Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 8
alinutza78 spune:
blanca pana ce-ti raspund mamicile din experienta lor...descrie cum e lichidul...poate confunzi dopul gelatinos cu fisurarea membranelor. Am mai scris si pe prima pagina ca inainte de nastere din cauza ruperii capilarelor e posibil ca secretia vaginala sa se coloreze in roz sau rosu.
Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
blanca000 spune:
Alinutza, am vazut ce ai scris de aia stau linistita intr-un fel..la mine e roz si e apos nu e nimic mai compact sua gelationos. Pur si simplu dupa ce fac pipi si ma sterg e pe hartia igienica o apa roz (nu rosie, nu maro)...sper sa fie de la capilarele acelea totusi...dar nu am mereu ci dimineata cand probabail dupa stat prea mult timp in pat se aduna mai mult pe acolo.
Dar daca e fisurarea membranelor nu ar trebui s aimi vina mai mult? Si daca e asta e cluloarea? De aia intreb?
s40
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
blanca deci clar ca nu e dopul...iar daca ar fi doar fisurarea membranelor ar trebui sa fii cat de cat "uda"...sa fii nevoita sa porti permanent un protege slip sau un tampon normal. Tu spui doar ca apare la un moment dat (dimineata) si ca numai dupa ce mergi la baie. Poate e vorba doar de o secretie vaginala mai abudenta, normala pentru perioada asta.
Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Moniland spune:
FELICITARI OANA!!!! Sa-ti traiasca Leon, sa creasca mare si puternic!!!! 
Blanca, daca scurgerea ta e de fapt de la lichidul amniotic, e posibil sa se fi fisurat membranele. Nu trebuie sa pierzi lichid amniotic ca o fantana arteziana, poate si numai sa picure. Oricum l-ai instiintat pe dr. si daca a zis sa nu te ingrijorezi, incearca asa sa faci. Cand ti s-a zis sa te prezinti la spital, luni?
39 sapt si 1 zi
Laura Ioana
Irina Maria
blanca000 spune:
Duminica dimineata ma duc la spital daca nu vrea bebe altfel.
Totusi ma cam enerveaza chestia asta roz...
L-am suna tpe dr iar acum..o sa ma creada zuza..dar asta e...ma intrebat daca curge mult..nu..daca am dureri..nu...cica tot asa sa stau linistita daca misca copilul..ieri a miscat la greu, acum e dimineata si dimineata e puturoasa dar am simtit-o azi noapte si mai devreme era toata incordata..cica tot asa sa stau linistita. I-am zis ca ma urmaresc totusi si daca e ma duc peste el la cabinet ca de la spital deja a plecat..a zis ok.
s40
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
dariaioanaxx spune:
Moni-
as vrea si eu sa ma vad la 40 s., adica peste o luna mai exact, dar nu stiu daca va fi asa; pe andrei l am nascut in sapt. 38, deci 37 implinite; maine intra dr. meu in tara, adica isi termina concediul si de sapt. viitoare o sa merg la control, sa vedem ce mi va zice;
gemenutele, abia astept sa le vad !
felicitari noilor mamicutze si sa va traiasca bebeii !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.36 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!
Moniland spune:
Blanca, atunci inca doua zile mai sunt, si daca nu te simti ok psihic poti sa mergi la spital fara nicio jena. Doar e vb de copilul tau. Si eu asta urmaresc, sa le simt zilnic pe amandoua si atunci sunt linistita.
Daria, hai ca e mult mai bine cand stii ca se intoarce dr tau.
39 sapt si 2 zile
Laura Ioana
Irina Maria
adrianafedorca spune:
buna dragele mele
am intrat repede s ava spun ca noi suntem foarte bine, nu mai avem timp de net ca ne-am mutat in sfarsit la casuta si inca mai avem de carat lucruri , este incredibil cate chestii am putut aduna in 9 ani cat am stat la loc , in 2 camere, efectiv nu-mi dau seama unde au avut loc atatea
la noua casuta e super, doar ca e asa de mareeee inca nu m-am obisnuit
bubulina o duce cel mai bine, papa si doarme de rupe cate 4-5 ore noaptea papa la 10 si dupa aia se mai trezeste abia pe la 4, ieri am cantarit-o are 4,200 kg, deja are falcute si pulpitze, e o dulce e asa de cuminte, nu are nici colici, a mai plans ea de cateva ori dar nu sunt sigura ca au fost colici
sper intr-o saptsmana sa reusim sa terminam cu mutatul si cu aranjatul si sa am si eu timp de net mai mult ca mi-e tare dor de voi
va pupam cu drag
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
blanca000 spune:
Moni, Alinutza 
Am zis sa ma linistesc, am luat si micul dejun, am baut si cana de laptic...m-am controlat cu hartia alba si nu mai gasesc nimic pe acolo..deci stau calma. Ma duc la TV sa stau intinsa si sa o simt pe bebe.....
Pupaceala..si revin 
s40
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
matcha-oana spune:
salut mamicutze si gravidutze!
imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum.pe data de 18 iulie ora 2 50 ziua l-am nascut pe leon,3730gr,scor 9,un travaliu lung si dureros de 19 ore.
intradevar in seara aceea pe 16, mie mi se rupsese apa. ,deocamdata inca nu m-am obisnuit cu mutrele lui fimiu si cu trezitul noaptea.
va pup si va multumesc mult de incurajari si sustinere.am sa pun si poze cu el http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=090723_160617.jpg
http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=090724_153058.jpg
http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=DSCF5725.jpg
http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=DSCF5732.jpg
leon