FIV 236

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dana, cu rochita de la iris Serban nu poti da gres.Felicitari pt alegere.Succes!

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Castelana, greturi mai am dar de intensitati diferite.In seara asta ne-a scos tati la Ice Age 3 si am ras de ni s-au zgaltzait burtile.
Si eu am primit rez de la analize si nu am listeria, am anticorpi de toxo, de virus herpetic de cmv deci sunt la adapost.Doamne ajuta!Pana acum totul a iesit bine .Toate analizele perfecte.Stiu ca IgM arata infectie acuta si IgG arata ca ai fost expusa in trecut si ai anticorpi.

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Ellanik, ce veste buna ai tu, bravo!
ma bucur ca analizele sunt "beton" si bebe va fi sanatossssssssss!!!!
Ai vazut ca s-au mai rarit greturile? Vin, vin, nu te las cu ele de gat, dar inca 2-3 zile si ma inscriu la ele!
faceti bine ca mai iesiti si va distrati, asa asa, sa fie vesel bebe!

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Gata suntem inapoi acasa cununati!
A fost asa cum ne-am dorit - noi , nasii, cativa prieteni si atat - nimic mare, nimic formal...
Cat despre emotiile mele cu obocediuri totul a fost bine - nasul mi-a adus chiar din timpl slujbei de duminica o esarfa si mi-a zis "o pui pe cap acum" si asa am facut. Dupa slujba, ne-am spovedit apoi m-a trimis la schimbat cu mentiunea - "te intorci tot cu esarfa pe cap". Am reusit sa o prind asa pe jumatate de cap cu vreo 10 agrafe de la nasa asa ca a fost rezonabil - in agrafe am prins si flori de mana Maicii Domnului asa ca arata chiar bine.
Dupa cununie a plouat zdravam vreo 20 de minuta apoi a iesit soarele... sper sa fie semn bun.Oricum am fost uimita de temperatura rezonabile 27 de grade dupa ce ieri a fost un cosmar.
Ei acum speram in mai bine si la cati mai multi bebei .
Va pup si o sa va spun toate sfaturile care mi le da parintele - nasul nostru pentru a ne implini visul.
O zi minunata! si multumesc de sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Castelana,astept o veste minunata de la mataluta

MONILAND,ce ne mai spui de burtic?Ceva poze recente cu burticul?Tin pumnii sa vina printesele sanatoase si norocoase pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dana bebe, sa va fie de folos, BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa fie cu voi permanent si sa va dea harul mult dorit.
Esti o fericita , pentru ca ai ca nas de cununie, un preot.
O sa aiba multe povete pentru tine, pentru voi.
Daca ne vei impartasi si noua din sfaturile pe care ti le va da , canoane, rugaciuni pe care sa le citim, posturi pe care sa le tinem (altele decat cele normale), iti multumim .
Ma bucur mult de tot pentru voi, azi in timpul liturghiei (am fost la Manastirea Bodrog) , ma gandeam la tine si imi inchipuiam ca o sa ai emotii, dar ca o sa fie totul bine, intotdeauna ceea ce faci fara prea mari pregatiri , iese super.
Chiar daca este of topic, vreau sa va spun ca daca aveti drum prin acesata parte a tarii, nu ezitati sa mergeti la Manastirea Bodrog (la 12 km de Arad), este un loc binecuvantat de Dumnezeu, aici este o icoana a Maicii Domnului , facatoare de minuni , adusa de la Ierusalim. Dumnezeu s fie cu noi cu toti.
Castelana stiu ca tu la ora asta esti in lumea viselor , somnic bun si usor . Surioara mea, "numai maine nu-i poimaine", zice o vorba de pe meleagurile lui Creanga. Zic asta pentru ca tu vei citi mesajul luni, si chiar acum cand scriu, la tine este deja luni. DD sa fie cu tine si sa ne dai vestea unui rezultat beta maaaaaaaaaaare!
frank ca mare dreptate ai, copii nu se fac la serviciu, ce sa facem insa, ca nici fara el (serviciu) nu putem sta.
Astept concediul in care vreau doar sa ma odihnesc si sa ma relaxez. Nu-mi doresc un concediu in care sa merg sa vizitez multe locuri si sa ma intorc mai obosita decat eram ,cand am plecat, ci vreau un concediu de relaxxxxxx total (doar trebuie sa ma pregatesc pentru FIV din septembrie, nu? ).
coco tin pumnii stransi pentru tine, maine iti aduci puiutii acasa, DD sa ajute sa fie lipiciosi si sa stea la mami in burtica sa creasca mari.
ellanik ce mult ma bucur pentru tine ca ti-au iesit analizele bune, au mai trecut si greturile, BB creste, mami este fericita... DD sa ajute sa fie bine in continuare.
Moniland mai este putiiiiiiin. Ma pregatesc pentru galeria de primire pe lume a printeselor. Nastere usoara si DD sa fie cu voi.
elenada cred draga mea ca sunteti "prinsi" la maxim de puiutii vostri. Incetul cu incetul, o sa va obisnuiti si totul o sa fie mai usor. Ete bine ca ai laptic sa pape BB-ii. mamica fericita si piticii cei frumosi, sa creasca mari si sanatosi.

tuturor si sa aveti o noapte buna

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Fetelor mi s-a rupt apa, ma duc a spital. Vin fetitele!!!!

39 sapt si 4 zile Laura Ioana Irina Maria

asta era pe la ora 18, cu alte cuvinte monica e la spital poate ca e cu fetitele in brate acum.
sa i traiasca si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Moniland ce veste!!!!!!! au fost nerabdatoare leoaicele sa apara ?!?!?!?!?
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa o ajute pe Monica sa aiba o nastere usoara, iar daca deja fetitele au aparut pe aceasta lume, sa fie sanatoase, mancacioase sa aiba o viata lina si plina de bucurii.
Mirela multumim pentru postare sa putem face si noi o rugaciune pentru Monica si pentru printesele Laura Ioana si Irina Maria .
Wow... mi-au dat lacrimile de emotie...

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sa fie intr un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MONILAND,deci s-au hotarat fetitele tale cand au vrut ele sa vina pe lume.Refacere rapida si te asteptam inapoi acasa cu pozici....in calitate de mamica de printese

Mergi la inceput