Mamici de zmeurici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

neatza la o cafea tirzie!

le urez si eu bun venit zmeurelelor de Pogos, Danielle, Adela, Matcha -Oana!! bine ati venit pe lume, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!!
Cocorina, !!!nastere usoara!

Blanca, eu una nu as putea sa iti spun, la mine s-a rupt in timpul travaliului, era deja colorata de la controale si contractii. sa stii ca si eu gasesc citeodata chilotul mult mai ud, dar sint doar secretii, insa tu esti totusi in s40 si poate asa se manifesta sau pierderea treptata a dopului.

Alinuta, ce rasfatsi ce de papa! banuiesc ca este foarte placut.
multumim pt tot ce ne impartasesti, desi se zice ca sint deja mamica cu experienta, am ivnatat multe din postarile tale.

Alina, si eu fac asta cu rebecca aproape toata ziua, citim, coloram, pictam, ne jucam diverse jocuri, dar stind la bloc trebuie scoasa si afara...cind sotul e la servici, nu am incotro...
si ea ar avea activitate, caci am dat-o pina la urma la gimnastica, caci a vrut ea- insa cine sa o duca, ca eu nu ma incumet sa plec cu ea pe caldurile astea, mai ales ca eu nu (mai) conduc??? este in cursul zilei programul, asa ca eu consider ca e in vacanta si de la gimnastica.
abia astept sa vina sora mea cea mare din concediu, sa o ia citeva zile la munte -sapt viitoare. pe urma o trimit si la mare.

Pooh, e un dulce bebele tau!!

mqqm, multumesc pt sfaturi.

Motana, nu stiu ce sa spun cu aerul, eu am experienta doar iarna.
stiu doar ca la rebecca l-am avut de la 3 luni si efectiv am invatat-o cu AC, altfel nu se poate. acum pe bebe nu o sa il tin direct in bataia AC, dar clar il voi obisnui cu el, eu consider ca e mai bine decit sa stea la 35C cind e canicula, la mine in casa e sauna, ca stau la 7 si am soare toata ziua. succes cu acomodarea si alaptarea in continuare!

Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

blanca,daca mai esti prin zona,vezi ca scurgerea aia inseamna ca ti s-a rupt apa.asa a inceput la mine si in cateva ore am avut bebe in brate.sa nu uiti de epidurala
mai bine mergi la spital,

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

am uitat sa scriu ca a avut 50,8 cm lungime.
leon al meu ,e cuminte ,hmmm nu stiu cum ar trebuii sa fie,are momente cand doarme si 5 ore ,are momente cand ma dipspera,plange dupa tzitzi,ii dau tzitzi,bea 10 minute si adoarme,apoi sa il pun in pat,se trezeste in 10 minute si iar o luam de la capat,mereu plange sa aiba ceva in gura si am cumparat o suzeta nu stiu daca e indicat,dar si in spital ii dadusera si asistentele suzeta ca era teroare cu el.
voi cum face-ti,dupa ce papa bebe tzitzi,va m-ai ramane lapte?la mine imi ramane o gramada,ar trebuii sa ma mulg?mi-e frica ca ma mulg si golesc sanii s apoi fac si m-ai mult lapte decat am acumsi sa vezi dureri.voi cum proceda-ti?

leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari Matcha-Oana Si Adela!

Sa va traisca puiutii, sa fie papaciosi, cumintei, sa doarma bine noptile
Motana, imi pare rau ca Daria va tine trezi noptile, dar la cat de dragalasa e, cred ca e mai mare dragul
Cocorina, nastere usoara Sa vina repede si usor ca un fulg!

Noi suntem la fel, ne plimbam cat putem. Azi am fost pe jos pana in Cora si in piata, acum am ajuns acasa. Sotul e in concediu de azi, deci am cu cine sa ma plimb. Acum fac o baie calda, de-aia neindicata in sarcina imi place ca bb parca inoata cand fac baie , face burtica in toate partile.
La noi in casa nu e asa cald ziua, 27 de grade (cu jaluzelele lasate), deci inca nu ne afecteaza caldura. Cred ca va fi bine si pentru bb, in burtica e mai cald, nu?

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Lucialu eu am facut tampoane si m-am intors cu ele acasa,mie mi-au dat de la spital dealea sterile,oricum iti ajung cate ai facut.
Matcha Oana eu nu ma mulg,ii dau la un san si tura urmatoare la celalalt.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Neatza tuturor!

Felicitari Matcha-Oana Si Adela! Sa aveti bbi sanatosi, mancaciosi si necoliciosi!!!

Fa si eu cinste cu o cafea tarzie , dupa o noapte extraodrinara (ca si ultimele nopti de altfel) de somn bustean . Oare ma pregateste DD de venirea lui bebe??? (poate nu o sa ma lase sa dorm deloc, astfel ii este mila de mine si ma lasa acum sa ma bucur .

Astazi va fi crima afara, 38 grade in buc, asa ca sa aveti grija. Eu as fi vrut sa ma duc sa iau niste apa si fructe, dar sotul mi-a interzis, asa ca voi sta in casa la AC toata ziua.

Vad ca soacra s-a pus pe copt ardei, si a aruncat niste pui in cuptor, asadar nu imi fac prb de manacare azi . O sa sun doar sotul sa ii spun sa imi aduca niste inghetata cand vine .

Pupici!

38 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

HELLO LA TOATA LUMEA!
Felicitari mamicutelor de zmeurici si bun venit la copilasi,sa fiti sanatosi si papaciosi.
NELI_RA m-a impresionat enorm povestea ta,am si.Esti o adevarata luptatoare.
Noi suntem bine.Dupa durerile de la inceputul sapt.am mers la doctor si mi-a zis ca bebe e mare pt 35s(maine facem 36)are 3200gr,iar eu sunt mica,am doar 63kg. si din aceasta cauza am dureri.
Am vazut ca ati scris despre aniversarea casatoriei.Noi,duminica 26 iulie facem un an de la casatorie(ne taiem motul)
Cateva agitate pt mamicile care se pregatesc de marea intalnire.
Va pupic pe burticutze.Acu' fug in pat-saracu cred ca s-a saturat de mine.

Adina 35s = Razvan Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

de la noi.
va multumim pt cuvintele frumoase,sunteti niste dulci

sa va povestesc putin cum a fost:
dupa cum stiti,miercuri am fost la spital cu Ebonee la control.am ajuns acasa pe la vreo 1,am halit ceva si ne-am culcat.ne-am trezit pe la vreo 3 jumate,si eu cu o pofta de treaba de nu stiam pe ce sa pun mana.am spalat,am calcat,am sters praful,am aspirat,am gatit,am spalat catzelu`,pe Ebonee si cand m-am pus in sfarsit pe pat sa ma uit si eu la 1001 de nopti,incepe sa ma doara spatele.
ma uit pe ceas,era ora opt fix si am avut prima contractie.
dupa 5 min alta,dupa inca 5 alta si tot asa pana pe la vreo 1 cand am ajuns la spital.dar,inainte de asta,ma trecea pipi des tare,pe la vreo 10-11 ma duc la baie,si vad pe hartie ca si cum ar fi pipi insa roz de culoare (exact ca blanca)
nu mi-am dat seama ca mi se rupsese apa.
in fine,la 1 ajung la spital,la 2 control,dilatatie 4.eu socata,nicidecum nu ma asteptam sa nasc.exact de ziua sotului??!!
pe la 4-5 control,dilatatie 5,intre tot timpul asta,s-a chinuit o tampita (scuzati) sa imi puna epidurala de vreo 3 ori,so...m-a gaurit bine prin coloana si am dureri de spate cumplite acum.insa i-am zis cateva,cu toate durerile care le aveam.
i-am zis sa ma lase in pace ca i-au eu un ac din ala si il bag unde trebe ori sa puna epidurala aia o data ca mor de durere.in 5 min a fost gata,insa nu a prins cum trebe.o tampita nu alta
simteam durerea numai ca nu tare.
la 6 control,dilatatie 9,la 6 si 10 control,dilatatie 10.
si pune-te pe impins,greu tare,mi-au iesit ochii.am inceput sa plang si i-am zis la moasa sa o impinga inapoi in burta ca oricum nu a stat de ajuns ca eu nu o nasc
in fine...la 6:44 a iesit printesa.mica mica 2.895,apgar 9.a urlat de ma zapacit de cap.am vrut sa o arunc
de atunci am intrat in priza.nu mai e timp frate de ninica
de alaptat,am renuntat.nu pot si gata.am niste sfarcuri ca murele.durere nu mai zic.
m-am lasat pagubasa,nu sunt facuta pt asa ceva.
tot respectul fetelor care alaptati sunteti tari.

Ebonee o sora exemplara.daca plange Melissa,plange si ea,daca zambeste,zambeste si ea.o pupa,o mangaie,totul ok cu ele pana acum.
am fugit ca urla.numai bine de la noi

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

M-am trezit din tura a doua de somn...nici o scurgere de azi dimineata...mai vad ce se intampla si va anunt .

Ziceti ca e posibil sa se fisurat membranele..nu ar trebui sa se scurga mreu cate veca macar un pic daca e asa? Uite ca sa oprit..dar ma urmaresc si daca mai vine ma duc pana la dr.

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

motana..legat de AC..nu trebuie sa ti bebele direct in bataia aerului..si normal nici sa treci dintr-o camera in alta una in care sunt 28 gr si alta 23..asta daca sunt usile inchise..k e nasol si pt noi dapoi pt bebiti..oricum daca sunt usile deschise intre camere nu e problema..k se egalizeaza temperaturile..eu spre ex cand sunt cu bebe in sufragerie las aerul in dormitor la 24 gr..si cand sunt in dormitor las ac in sufra tot la 24..in casa sunt constant cam 26-27 gr...dar suntem ok..si la noi bate soarele dimineata in dormitor seara in sufra..
cand il schimbi de scutecel nu trebuie sa inchizi aerul..parerea mea..eu il las pe bebe si doar in pampers in casa..ce-i drept este mai mare un picut..
iar dupa baita sa nu il infofolesti prea tare..si caciulita sa i-o scoti dupa max juma de ora..si cred ca noaptea e suficient sa doarma intr-un bodu cu manecuta scurta sau maiou..si invelit eventual cu ceva subtire..
bebe trebuie imbracat cu o hainita in plus fata de noi.dar asta cred ca e valabil pe timpul mai friguros..k acum..ce-i drept eu stau in chilotei si tati la fel iar bebe are un moiul si pampers..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput