in tine, parca nu mai esti tu...

19 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Cristina, a fost imbufnat de dimineata ca, dupa ce am luat micul dejun, am avut "neobrazarea" sa ma duc inapoi in pat! Berile l-au ajutat sa spuna " ce avea pe suflet".... Si respectiva cearta e scuza perfecta pt. a sta la baut in continuare ( e 3 am si el inca nu s-a intors).

Lumi 23+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele...eu ma retrag ....vorbim si maine....ca vine pepenele ...si stau sa-l halesc jumatate macar...

Noapte buna gagici!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Vezi Lumi, asta m-i se pare si mie destul de suparator. Mai ale sca esti cam singurica pe aolo, daca te ia vreo stare de rau , ceva, cine te ajuta. Barbatu n-ar trebui sa-si permita sa lipseasca asa la pub cand sotioara e gravida. Parerea mea. Dar las ca discutati cand s-or mai linisti apele, tu numai nu te necaji prea rau ca faci rau la bebe, vezi ca ai avut deja contractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Cristina, iti multumesc mult de tot, iubita!

Ma simt mai bine datorita voua si... la gandul ca o sa fac sa-i iasa pe ochi toata distractia! Nu ramane el nepedepsit!

Lumi 23+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Pupici la toate fetele. Am fost plecata 3 zile si vad ca voi ati umplut deja 2 capitole. Ma duc in urma sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor stiti cumva daca pot lua AMOXICILINA in timpul sarcinii? La tamponul vaginal imi iesise acum catva timp in urma candida, am tratat-o cu ovule si cand am repetat tamponul vaginal nu mai aveam candida dar mi-a iesit streptococus agalactiae si mi-a dat antibiotic amoxicilina. Acum stau cu ele in fata si mi-e frica sa le iau sa nu pateasca BB ceva. Astept raspuns va rog.

Doris 21+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Doris poti lua cu siguranta amoxicilina, e una din antibioticele care sunt considerate sigure in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Fetelor stiti cumva daca pot lua AMOXICILINA in timpul sarcinii? La tamponul vaginal imi iesise acum catva timp in urma candida, am tratat-o cu ovule si cand am repetat tamponul vaginal nu mai aveam candida dar mi-a iesit streptococus agalactiae si mi-a dat antibiotic amoxicilina. Acum stau cu ele in fata si mi-e frica sa le iau sa nu pateasca BB ceva. Astept raspuns va rog.

Doris 21+ Matteo ......

poze

Buna

Eu am luat antibiotic pentru o traznaie... ureaplasma ii zice. Am stat si eu holbata la pastile vreo saptamana, dar pana la urma am mers pe mana doctorului: mi-a facut antibiograma si mi-a dat din lista antibioticul 'bun' si mi-a spus ca daca se intampla ceva de la mizeria aia netratata o sa imi reprosez ulterior... asa ca am riscat. Chiar daca te va privi ciudat, daca ai dubii, mai bine il mai intrebi o data despre riscuri: de la streptococ vs. de la antibiotic...
Multa sanatate

monis 25

Mergi la inceput

Doris referitor la streptococ e bine sa-l tratezi acum dar asta nu e o garantie ca nu poate sa reapara. Trebuie testat neaparat cu putin timp inainte de nastere, mai ales daca nasti natural, si daca a a parut din nou se pun antibiotiotice intravenos in timpul travaliului. Asta ca sa nu se infecteze bebe, ca exista riscul de meningita streptococica daca se infecteaza.

Mergi la inceput