Mamici de zmeurici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Nastere usoara, Moni! Bafta multa, sa terminati toate trei aventura nasterii cu bine,sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Oh my, Moniland, tine repede o imbratisare, niste si fugi!!! Nastere usoara, intalnire rapida cu printesele!

Goooo, Moni!!!

Mai viu spre seara noastra...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Goooooo Moni

Nastere usoara si bebeline sanatoase!!!!!

Alinutza s38 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moniiiiiiiiiiiii,nastere usoara!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Moni,
ce s-au hotarit ele...nastere usoara!!

noi raportam lipsa de activitate datorata contractiilor multe si dureroase, asa ca ieri si azi am facut-o mai mult la orizontala, ceea ce nu imi place deloc. acum vad ca e un pic mai bine si mi-am permis sa arunc un ochi pe aici...sa vedem la noapte cum e, ca si cu somnul am inceput sa am multe probleme. nu mai am spotting sau alte cele.

Alinuta, marti noapte se intoarce matusica de la mare, asa ca imi pun mari sperante sa plece pe joi incolo citeva zile la munte. ieri am fost si singura cu ea, mi-era asa de rau ca nici chef sa ma joc cu ea nu aveam, nici sa stau sa ii pregatesc papa nu ma simteam in stare, asa nasol e...am adormit cu greu pe la 3am, m-am trezit pe la 6 cu durerile si nu am mai putut dormit decit dupa ora 9, cind a trebuit sa ma trezesc sa pregatim micul dejun ca ea era fresh. dupa ce a venit tati de la servici eu am lincezit in pat...acum am in plan sa o ducem la bunica in seara asta, asa ca maine sa fiu citeva ore singura si sper sa ma simt mai bine sau sa nasc, ca asa nu imi place sa stau ca leguma in pat. a inceput sa ma doara si spatele de la atita pat. probabil ca nu m-ar deranja atit de tare daca as fi doar eu, sa nu depinda cineva de mine.

Mqqm, si mie mi-e frica de caderea parului. La rebecca a icneput sa imi cada dupa vreo 3 luni, si mi-a cazut muuult timp, dar s-a regenerat totusi, adica nu stiu de unde mai era par in cap cind eu il gaseam efectiv peste tot!asta este pt ca in timpul sarcinii nu cade deloc, dar recupereaza dupa...ce sa facem. acum inca ma mai bucur ca nu cade si nu se rup unghiile.

Pogos, bine ai venit acasa!

Mushil, sa va traiasca micutul Darius Matei!

Neli-ra, m-a cutremurat povestea ta...esti o luptatoare!

Patricia s38 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

MONI nastere usora
noi suntem mofturosi azi plangem si ne alintam...poate din cauza ca suntem obositi ca am facut un gretar si nu prea am dormit.fug ca se maraie iar dragostea mea

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Intru si eu un pic, ma simt cam-cam...si zic hai sa vezi inainte sa fugi in pat si ce vezi? drei zmeuriken se pregatesc sa poposeasca pe lume
Goooo ROMANiTZAAAAA!!!Haide BBlina de Romanitza!!!Nastere usoara si BBita de nota 100!!!
Gooooooooo MONIIII!!!Haideti gemenute cu personalitate!!!Nastere usoara si BBitze de nota 100!!!

