Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetele care ati facut morfofetala la Diagnosis, vroiam sa va intreb daca au ei cd acolo pt a-l inregistra pe bebe sau trebuie sa aduc eu de acasa?
Camy unde esti ?

20

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Si atunci eu nu mai trebuie sa va pun un link aici, nu? Ca intrati voi pe picassa si vedeti pozele.

19 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui christinam

Monis multumesc. Nu , nu am parola si user name.

Iti trimit eu parola, numai ca nu ti-ai activat PM - vezi la optiuni personale, la privat mesage, in contul tau. Cand activezi, da un semn. Dupa aia poti sa pui linkul aici sau doar sa ne spui sa ne uitam. Si daca vede mesajul vreun strain , ca sa le holbeze la pozici, tot ii trebuie user si parola, asa ca stai pe pace, ca esti in siguranta

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna fetelor

vreau sa va intreb si eu cum il simtiti pe bebe ? al meu la 23 de sapt nu vrea sa miste incat sa il simt eu decat cand ajung acasa de la serv . Pulseaza burtica si loveste cateodata tare de se ridica burticuta .Dar nu mult cateva ore , nu tot timpul , asa ..lovituri pauza iar lovituri si apoi cred ca face nani .La serv stau pe scaun la birou insa mai nimic la capitolul miscari . In schimb am auzit de la alte fete ca bebeii lor fac tumbe de nu se poate la varsta asta toata ziua , incat le misca burta in toate modurile si m-am mirat si ingrijorat in acelasi timp pt mine .
eu credeam ca mai incolo misca burta ..cand colo auzi ca de acum trebuie . nu mai inteleg ...
Ce parere aveti?

multumesc mult .
sarcini usoare si numai bine

Evy 23+

Mergi la inceput

Monis dar la mine asa pare ca-i activ PM-ul. Ai incercat sa-mi trimiti si n-o mers?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui christinam

Monis dar la mine asa pare ca-i activ PM-ul. Ai incercat sa-mi trimiti si n-o mers?

Nu se vede cum ca ar fi la tine. Facem asa: da-mi tu PM si-ti dau eu reply.

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Avem si noi vesti bune de la eco de aseara: bb-ii au crescut si cantaresc cate 150g, sexul il tin ascuns in continuare, in rest...sunt ok. Astazi am facut triplu test cu rezultatul tocmai pe 31 iulie, plus un set de analize pt trombofilie pe care am dat o groaza de bani si cu rezultatul pe 17 august . Astea mi le-a recomandat din cauza piciorului care se tot umfla si a antecedentelor din familie cu varice. Sper totusi sa iasa bune analizele, dar daca o fi sa fie ceva macar se trateaza din timp pana apar complicatiile.

Pt morfofetala dr mi-a zis sa ma programez intre 22-24 saptamani.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Avem si noi vesti bune de la eco de aseara: bb-ii au crescut si cantaresc cate 150g, sexul il tin ascuns in continuare, in rest...sunt ok. Astazi am facut triplu test cu rezultatul tocmai pe 31 iulie, plus un set de analize pt trombofilie pe care am dat o groaza de bani si cu rezultatul pe 17 august . Astea mi le-a recomandat din cauza piciorului care se tot umfla si a antecedentelor din familie cu varice. Sper totusi sa iasa bune analizele, dar daca o fi sa fie ceva macar se trateaza din timp pana apar complicatiile.

Pt morfofetala dr mi-a zis sa ma programez intre 22-24 saptamani.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Felicitari pentru bebelusii surpriza . Or sa fie bine testele, ai sa vezi

monis 25

Mergi la inceput

Monisam butonat ceva pe acolo si cred ca intre timp am reusit sa-l activez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

Buna fetelor

vreau sa va intreb si eu cum il simtiti pe bebe ? al meu la 23 de sapt nu vrea sa miste incat sa il simt eu decat cand ajung acasa de la serv . Pulseaza burtica si loveste cateodata tare de se ridica burticuta .Dar nu mult cateva ore , nu tot timpul , asa ..lovituri pauza iar lovituri si apoi cred ca face nani .La serv stau pe scaun la birou insa mai nimic la capitolul miscari . In schimb am auzit de la alte fete ca bebeii lor fac tumbe de nu se poate la varsta asta toata ziua , incat le misca burta in toate modurile si m-am mirat si ingrijorat in acelasi timp pt mine .
eu credeam ca mai incolo misca burta ..cand colo auzi ca de acum trebuie . nu mai inteleg ...
Ce parere aveti?

multumesc mult .
sarcini usoare si numai bine

Evy 23+

Stai linistita ca si bebelul tsu e ok. Si eu am simtit primele miscari abia la 20 sapt si 3 zile. Si nici acum nu mi se vede cum se misca burta. O singura data am vazut doar eu, dar de atunci nimic. Si al meu misca, dar nu te gandi ca misca non stop. Sunt zile in care da decat vreo 3-4 palmute( cred eu). Daca il simti ca misca e ok.

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput