Mamici de zmeurici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Intru in paine direct
Goooooooooooooo Coccorinaaaaaaaa!!!Nastere usoara si BB de nota 100!!!asteptam vesti bune!
cine se mai inscrie la ciufulite?Blanca?din pacate eu nu stiu sa-ti raspund,sunt afoana,tufa...sper sa ajungi sa te frizurezi(eu deja tin sub control,sa nu-ti spun cu cat chin,daca nu-mi ajunge mana sa folosesc hartia k lumea la shushu )
Felicitari mamicilor de zmeurici:Matcha-Oana si Danielle!!!Recuperare rapida si totala!Si laptic mult!Bun venit in lumea noastra zmeurici: Leon si Melissa!!!Sa fiti sanatosi,iubiti,sa cresteti mari si frumosi!!!
RalluSa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!
LMA si fetitei de Crixia,Alexia!Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Romanitzen ai mai dat si tu un semn si te tii de prostioare,cica te-ai invatat cu narav muncitoresc...lasa ca te baga bbitza in priza de o sa-ti treaca garganunii, vezi cum se ingroasa grupul mamicilor nedormiteAstept vesti BUNE!!
Giova odihna si rilax placut la Felixei!Chiar ca ai nevoie de un pic de de-astea si de schimbat aerul,ca prea o fost toate venite la gramada.Va doresc rasfat absolut!
Alinutza cuscra nu sh cum iti pare tie dar mie asa imi pare ca se precipita lucrurile aici si noi ramanem seduse si abandonateVin zmeureii pe banda rulanta si dispar mamicile cu tot cu eiSi eu de-abia astept sa vad pozici de ginerelmai ales ca ai spus ca e bosumflici ca pupa,din cauze de grasimicanormal ca si mie mi-e drag domnisorulAruncati si aici cu o sarma,chiftea si ce ti-a mai adus mami tau,daca nu puteti inchide frigiderul
Cornelia bine ca papa BB Vladimir.Daca schimbi placa peste doo luni iti aduc aminte.Vezi ce buna si saritoare sunt?Ma conformez dupa dorinte
Si eu mai m-am delectat cu pozici de zmeurici si de mamici.Dooooamne cat sunt de dulci si de frumosiiiiiiiiii!!!Pooh ce ai mancat de ai facut dulceata aia mica, rozalie si bucalata?Pe cuvantul meu ca asa cand stiu ca se apropie mi se face frica si imi vine sa spun piua,dar cand vad pozele si mai imi aduc aminte si cum zambacea pupeta mea in burtica...de-abia astept sa fiu in rand cu voi si sa am si eu bratele umplute cu o mogaldeata
Mi se face frica si cand vad cum va mai plangeti ba de laptic,ba de somnic...e normal, cand stai drept si judeci(de pe margine),pana se intra intr-un program,pana facem cunostiinta cu BBeii...dar tot imi face parul flic-flac cand ma gandesc oare cum voi fi eu?ma voi descurca?
Monica si eu cred ca de la nemancat ti se trage,daca pana acum a fost ft bine.Papa si bea lichide multe.
Moniland m-ai spart ce zodiace aveti...multi sefi,toti sefi,ca si capricornii-s sefi
Neli dr de fam stia el ceva,dar diind medic a ramas in urma cu legislatia.Nu mai e obligatoriu tot concediul de maternitate,doar alea 42 de zile post partum.Ma umflu si am edeme de la retentie hidrica.Eram si inainte predispusa pe baza de dezechilibru hormonal si toxine,dar acum s-a ingrosat gluma exclusiv de la sarcina.BB apasa si ea pe artere si am circulatie deficitara.Dupa cum vezi mai suntem fete care ne umflam mai mult pe o parte.Pupa mea sta pozitionata pe dreapta,cred ca de acolo mi se trage faza cu piciorul drept muuuult mai umflat ca stangul si in plus caldurile.Am dat cu lioton gel dar nik sau prea putin.Numa cand e racoare isi mai revine.De ieri sunt varza creata,nici degetele nu le misc k lumea.O sa incerc azi cu varza sa fac comprese sa vad daca mere.Alinutza spunea ceva de varza si ma tot batea gandul si daca zice si ea,incerc si pe asta.Dr Craina este un dr ft bun!Eu asa stiu.Sa intrebi de epidurala daca va folosi la tine,ca erau probleme cu lipsa kitului si anestezicului,poate tre sa cumperi tu.iti spun asta ca sa nu ai surprize, ca nu stiu cum mai e acum la Bega.
Mqqm ma manca in ca pe Zambilica,dar nu aveam ce face,depinde si de programul unui tati suprasolicitat cu firma...si tre sa le facem cum are el timp si cum ma simt eu.Oricum eram stresata pe tema cuibului si acum cand sunt toate la locul lor si aruncate cele nefolositoare,debarasat spatiul...ma simt mai linistitaPt BB mai tre sa cumpar si sa spal lenjerie patut si sa pun hainutele de spital in bagaj.A!si de sterilizat cele ce le vom lua cu noi la spital.Ieri mi-am facut tampoanele.M-ati distrat cu admiratul lui Pepi in loc sa profitati de timpul cand v-ar fi dat liber la alteleCred ca nici eu nu voi fi mai breaza, ma gandesc mereu la zambetul ala mic din burtica si efectiv visez cu okii deschisi si inima plina
App burtici si mamici.Am si eu niste intrebari:deci tampoane mi-am facut din 2 pacuri mari de vata,iar pe al 3-lea l-am lasat nedesfacut.Ajunge?Si ce fel de deodarant,gel de dus,etc folosim sa nu deranjam nasucul BBeilor?Ca eu fara parfum nu stiu ce sa iausi mi-ar place in printip sa le folosesc pe cele uzuale din viata mea daca se poate.
aaaa Eumada,stai sa te cert eu:ce palarie tot te descrii asa urat? Poate tu faci diferenta cum erai inainte de sarcina si cum esti acum, dar iti spun sincer ca exagerezi,te descrii de parca ai fi un monstru obez,ca ala saracu ce a trebuit scos pe geam ca altfel nu se putea.Din poze esti mai plinuta,sa ma vezi si pe mine,dar nici macar in poze care mai ingrasa ceva,tot nu esti asa cum spui.Pe cuvant!Avem si multa apa in corp.Eu nu mai luasem nimik si m-am trezit cu 17 in plus,adica pusesem inca fo 3-4kile,iar a doua zi mai m-am cantarit si eliminasem un l de apa,deci as fi momentan cu 16 in plujs,dar sigur multa apa este inca.Am inteles ca intr-o luan dupa nastere ne dezumflam si noi.Si pt ca m-ai enervat, iti spun:pupici pe burtici
Hai ca m-am placintit.Mai vb!De-abia astept sa se faca sambata seara sa treaca porcaria asta de canicula ca ma termina/ne termina
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana, ce falcute are Leon . Cred ca iti vine sa-l mananci. E cuminte?
Adriana, Cand ai timp sa mai pui poze cu Anastasia . Ma bucur pt voi si pentru casuta voastra.
Blanca, asa sa faci si din cand in cand sa ne zici ca sunteti bine.
Lucialu, o familie cu personalitate

39 sapt si 2 zile Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

plecam imediat, nu am avut timp sa citesc...bb e ok...are fitze, nu colici. dar cred ca i le scot eu din cap, numai sa ne intoarcem acasa.

am primit SMS de la Adela:
"Am nascut aseara pe la 11 un baietel, 3400gr si apgar 8"
Felicitari Adela! refacere rapida si mult laptic!

Hai Coccorina!

Aveti grija de voi, nasteri usoare si zmeurei sanatosi si frumosi.
sa ne auzim cu bine, pe duminica.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Ciao fetele!
FELICITARI MAMICUTE DE ZMEURICI PROASPETE!!!!!!!!!!!!!!
Ce puisori scumpi aveti!!!!!!!!!!!!! Niste zmeurele dulci!!!!Sa fiti cu totii sanatosi!!!!Ca fericite cred ca sunteti
Danielle - te asteptam si pe tine cu pozici cu printesa!!!!
Moniland - ti-am spus eu ca in saptamana 40 o sa umbli dupa dr sa scoata duducileMa bucur asa de mult ca sunteti bine!!!
Eumada - subscriu la ce zice Lucialu..te cert iar

Ma ia o panica vazand ce posteaza mamicutzele....ma simt ca inaintea unui examen pentru care nu am invatat nimic, sau la care se dau subiecte pe care nu le-am avut la studiu...de 6 ani luptam pentru bebe si dupa atatea inseminari si fertilizari in vitro, parca am uitat care e finalitatea....voi avea un bebe...si nu stiu ce sa-i fac....citesc tot ce-mi cade in mana despre papa, nani, plimbare, hainute, colici, etc...si informatia parca e prea multa, prea complicata (deh, si neuronu')...ma ia panica...sunt asa d fericita cand o simt ca miscoteste dar ma si sperie momentul in care miscacioasa va fi langa mine...noroc ca mai sunteti voi care ne impartasiti din experienta voastra..

