Mamici de zmeurici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hopp si eu!Motana,eu il feresc pe balazs de curentii de aer,insa daca e deschis doar un geam,nu-mi fac probleme.....Si in spital am stat non-stop cu fereastra deschisa....Eu baia inca nu-i fac,il bag insa sub dus in fiecare seara,il spal si pe cap aproape intotdeauna,dar caciula nu-i pun niciodata.....Asa ne-au invatat din spital,asa l-au spalat inca din prima zii.....saracuta de tine,ce nopti avetiOana,Adela,felicitari!!!!!Coccorina ,Adriana,fe bine ca v-ati mutat!!!!Spor la despachetat/carat lucruri,insa ai grija de tine,mai si odihneste-te!Fetelor,multumesc pt. cuvintele frumoase la adresa lu' Balazs....ma ung la suflet...deh,cioaraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Danielle,deja acasa????Melissa s-a nascut inainte sa-ti vina parintii,nu-i asa?Parca azi ar trebui sa soseasca....sau ma insel?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Felicitari mamici si bun venit pe lume zmeurici!

Danielle, suntem intr-o situatie asemantoare (fetele de aprox aceeasi varsta - Ebonee e nascuta in aceeasi zi cu mine si aveam acelasi DPN numai ca Melissa ne-a luat-o inainte). Vroiam sa te intreb, la prima nastere cat a durat travaliul? Acum adurat ceva de cand s-a rupt apa...
La mine a durat la Eliana 3 ore juma de cand mi-a facut injectia de declansare iar acum sper sa fie macar tot asa de scurt daca nu mai rpd
Crezi ca ti s-a rupt apa din cauza efortului de miercuri sau se pregatea bebelina oricum sa iasa?
Ti-a facut epiziotomie?

Azi am avut programare la mani+pedi si tot ma admira Eliana, iar luni avem la epi (eu m-am facut de la 14 ani cu ceara - o singura data m-am facut cu lama si am jurat ca n-o sa se mai intample - imi place la nebunie cum iese si nici nu ma doare). Sper s-o prind (programarea) de aceea inca mai iau Gynipral (de fapt luni vine doctorita din concediu si de aceea mai iau pastilute de tinut sarcina.

Mi-e groaza cu canicula asta...maine se anunta in Bucuresti 39 grade (la umbra bineinteles) si eu care vroiam sa coc niste ardei...

Va pup, ma duc la calcat ca am un munte de haine
Laptic mult la bebei si curaj la cine urmeaza!!majoreta majoreta

Mamica mandra de printesa Eliana (25.10.2007) si 37s3z cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Felicitari proaspetelor mamici
pentru cele care isi vor intalnii puiutii in curand

Am pus si eu niste pozici cu noi.Maine facem 2 saptamani

http://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/bebe/?mediafilter=images

+ 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

miha,la prima nastere a durat 2 zile travaliul.prima cu,contractii nu prea dureroase,insa a doua...
la prima nastere,cred eu,a fost mult mai usor chiar daca a tinut mai mult.acum m-a tinut mai putin dar a durut ca naiba,nu contractiile,ci expulzia.pur si simplu am inceput sa plang si nu mai vroiam sa o imping afara.
nu mi-au facut epiziotomie.m-am rupt si mi-au pus o singura ata,sau cum se zice fiindca nu m-am rupt tare.aici nu se face epiziotomie.
nu cred ca mi s-a rupt apa din cauza efortului fiindca au fost zile cand am facut efort nu gluma.cred ca asa a vrut sa vina Melissa,de ziua lu` tacsu`
am citit si auzit(de la doctori) ca bebelushul vine atunci cand e gata,nu cand vrem noi sau din alte cauze.
sper sa iti fi fost cu folos

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Pony,ce strumfulet dulce ai!!!!Ce mutrica expresiva are!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Felicitari Danielle!! Bine ai venit bebe Melissa!! Sa aveti o viata minunata impreuna!!!

Pony, baietelul tau are un nasuc si o barbita numai bune de pupacit!

38+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oantzacon spune:

felicitari celor care au devenit mamici deja!
Sunt o viitoare mamica, DPN 27 august , dar..am inregistrat un retard de crestere si facem o monitorizare f stricta a lui bb.
Am facut si monitorizare cardio fetala, care a ieshti ok dar garanteaza din cate am intzeles doar pt o saptamana sanatatea bebelushului. Acum la 35 de sapt si 2 zile am facut iar eco si bb are doar 1988 grame +/- 290 grame. Duminica voi face un test non stres pt a vedea cum rezista la contractzii bb. Curiozitatea mea era daca a mai nascut cineva bb cu greutatea intr 2-2,5 kg. Ce probleme a intampinat?Este conditionata externarea din spital de o anumita greutate a lui bb?Am citit azi pe net ca sunt studii care arata ca bebelushii cu greutate redusa la nashtere au inclinatzii catre depresii si alte probleme (gen autism)...sincer nici nu vreau sa cred asha ceva, dar..am zis sa intreb ca poate ma linishtesc!
Sper sa imi raspunda cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetili,

M-am intos si eu de la dr. Pana la urma l-am sunat si m-am dus la cabinet sa ma controleze ca sa scap de un stres..cica dr "alarma falsa, gloante oarbe" ...nu e nici o fisura...e o secretie mai roze-maronie care poate fi un inceput de dop sau ceva...insa in continuare colul sus si tare, bebe necoborat deloc...si cum se anunta a avea peste 3600 cred ca ne asteapta o cezariana duminica daca bebe tot nu coboara si nu da semne.
Eu am bazinul nu f mare si sunt si mititica...iar bebelului ii place la burtica. Insa nici peste termen nu e f indicat sa mai stea.
Asta e..incerc sa gasesc si partea buna a variantei asteia de nastere...amandoua iesirile au bune si rele...o sa vedem acum.

Macar ma linistit ca nu pierd lichid...

Vb de serbat ziua casatoriei..si noi tot in iulie pe 31 si de aia tin ca bebe sa vina mai devrme ca sa nu ne "furam" ziua una alteia .

Am zis ca azi ma "porcesc" la mancarica si l-am convins pe sot sa bagam un KFC caci maine tre sa mananc light iar duminica mai deloc.

Pup

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Imi fac si eu aparitia ca am cam lipsit in ultima vreme. N-am reusit sa citesc mai nimic, ultima pagina atat . Stau tare prost cu timpul si asta nu din cauza de bebe, care mi-e suuuuper cuminte si nu-mi da nici o bataie de cap ... nu stiu ce fac ce dreg ca zboara ziua. Felicitari danielle pentru minunea mica. Chiar citeam ce ai scris, ca ti-a fost greu la expulzie. Foarte mult difera o nastere de alta, uite eu acum, la a doua, desi teodora a avut 4 kg, mi-a fost mult mai usor decat la Iulia care a avut 3200 gr. Si nici nu m-au taiat asa tare.

Despre noi mare lucru nu stiu ce sa va zic, dupa cum scriam si mai sus, bebica cuminte, papaciosa si somnoroasa. Doarme cate 3-4 ore nemiscata. Noaptea se trezeste de 2 ori, papa si in patut cu ea, adoarme singurica aproape imediat. Daca am norocul sa nu faca kaki peste noapte, pot sa zic ca dorm ca valiza-n gara Sper sa-i tina naravul asta, sa nu se schimbe, ca tare bine-i
Va pun cateva pozici mai noi, incepand de AICIsi fug la treaba, ca m-am apucat de curatenie.
Pupici

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput