Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Shtephy vroiam sa-ti zic ca-mi pare tare rau pt ca ai trecut prin asa o grozavie. Eu una cred ca e inuman sa te puna practic sa "nasti" in conditiile astea. Oricum , lucruri de astea se mai intampla asa fara nici o explicatie, important e ca ai acum o fetita sanatoasa si un Scumpitel in burtica sa te faca fericita. Un iti trimit.

19 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Luciandre stai linistita in privinta kilogramelor eu am 22 de saptamani si am pus 2,5 kg.important este ca bebe sa fie ok nu sa ne facem noi purceluse.

Mananca ce iti cade bine, nu te abtine de la nimik dar nu manca asa de dragul de a manca numai sa te ingrasi.

21+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Puteti cauta si pe internet site-uri cu lenjerie pentru gravide.

Viitoare mamica in culmea fericirii 21+ (19+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Pirelia te asteptam si pe tine cu vesti bune de la eco.

lacramioara, mihamora

luciandrea eu cred ca-i dusa cu pluta dr. ta. Cum sa fie putin 5kg, e chiar ok. Intr-o sarcina ar trebui sa punem normal intre 9-12kg toata sarcina. Tine cont ca cel mai mult iei in ultimele luni. Eu din pacate am luat deja 10kg si dr. mi-a zis ca-i prea mult si sa incerc sa mananc mai moderat. Eu cred ca-i si de la vitaminele pe care le iau de cand am inceput tratamentul ptr. FIV. Si fiecare sarcina difera de la una la alta. Stai linistita ca nu ai de ce te preocupa, cel mai important e ca BB e ok si apoi cate kg punem mai putin conteaza, o sa le dam noi jos dupa.

simina kin imi pare rau ptr. cercel, poate ti-l gaseste careva si ti-l inapoiaza.

Doris 22+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Christinam ti-as spune cum daca as sti dar din pacate nici eu nu am pus pe cotul comun ca nu stiu cum se face. Eu abia am reusit sa pun pozele pe picasa dar cu ajutorul fetelor, si as mai avea niste poze de pus dar nu stiu daca m-as mai descurca. Dar sunt destule fete binevoitoare pe aici si poate te ajuta.

Doris 22+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut burtici.
Felicitari fetelor ca ati venit cu super vesti de la eco
luciandrea asa cum au scris si fetele , e f bine ca ai luat 5 kg. Uite eu am luat 3 kg(cu aproximatie) pt ca asa e organismul meu. Sunt slabanoaga ...asta e. Dar daca bebe e dezvoltat normal, asta e tot ce conteaza.

20

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Doris, inteleg nu-i nici un bai . Daca stiti careva cum se face cu contul comun, puteti sa-mi dati indicatii tehnice, nu-i nimic daca eu nu pricep ca il pun pe barbatu-meu la actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Simina si mi-am pierdut un cercel la mare si l-am gasit in lenjeria de pat - e cel mai probabil loc unde poate cadea - sau acolo unde te schimbi de hainele care se scot peste cap (camera sau baie).

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui christinam

Doris, inteleg nu-i nici un bai . Daca stiti careva cum se face cu contul comun, puteti sa-mi dati indicatii tehnice, nu-i nimic daca eu nu pricep ca il pun pe barbatu-meu la actiune.

Intri pe picassa -> log in cu userul comun si parola - daca nu le ai spune. Apoi ai sus in mijlocul paginii un buton de +Incarcati. Cand apesi pe el te pune sa faci un album nou sau sa selectezi unul existent. Creezi album nou, il denumesti, dai ok si treci la incarcat pozicile

monis 25

Mergi la inceput

Monis multumesc. Nu , nu am parola si user name.

Mergi la inceput