FIV 236
Raspunsuri - Pagina 10
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexamary Buna fetelor, am si eu o intrebare ce inseamna AC ANTI-TOXOPLASMA IG M - NEGATIV SI AC ANTI-TOXOPLASMA IG G - POZITIV eu am facut 2 fiv primil am pierdut sarcina la 5 sapt(med life) si al 2 lea la gynera nereusit si acum uitandu-ma pe analize am obs AC ANTI-TOXOPLASMA IG G - POZITIV va rog sa imi spune-ti daca stiti ce inseamna va pup alexa |
IGM tb sa fie negativ - inseamna ca nu ai infectie acuta;
IGG - daca este pozitiv, inseamna ca ai deja anticorpi si nu mai faci toxo, daca este negativ tb sa ai grija sa nu faci cand vei fi insarcinata. Nu ai pierdut sarcina din aceasta cauza. bafta!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
moniiiii felicitari pentru cele doua bubuline! 
Sa fie sanatoase si vesele ca mami lor! Moni, tie iti urez refacere rapida si sa te bucuri de cele 2 mici mogaldete! 

puffy imi pare tare rau ca nu a fost sa fie!
si eu sunt de acord cu delia! incearca fiv 3 in ungaria!
danutza felicitari pentru cununia religioasa si casa de piatra cu multi copii... uite un buchet de flori si un pupic de la mine 

castelana numai maine nu-i poimaine!
iti tin pumnii!!!
coco felicitari pentru embrionasi! frumusei, frumusei... azi ai ET??? bafta multa!
eu am fost joi la medlife, m-a programat pentru histeroscopie vineri, saptamana aceasta... Doamne ajuta!
nu stiu cat de des mai pot intra deoarece socrul meu are probleme cu sanatatea, azi il opereaza... Ma rog sa nu fie ceva grav! Doamne ajuta! 
Va pup pe toate si va tin pumnii! 
Laura
mirimir spune:
Dana felicitari, sa fie intr-un ceas bun si multa multumire sufleteasca.
Coco multa bafta la ET.
Castelana o zi ne mai desparte de o veste minunata de la tine.
Mami_vreau multa sanatate si succes pentru vineri, si eu mi-am facut hsc acolo, nu a fost rau.
Alrak 
ingeras26a spune:
moniland, felicitari! sa-ti traiasca, sa creasca mari si sanatoase si sa va bucurati de ele!
dana_bebe, felicitari pentru cununie! casa de piatra si cati copii va doriti, dar macar 2 fete ![]()
![]()
castelana, bafta multa!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
fireyes spune:
Moni, felicitari, mamica la dublu!!!

Sa-ti traiasca fericite minunile si sa va bucurati 100 de ani!!!
KoraPop spune:
Moni felicitari pentru minunile tale! Sa fiti sanatoase si fericite toata viata! 
x3!!!!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
Elenada, Moniland - bravo fetelor, sa fiti sanatosi si fericiti.
coltul meu de rai
KoraPop spune:
Catalina Cu intarziere...La multi ani ! Sanatate ca-i mai buna decat toate si toate dorintele sa se "rezolve" cu bine!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
castelanaC spune:
Dragele mele prietene,
Multumesc din suflet pentru toate incurajarile. intr-adevar numai maine nu-i poimaine, scuze ca nu va scriu individual, dar asa dusa cum sunt sigut omit pe cineva!
Incerc din rasputeri sa ma dau viteaza, barbata, curajoasa dar am asa niste emotii....
Viata asta e un examen continuu, adrenalinic as spune eu.
Stiti ca astea doua saptamani am avut rabdare cum n-am sperat sa stiti, curiozitatea a facut parte din natura si caracterul meu. In acelasi timp sportul de performanta practicat in anii scolii (timpul comunismului) m-au disciplinat si m-au facut mereu sa ma controlez, sa-mi dozez efortul si sa am resurse pana la sfarsitul cursei.
Dar acum.... simt ca nu mai pot sincer.
Obsedata cum sunt pa pipai singura sa vad daca mi-au crescut sanii, oare ce-mi inchipui eu ca ma fac dintr-o data asa vreo pameloasa? Unde mai pui ca ma uit mereu in oglinda sa mi le mai vad , poate ca ziceti ca exagerez nu se poate sa-mi creasca de dimineata pana la pranz, nu?
L-am inebunit si pe sot cu intrebarile de cateva zile mi le "expun" intrebandu-l :cum ti se par azi?, el zis ca poate... dar dupa fata lui cred ca zice... saraca de ea e dusa.
Burtica umflata ca o tobita, stiu, stiu ca e de la cat progesteron prestez (6 la gingirica de sus si 2 la gingirica de jos), si ma doare cand uit (ca uit nu gluma) si ma ridic asa brusc...
Eu recunosc cinstit ca-s dusa rau, stau de o luna mai mult acasa, de doua saptamani lipita de apartament, n-am mai iesit singura, singurele iesiri doar de 2-3 ori insotita, trebuie sa evadezzzzzzz, mintea simt ca va zbura airea.
La mine e aproape ora 19 deci ma rog sa sa termine mai repede ziua asta, mi s-a parut interminabila sa stiti. cate dintre voi ati trecut prin astea... si nu v-ati plans, scuzati-ma.
Nu e stilul meu, dar cine mai stie care e stilul meu...
In fine, imi urmaresc toate senzatiile, intepaturile, durerile, poftele (n-am dar mi le fac)
Azi aveam asa o senzatie la burtica jos... dar asta de la ET am avut tot timpul, deci nu pot sa ma iau dupa semnul asta, fac pip des, dar la cum stau cu sticla ca betivul dupa mine ar fi imposibil sa nu mai si iasa la cata intrare are...
In fine, astept ziua de miercuri ca pe o minune, e ziua re rezultate la alt examen de-al vietii, sper sa rezist intreaga la minte.
Va multumesc din suflet pentru tot sprijinul, mesajele, cuvintele de imbarbatare. Zilele acestea nu am putut nici pe ai mei sa-i sun, mama ma cunoaste, e un fel de telepatie fantastica intre noi, de ex in ziua punctiei mi-a dat sms daca totul e in regula cu mine... nu e prima data in voiata cand "simte" ca am ceva. As vrea sa-i fac un cadou de ziua ei, se apropie acum la sf saptamanii, sa-i spun ca o voi face bunicuta. Mi-ar fi facut bine sa-i aud vocea mamei, ma incarca enorm... zilele astea am avut prima data de cand m-am maritat ca ma simt singura...
Va rog nu o luati in nume de rau... stiu ca vb cu voi si-mi sunteti tare dragi, asa am avut impresia...
In fine, mai e o zi, maine si sotul meu va veni mai devreme, azi nu a putut saracul sa se "rupa" si sigur maine ii fac lui capul mare, scapati voi.
Multumesc pentru sustinere, tuturor rezultate beton si copii cat doriti!!!!
va pup
castelana