FIV 236
Raspunsuri - Pagina 9
castelanaC spune:
Monilanddddd

ce veste minunata de luniiiiiiiiiiiiiiiiiiii de dimineata pentru mine!!!!!

Sa-ti traiasca fetele frumoasele!!!!!!!!!

Sa fii binecuvantata si sa fie sanatoase si mancaioase frumoasele mamei!!!!
Tu refacere usoara si putere pentru tot ce va urma!!!!!
Felicitari!!!!! De azi esti de doua ori mamica!!!!!!
te pup si Doamne Ajuta!

castelana
castelanaC spune:
Multumesc draga mea, "surioara" Alrak, am asa o inima mica, mi se pare ca ma tine jos la burta ca inainte de CM, imi aste si frica sa ma gandesc. Sper sa rezist intreaga la cap pana poimaine dimineata, azi noapte deja de la 4 m-am tot trezit ci gandul: dar nu semai face odata ziua? nu mai trece timpul, eeee chestii prin care voi toate ati trecut deja.
In rest nici-o greata, doar dupa amiaza adorm instant cam o ora-doua dusa cu pluta, ceea ce nu mi s-a mai intamplat, or fi tot pastilele, or fi bebeii.... cu putina rabdare vom afla peste 48 de ore!!
Multumesc pentru sustinere si Doamne ajuta-ne!!!

Te pup si un inceput de saptamana usor!
castelana
castelanaC spune:
Draga Dana-Bebe, sa fie intr-un ceas bun, asta da treaba serioasa ce ati facut voi. Sa vezi ce bine va merge de acum si cum "curg" bebeii!!!!
Casa de Piatra, fericire intelegere, sanatate si copiiiii!!!!!!!
Toate cela bune!
te pup
Castelana
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 Castelana,astept o veste minunata de la mataluta ![]() MONILAND,ce ne mai spui de burtic?Ceva poze recente cu burticul?Tin pumnii sa vina printesele sanatoase si norocoase pe lume![]() ![]() noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Delia, vine vine si vestea, vorba lui Alrak : "numai maine nu-i poimaine"!!!!!
te pup si bafta la examene, mai ai o saptamana si scapiiiiiiii!!!!
te pup
castelana
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 Fetelor mi s-a rupt apa, ma duc a spital. Vin fetitele!!!! 39 sapt si 4 zile Laura Ioana Irina Maria asta era pe la ora 18, cu alte cuvinte monica e la spital poate ca e cu fetitele in brate acum. sa i traiasca si sanatate multa. ![]() ![]() |
Mirelaaaaaaaaaaaaaa, multumim pentru minunata vesteeeeeee!!!!!!!
E fantastic, fetele au venit pe lume cand au vrut ele, asta e chiar minunat!
Sa fie sanatoase, ma bucur asa mult de parca ar fi ale mele, dimineata cand am citit mi-au dat lacrimile de bucurie!!!!!!
Sa traiasta mamica Moni!!!!!!!!!
fetelor, s-a mai eliberat un loc si unul baban la gemene, ce facem?

pup
castelana

szivarvany spune:
"Au hotarat sa vina pe lume intr-o seara de duminica, doua fetite mititele si frumusele foc. Laura Ioana 2350 g si 49 cm si Irina Maria 2050 si 50 cm"
Moni, sa-ti traiasca minunile si sa aveti parte de tot binele lume !

Sper ca fiecare dintre voi sa trimita un asemenea mesaj de victorie, cat mai curand 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
mihaele spune:
Moni felicitari sa va traiasca minunile de fetite si sa va bucurati de ele. Bun venit fetite dragi

Puisori dragalasi
Dana_bebe spune:
Moni - felicitari din tot sufletul! sa cresteti mari si frumoase! Doamne ce mult mi-as dori si eu 2 fetite! dar mai e cale lunga pana acolo.
Alrak, Castelana si toate fetele ... sunteti niste scumpe! multumsesc frumos! tot ce ma pune Nasul sa fac va zic si voua. Am avut o discutie lunga, nu e suficient sa se roage un preot pentru tine e important sa te rogi si tu, sau si voi(sotul si sotia).
goldi spune:
Bun venit pe lume pentru Laura Ioana si Irina Maria !
Sa fiti sanatoase si norocoase si sa faceti din parintii vostri cei mai fericiti oameni de pe pamant 

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Dana bebe, felicitari pentru casatorie si sa va dea bunul Dumnezeu binecuvantarea familiei cu, copii sanatosi si fericiti .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza