FIV 236
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
alexamary spune:
Buna fetelor,
am si eu o intrebare
ce inseamna AC ANTI-TOXOPLASMA IG M - NEGATIV
SI
AC ANTI-TOXOPLASMA IG G - POZITIV
eu am facut 2 fiv primil am pierdut sarcina la 5 sapt(med life)
si al 2 lea la gynera nereusit
si acum uitandu-ma pe analize am obs AC ANTI-TOXOPLASMA IG G - POZITIV
va rog sa imi spune-ti daca stiti ce inseamna
va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Nu pare sa fie nici un risc daca IgM care indica infectie acuta sunt negative conform valorilor de referinta ale laboratorului. Ig G pozitivi nu trebuie sa te ingrijoreze, ci sa te bucure, intrucat indica faptul ca ai venit in contact cu Toxoplasma in trecut si s-au format acesti anticorpi protectori ce indica imunitate formata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Nu inteleg de ce nu imi apar mesajele in timp real pe forum..Apar abia dupa o ora.....
elenada spune:
Alrak ar fi multe de povestit dar din pacate acum zici ca sunt picata dupa alta planeta.
Lapticul a venit si nu stiu daca e mult sau putin pt ca habar nu am cat ar trebui sa fie dar atat cat este piticii il beau.
Oricum completam si cu lapte praf.
Incercam atat eu cat si sotul sa ne mobilizam si sa le facem si lor un program pt a putea si noi sa mai dormim.
Piticii sunt cumintei nu plnag aiurea doar cand vor papa sau sa fie schimbati. Uneori vor atentie si daca ii tii in brate totul este minunta. Sund doi copii cumintei dar sunt doi asa ca noi nu mai reusim sa facem nimic.
Incetu cu incetu sper sa gasim cheia succesului si sa ii crestem asa cum trebuie.
Va pupacesc pe toate si noi toti va tinem pumnii stransi sa reusiti sa aveti copilasul mult dorit.
elena fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
frank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui COCO2255 M-au sunat de la clinica toate cele 10 ovocite s-au fertilizat!! |
heeei, COCO, inseamna k si tu si sotziorul ati avut marfa de calitate!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
frank spune:
dana, felicitari! daca asa ati simtit voi, sa faceti acum casatoria religioasa, sigur dupa eveniment va va fi mai bine! cat priveste organizarea, poti intreba si preotul, el oricum te va scuti de 'babisme' cu care nici eu nu sunt de acord. hai k te vei descurca excelent, tu esti foarte organizata, asa k sa ne povestesti cum a fost!
frank spune:
husky dar ce bebe mare ai, deja! repede a mai trecut timpul! sarcina usoara in continuare! eu am vazut-o cel mai bine pe fetitza mea la morfofetala 4D de la 22 de saptamani; atunci mi-am dat seama ca seamana leit cu tati iar cand s-a nascut nu am avut nici o surpriza in ceea ce priveste fizionomia ei: stiam deja cum arata!! ce ti-e si cu tehnica asta!!!
puffy tare rau imi pare pentru voi! si eu zic sa schimbi clinica si medicii.
alrak si miruma: fetelor dragelor copiii nu se fac la serviciu!! nu stiati?!? CONCEDIU, fetelor, RELAXARE si asa poate reusim
frank spune:
citat din mesajul lui alexamary Buna fetelor, am si eu o intrebare ce inseamna AC ANTI-TOXOPLASMA IG M - NEGATIV SI AC ANTI-TOXOPLASMA IG G - POZITIV eu am facut 2 fiv primil am pierdut sarcina la 5 sapt(med life) si al 2 lea la gynera nereusit si acum uitandu-ma pe analize am obs AC ANTI-TOXOPLASMA IG G - POZITIV va rog sa imi spune-ti daca stiti ce inseamna va pup alexa |
din cate stiu IGG POZITIV inseamna k ai avut candva contact cu toxoplasma iar acum organismul a dezvoltat anticorpi care dau imunitate la aceasta. e OK, IGM-ul dak era pozitiv ar fi indicat prezenta unei infectii acute. mai stiu k toxoplasma dobandita in timpul sarcinii poate duce, printre altele, la pierderea acesteia. bafta in continuare!
frank spune:
citat din mesajul lui baby78 Nu inteleg de ce nu imi apar mesajele in timp real pe forum..Apar abia dupa o ora..... |
primele 10 mesaje au fost moderate. de acum ar trebui sa-ti apara in timp real.
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Dragele mele prietene, am intrat sa vad ce faceti ca de obicei si se simte toropeala de afara, v-a torpilat si pe voi.
Aici la mine ca de obicei, cald, cald ca intotdeauna, cateodata mai umed, alte ori parca umiditatea e mai scazuta dar tot timpul gradul de umiditate e in jur de 90-100%, deci ce sa zic foarte diferitcaldul ca senzatie de cel de acasa. Dar nu ma pot plange, asa e tot timpul si unde as ajunge daca-s face-o?
Elenada, merci de urari, ma rog sa fie doi sa fie cati or vrea ei dar sa fie. Am inima mica nu indraznesc sa-mi fac asa vise, am incercat sa stau chiar departe de calc (e sotul care incearca sa ma tina departe pentru ca stie ca navigarile mele sunt in acest domeniu si-mi tot zice ca un pic de pauza e buna la psihicul meu), dar nu pot sa stau fara sa trag un ochi la voi.
Multumesc ca-mi tineti pumnii pentru un rezultat bun, iar voi la cati sunteti, poate voi reusi!
M-am induiosat la povestea ta despre minunile voastre Ana si Matei, pozele le-am tot vazut si nu ma mai satur sa ma uit la cele cateva ipostaze, cat sunt de frumosi si imi inchipui cat esti de fericita! E minunat ce scrii tu acolo, ai grija, sunt doi si chiar si asa cuminti (doamne Ajuta si mai departe) tot trebuie sa le dati tot timpul vostru.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va bucurati de minunile voastre!!!
Dana-Bebe, dar ce spui tu dragutaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Te cununi la biserica maine (se marita Dama mai, hai hai, ), bravo, felicitari si casa de piatraaaaaaaaaa!!!!!!
Cat ma bucur pentru tine, eu nu stiu asa bine obiceiurile, aste depind si de zona si da cat de multe persoane sunt lasate in procesul organizatoric, cred ca verighetele, voi (obligatoriu), lumanari mai mari si albe, ceva vin si cateva piscoturi si certificatul de casatorie sunt importante!
Restul, faci si tu dupa bunul plac si inspiratie. Sa te faci frumusica, asa cum iti place tie sa fii, asta te va face sa te simti bine.
Eu nu sunt asa habotnica dar cred cu tarie in sfanta uniune din casa Domnului, e ceva unic, eu cand am iesit din biserica ma simteam un alt om, asa emotii nu am mai trait pana atunci.
Felicitari si maine iti (va) doresc o zi speciala!
Casa de Piatra!!!!!!!
Ellanik, cat m-a distrat ce i-ai scris Danei-bebe, faza cu matusile si babele fara ocupatie, pe care de-a lungul timpului nu e ca le-i vazut prea des, dar care in ziua aceea sunt foarte sfatoase si atotcunoscatoare in ale desfasurarii lucrurilor si in simbolistica lucrurilor, este examinat fiecare semn.
Greturile? te mai viziteaza? sa le zici sa ia avionul si sa vina la mine ca le astepttttttttttttttttt!!!!
Coco2255 felicitariiiiiiiii, au ramas campioniiiiiiii!!!!!! Maine repaos si papa bun (ceva proteina de calitate) si luni vin "baietii" acasa!!!!!!!!!
felicitari si fii calma!!!!
Alrak, draga mea surioara cum bine imi zici, te plimbi, te plimbi, la capitale la "mitici"
Stiu cum e la cald, imagineaza-ti, si aici e plin ce betoane, ceva mai inalte, plin de zgaraie -nori, (bine e jungla aproape) nu stiu inca daca umiditatea mai estompeaza. La inceputurile noastre aici mi-a fost cam greu, fiind asa umed nu transpir si nefacand schimbul de lichide e asa un pic incorfontabil. norocul e ca ieseam destul de des si aici peste tot este aer conditionat, (eu am in casa 7 aparate, numai 3 in salon), toata lumea are si imagineaza-ti afara ca toata fierbinteala se dubleaza, traim doar cu aer conditionat 100%!!!!! tot anul!!!!
Cred ca m-am si obisnuit, ceea ce-mi lipseste mie sunt plimbarile pe strada. afara oriunde, nu doar la centru comercial, ata face ca acasa cand vin (ajutata si de dif de fus orar) eu sa ies pe la 7 din casa si nu ma mai satur de aerrrrrrrrrr. Eeeee diferit, pentru ca seara e la fel de cald, nefiind mai multe anotimpuri pamantul, atmosfera nu se "racoreste" niciodata. Nu e o plangere, pur si simplu asa e aici si gata.
Ce gragut, la Sibiu, foarte frumos orasul!!!!!
Cat va inteleg pe tine si Miruna si de fapt pe toata lumea care "baga" munca la greu si nu mai stie de viata personala. Am practicat si eu sportul asta, uneori glumesc ca acum imi iau toate vacantele la care nu am avut acces.
Sa va ajute Dumnezeu sa nu munciti asa in van si sa umpleti casa de copii, vorba sotului meu: trebuie sa lasam casele si masinile la cineva, altfel? de ce ne-am zbatut?
Frank are dreptateeeeeeeeeee!!!!! copiii nu se fac la scarbici!!!!!
E bine si apreciabil ca ai stabilit un plan sa va vedeti si de viata si tineretea voastra, sa va luati respiro-ul binemeritat dupa atata zbatere si munca si te trezesti la pensie ca cineva ti-a "furat" timpul.
Pentru mine dintotdeauna cea mai mare bogatie a unui om nu mi se par casele sau bunurile materiale ci posibilitatea de a calatori si de a cunoaste lumea cu propriile senzatii si perceptii. De acest lucru ma bucur enorm acum in peripluul nostru asiatic aici, prin scurte si mai putin scurte si interesante calatorii in lumi de care poate nici nu stiam inainte ca existau.
din fiecare loc simt cum ma intorc cu sufletul plin de frumuseti care-mi vor ramane mereu in memorie. Pentru a nu uita etraordinarul de azi incerc sa ma mobilizez sa scriu cate ceva din senzatiile traite in partile astea de lume, pentru ca sa nu devila banalul de maine.
Totusi noi speram sa ne intoarcem plini de impresii si cu ceva de mana, asta e tot ce conteszaaaaaaaa!!!!!
te pup
Alexamary... draga mea nu stiu ce sa zic de analizele tale, scuze! bafta si sanatate!
Baby draga nu apar mesajele instant, mai ales ca poate nu se incarca instant, depinde de retea, daca sunt "filtrate" de moderator... etc. oricum o ora ar fi cam mult, dar ne multumim ca apar, nu?
Frank
Moniiiiiiiiiiiii, ultimul wk-end in doi? ehehehehe sa-l vedem pe urmatorul!!!!!! AMR usor si tinem pumnii pe 28 stransi stransi si mai nastem odata aici in grup!!!!
Miru.... lasa cursa asta nebuneasca pentru statuieeeeeeeeee, nu ma intelegi ca arta s-a schimbat si te baga la reciclateeeeeeeee, niste bucati de fier cu 2 cutii de conserve in varf si lumea se uita ca la urs... Vacantaaaaaaaaaaa, du-te si relaxxxxxxxxxxx!!!!!
te pup
Ingeras
fetelor eu va las ca imi este somn de mor si imi este sa nu adorm pe tastatura.
Wk-end placut si sa auzim doar vesti bune!!!!!!
va pup
castelana