ce tare!Dar Romanitza nu a mai dat vesti? Ca vad ca la ea a inceput mai demult.
Felicitari mamicilor de zmeurici:Mushil si Blanca!Recuperare usoara si laptic mult!Bun venit in lumea noastra:BB Darius Matei si BBlina Eva Ilinca!!!Sa fiti sanatoasi si zmeurei voiosi,iubareti si iubiti!!!
Alinutza o tunat si ne-o adunatMai vrei sa stea BBeitza mea la culcus sa faca 38s,dar sincer abia astept sa vina, ca nu mai poc si nici ea cred ca nu poace.Tot aterizez din pozitia lateral pe burtica ac dormchiar nu mai am echilibru si ma dor salile cum tre sa dorm. Sa vezi ce ofu-ri si au-ri scot cand tre sa ma intorc.Parca-s baba lesinataPupam ginerelul!Pai normal ca ai luat mai mult ca si BB Eric e un pic mai grasutz ca pupa,da?Ca astepti baietel si tre sa fie puternic sa o joace bine pe pupa
Neli pai de ce sa nu fie bine si cu generala? Nu simti nici cand te scormone in burtica, nu risti la coloana nimica.Chestia naspa e ca nu esti pe faza cand vine BB,dar atata pierdere sa fie,important e sa va fie bine de atunci inainte ca vei sta o viata cu BB. Oricum o sa te trezesti repede.Mie de la rahie mi-a fost rau, asa ca nu ma atrage si voi spune treaba asta. Vedem cu epidurala...
Mqqm mutumim!Inca suntem in burtica cum bine ai observat.Dam lui mami palpitatii dar asa de fitzeca de fapt suntem o cuminte cu simtul umoruluiPupam falmandul
Superbe pozele de Danielle!Sa-ti traiasca minunile!
pe cuvantul meu daca nu avem pana acum zmeurici una si una, iti vine sa-i papi pe toti BBlacii
am primit weleda oloi de burtica, sampon si dus, si laptic de corp pt BBam mai marit depozitul de infacol si am luat si vigantol.Incep sa ma simt pregatita pt boccelutza cu pupa livrata de barza
va pupam pe toate si pe toti puiutzii!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

Moni,
ce s-au hotarit ele...nastere usoara!!

noi raportam lipsa de activitate datorata contractiilor multe si dureroase, asa ca ieri si azi am facut-o mai mult la orizontala, ceea ce nu imi place deloc. acum vad ca e un pic mai bine si mi-am permis sa arunc un ochi pe aici...sa vedem la noapte cum e, ca si cu somnul am inceput sa am multe probleme. nu mai am spotting sau alte cele.

Alinuta, marti noapte se intoarce matusica de la mare, asa ca imi pun mari sperante sa plece pe joi incolo citeva zile la munte. ieri am fost si singura cu ea, mi-era asa de rau ca nici chef sa ma joc cu ea nu aveam, nici sa stau sa ii pregatesc papa nu ma simteam in stare, asa nasol e...am adormit cu greu pe la 3am, m-am trezit pe la 6 cu durerile si nu am mai putut dormit decit dupa ora 9, cind a trebuit sa ma trezesc sa pregatim micul dejun ca ea era fresh. dupa ce a venit tati de la servici eu am lincezit in pat...acum am in plan sa o ducem la bunica in seara asta, asa ca maine sa fiu citeva ore singura si sper sa ma simt mai bine sau sa nasc, ca asa nu imi place sa stau ca leguma in pat. a inceput sa ma doara si spatele de la atita pat. probabil ca nu m-ar deranja atit de tare daca as fi doar eu, sa nu depinda cineva de mine.

Mqqm, si mie mi-e frica de caderea parului. La rebecca a icneput sa imi cada dupa vreo 3 luni, si mi-a cazut muuult timp, dar s-a regenerat totusi, adica nu stiu de unde mai era par in cap cind eu il gaseam efectiv peste tot!asta este pt ca in timpul sarcinii nu cade deloc, dar recupereaza dupa...ce sa facem. acum inca ma mai bucur ca nu cade si nu se rup unghiile.

Pogos, bine ai venit acasa!

Mushil, sa va traiasca micutul Darius Matei!

Neli-ra, m-a cutremurat povestea ta...esti o luptatoare!

Patricia s38 si Rebecca 05.02.2005

Multumim,Patricia,,incercam sa depasim si sa facem fata la tot ce ne vine greu in cale, acum nu mai e greu,ne-am obisnuit.
Ai grija de burtica si de printesica cea mare.
Pupici pe bortisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la fix
HAI MONI
vA asteptam acasa pe toate 3...mama ce emotii m-au luat.

HAI Romanitza

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Patricia mai un pic mamico.Doamne ajuta sa te simti mai bine!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput