Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
luciandrea spune:
Buna Ziua si de la mine , burtici!
Eu ieri am fost la morfo fetala, si doctorita era multumita de dezvolatrea micutei mele, cu un singur amendament : am luat cam putin in greutate. De aseara nu mai pot dormi, am intrat pe contul comun sa va vad burrticile in cate sapatamani sunteti si mi s-a parut ca nu ati luat atat de mult in greutate. Nu stiu de ce i s-a parut ei, ca eu sunt in saptamana a-20-a saptamana de sarcina (dupa sonar)si de la inceputul sarcinii am luat 5 kg, adica de la 60 am ajuns la 65,1!
Ce spuneti, sa ma pun bine pe mancat??, mananc si acum , chiar nu am restrictii de la nimik, cand mi-e foame mananc....offffffffffff

20+
MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
shtephy spune:
Fetelor pe unde umblati?Mi se pare tare slaba activitatea pe aici.
Nu ma faceti sa strig catalogul
ca nu am timp acum,trebuie sa fug sa cumpar cate ceva.Va pup si sper sa am ce citi cand m-oi intoarce.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
20+
miany75 spune:
Buna ,burtici!
Felicitari celor care si-au aflat culoarea caruciorului (Pirelia ,Shtephy)..Scz daca am omis pe cineva..
Celor care ati schimbat saptamana ,va doresc in continuare sarcina usoara si sa dea DD sa ajungem cu toate la termen!
Lumi-sper sa treaca cat mai repede perioada proasta prin care treci si sa fiti intelepti sa treceti peste "orgolii"
miany
24+
DAVID ANDREI
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciandrea Buna Ziua si de la mine , burtici! Eu ieri am fost la morfo fetala, si doctorita era multumita de dezvolatrea micutei mele, cu un singur amendament : am luat cam putin in greutate. De aseara nu mai pot dormi, am intrat pe contul comun sa va vad burrticile in cate sapatamani sunteti si mi s-a parut ca nu ati luat atat de mult in greutate. Nu stiu de ce i s-a parut ei, ca eu sunt in saptamana a-20-a saptamana de sarcina (dupa sonar)si de la inceputul sarcinii am luat 5 kg, adica de la 60 am ajuns la 65,1! Ce spuneti, sa ma pun bine pe mancat??, mananc si acum , chiar nu am restrictii de la nimik, cand mi-e foame mananc....offffffffffff ![]() ![]() ![]() 20+ MARIAwww.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
Felicitari pentru morfo buna.
Nu,nu te pune pe mancat
Chiar nu e indicat sa ne supraalimentam,putin si sanatos

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
20+
miany75 spune:
Luciandrea -eu zic sa-ti vezi de treaba ,atata vreme cat "printesa" e k nu vad nici un impediment...doctorii astia ..eu am pus prea mult si tre sa tin regim ,potrivit dr-lui...asa ca FORGET IT!
miany
24+
DAVID ANDREI
dankutza spune:
Shtephy imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat cu prima sarcina. Eu am suferit ca un caine cand am pierdut prima sarcina la 8 saptamani. O obtinusem dupa 5 ani jumate de tratamente. Asa ca imi inchipui cum e sa fie o sarcina asa de avansata. 
EU cred ca ar tebui sa gasim prin magazinele specializate sau prin farmaciile mai scumpe, niste lenjerie intima pentru susutinerea buticii. PArca Sensiblu avea ceva specila pt gravidute.
Nu-mi aduc aminte exact, parca Pirelia cerea niste sugestii de nume de fetita. Uite niste nume care mie imi plac rau: Romanita, Violeta, Sofia, Rumeysa, Olivia, Rebecca, Nikolett, Meryem, Alexandra. Asta sunt numele fetitelor de la mine din clasa. Niste scumpe toate.
AM mancat placinta si a fost demantiala. Gustul e aproape la fel ca la chiftelutele de dovlecei, ca doar contine dovlecei si branza. Doar ca este dietetica si nu te mai chinui sa formezi chiftelute si sa mai stai si lipita de tigaie. Sa o incercati si voi. 
18+ moi si
Cezarica
simina_kin spune:
Sunt sup..mi-am pierdut un cercel
. Vai ce ma oftic
....asa bafta am sa pierd aurul, n-am vazut asa ceva
Fetele vedeti ca nu ati pus linkul cap. 62 in lista...iar eu nu ma mai bag
23+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">
UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Pirelia spune:
Shtephy, fetelor, multumesc pentru felicitari si pentru sugestiile de nume. Da, imi doream baietel, dar nu conteaza, imi iubesc micuta, este a mea si sunt foarte fericita. Oricum, l-am anuntat pe iubitul meu ca vreau si un baiat si a spus ca pe el nu-l deranjeaza sa incerce.
Viitoare mamica in culmea fericirii 21+ (19+)
christinam spune:
Fetelor, salutare, pana acum nu am reusit sa ajung si eu la laptop ca m-i l-a monopolizat David ca sa-si vada episodul preferat din Star Trek. Mai nou se suie pe masa din bucatarie unde isi aranjeaza un cuibusor din perini si animalute de plus , isi pune laptopul si da-i la film.![]()
In primul rand felicicitari
pt Shtephy, Doris, Pirelia, Lorelix si Luciandrea pt rezulatatele bune de la eco!!!

Doris mercy de pontul cu contul comun, poate cand ai chef detaliezi un pic cum se face asta mai exact. Poti sa-mi trimiti eventual PM.
Lumi scuze ca nu ti-am mai scris aseara, tot am crezut ca ai mers la somnic. Sper sa vina la voi o zi mai buna azi si sa ne dai vesti de impacare.Oricum mai intai sper sa aplici un pic tratamentul cu
ca nu le strica lor cate asa un dus rece!
A driana eu banui ca unii medici n-o numesc asa neaparat, dar la varsta ai ade sarcina iti fac un eco superamanuntit, cu toate masuratorile si atunci aia e morfofetala.
Luciandrea ce sa mai zic eu cu greutatea cand inca sunt la minus 7 fata de cum am inceput! Oricum 5 kg mie m-i se pare perfect pt 20 de saptamani, asa ca stai linistita , mananca echilibrat, ca e foarte bine asa.
Ramona C eu am vazut pe aici asa un fel de centuri, dar foarte late, dintr-un bumbac elastic, tare placut pt piele, sigur se gaseste in magazine specializate. Ma gandesc ca fiind materialul asa bun se poate purta si in caldura mare.
19 +
, mamica de David 5 anisori