Noi suntem ok, tot in deplasare, tot cuminti si la odihna...azi avem control la dr...de abia astept vesti...e greu departe de casa...dar rezist(inca)

Va pupam si burticile si bebicii!!!!

saptamana 35 cu pitica noastra scumpa

ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 08.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Si am schimbat si semnatura...fiecare zi e un succes!!!!!!!!

saptamana 36 cu pitica noastra scumpa

ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 08.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari adela!!!

coccorina!

blanca sa fii cumintica in pat si atenta la miscarile bebelului

uff..ma trec fiorii cand ma gandesc ce frumos a fost cu burtica..dar ce frumos este si acum la 4 luni cu bebe..veti fii cele mai fericite! asa sa va dea DD

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna si de la noi,
vad ca se mai pregatesc cateva zmeurici sa apara pe lume
Hai Blanca Hai coccorina. Fetelor va tinem pumnii si sa dea Doamne Doamne sa aveti o nastere usoara si bebei sanatosi.
Felicitari Oana pentru micutul Leon, este un scump
Felicitari Adela in sfarsit iti ti bebicul in brate. Refacere usoara si rapida si acimidare placuta cu bebicul.
Neli si la mine UM a fost in 12 noiembrie, si tot o printesa asteptam si noi abia astept sa o strang in brate.
Si noi am sarbatorit luna aceasta pe 16 3 ani de la nunta. Chiar ca multe ne-am casatorit in iulie...
Eu nu porea am putut dormi noaptea aceasta. Aseara m-au luat niste dureri groaznice de spate, asa ca niste junghiuti care nu ma lasau sa ma misc, nici sa merg nu mai puteam. Imediat dupa m-a luat si o durere de burta...groaznica. Imi venea sa plang. Durerea era continua si semana cu durerea de menstruatie dar mult mai rea. Am luat nospa si numai pe la ora 3 am reusit sa adorm. Nu ma puteam misca asa ca sotul m-a inconjurat cu perne pe la spate, pe sub picioare ca sa gasesc o pozitie mai buna in care sa stau. Nu inteleg de la ce sunt aceste dureri. Daca stiti ceva spuneti-mi si mie. Contractii nu stiu daca au fost pentru ca burtica se mai intarea dar destul de rar in schimb durerea era continua...si acum la fel am aceasta durere, nu mai are aceeasi intensitate dar nu scap de ea.
Azi chiar nu o sa mai fac nimic. O sa stau in pat si o sa mai trec p-e la calc sa va citesc.
Si deja este asa de cald...si nu avem nici aer conditionat...
va las acum. merg in pat. intru mai tarziu sa vad daca ma poate lamurii cineva cu privire la durerile acestea.

36+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Moni- da, e mai linistitor sa l stiu pe "frumusel " venit;sper sa nu mai insiste cu nasterea normala ca nu mi mai place, apoi

Blanca- e posibil sa ai membranele fisurate, am trecut prin asa ceva si nu e tocmai ok; exista pericol de infectare pt. bebe si pt. tine; nu sta pana duminica si mergi la spital sa se verifice daca i lichid ceea ce pierzi, mai bine sa vericifi si sa nu fie nimic si sa fie ok; eu am stat de vinerea de dim. pana sambata la 10, asa cu membranele fisurate, fara sa stiu(acum 11 ani ) ca lichidul se poate pierde si asa, cu picatura, doar in momentul cand am pierdut si dopul mi am dat seama ca nasc, si la internare nu mai aveam nici picatura de lichid;si ai grija !
si eu pierd cam de 2 sapt. ceva ceva dar mi am dat seama ca e doar pipi, din cauza perineului care a fost taiat la prima nastere am citit;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.36 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Felicitari noilor mamicute de zmeurici,si bun venit intre noi zmeuricilor,sa fiti cumintei,sanatosi si papaciosi

Noi am fost aseara la dr,suntem ok deocamdata,mi-a zis ca ne vedem peste 10 zile dar el crede ca in maxim o saptamana ne vedem la spital....asa ca azi noapte am stat si am calcat,as mai avem un halat si o camasuta de alaptat,dar le fac dupa ce culc terorista mica,si ma apuc de bagat in valijoara,sa o pot apuca cand o fi cazul.
Nastere cat mai usoara si bebici sanatosi tutror care sunt acum in aceasta faza,nu am timp de citit si de postat nici atat,ca nici nu prea pot sta in fund pe scauun la cum ma apasa d-soara.
Zile racoroase sa aveti

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

38sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

LUCIALU,MISSY saru`mana de incurajari da` tot e greu.....incep sa nu mai dorm noptile...plus ca stiti si voi cum e cu intorsul de pe o parte pe cealalta...dureri etc....dar inca putin si voi avea si eu o minune in brate........gandurile sunt contradictorii mi-e frica dar astept papusa......avem emotii.....eu si sotul meu...si frica mi-e ca ma gandesc daca o sa ma descurc...nu e cazul totusi..au crescut si altii primul copil si ...nu e nimic....si noi am crescut si ...parintii nostri..deci nu e chiar asa de negru...numai ca.....

Imi doresc o fetitza sanatoasa nu am pretentii la alte chestii alea cum o vrea dumnezeu.....eu verau sa fie sanatoasa...e cel mai pretios lucru din lumea asta...

Va pup......

Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput