Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaStroescu spune:
Pogos,a, mai am o intrebare: cam ce scoruri se practica la Polizu?
Mamica mandra de printesa Eliana (25.10.2007) si
37s6z cu Eva Maria
pooh spune:
Danielle,ce copii frumosi ai!!!!!Iar tu arati ff. bine,esti tinerica,parca ai fi sora lor!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Neli_ra spune:
Salutare,
Lucialu,ma bucur sa vad ca nu esti impotriva anesteziei generale,mi s-a intamplat sa intalnesc multi care au protestat vehement,pe motiv ca-i mai periculoasa,ata pt mine,cat si pt bb,insa,o doza mica nu ne-ar afecta,cezariana nu e o operatie de durata,cu exceptia complicatiilor.
Blanca,felicitari curajoaso pt bb,gata,ai scapat, sa va bucurati de ea,sa fie mereu sanatoasa si fericita,sa creasca mare si puternica !La cat mai mult laptic !

MC2008 spune:

Hop si eu mai tarziu un pic...mi-am convins familia sa facem gratar in curte, aveam pofta de o scaricica de porc impanata
.
Am o presimtire ca o sa apara bebe...sper sa fie doar o presimtire. Burtica este foarte tare, insa in rest nu am dureri mari sau ceva. Aseara am visat cum postam aici ca bebe s-a nascut...
, o fii vreun semn? Cumnata mea cand mi-a simtit burta asa de tare a zis ca saptamana asta sigur vine. Dureri am, dar mici, spatele ocazional ma doare, dop nu, poate e doar in capul meu, ca abea astept sa vad ingerasul. Si am intrat in niste crize...ieri am terminat tot bagahelul,ca sa fiu sigura ca totul este ok, azi ma duc ca mi s-a pus pata sa ii iau lui bebe plasa de tantari pentru patut.
Iar gratar am mancat de zici ce-i aia...parca am stat in pestera pana acum, zici ca era ultima mea masa. Paine nu mananc, dar am bagat la scaricele dinalea de porc goale, si nu mi s-a facut deloc rau.
Cum am spus, poate e din cap totul
, ma gandesc din ce in ce mai mult la nastere, avand in vedere ca mai am asa de putin.![]()
Deci, care sunt scorurile pentru asistente de la Polizu? Am vazut ca au mai intrebat fetele aici...
Pupici!
38 saptamani +
Mami de Tudor
!!!!
AMR mai putin de 2 saptamani 
Neli_ra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mushil Salut, Ma numesc Darius Matei, am venit pe lume ieri, 24 iulie, la ora 17:25. Am avut 2550 gr, 47,5 cm, nota 9. Mami a fost o eroina, m-a nascut natural, fara epidurala, a indurat totul fara sa zica pis, doar ca s-a scremut cand a trebuit sa ma scoata. Eu i-am complicat un pic impingerea, ca am avut cordonul dupa gat si am avut si o manuta la cap. Mami, saraca , din cauza urcatului pe munte de 10 ani, a avut in perineu rigid si l-am rupt si eu cu manuta mea. 38s 4z Darius Matei |
Bravo,Darius,bine ai venit, sa cresti mare, vanjos si sanatos !Felicitari mamico pt performanta!
noce spune:
Mushil, felicitari pentru puiutul Darius Matei! Sa fie sanatos si papacios, sa creasca repede si armonios! Bravo pentru nasterea naturala fara epidurala
! Esti eroina noastra! 
Danielle, ce familie frumoasa sunteti voi acolo
! Melissa e o scumpete, o confirma Filip
care miscoteste de la loc caldut si sigur.
Pogos, bine ati venit acasa! Adaptare usoara si somnic bun noaptea lui Tudor Petru! Ati scapat deja si de buricut, un barbatel in toata regula ![]()
Noi suntem ... la fel! Filip parca n-are nici un gand sa iasa. Ieri l-am certat, i-am zis ca daca mai sta mult il botezam Vasilica. Noi ii tot strigam "Blaga, iesi afara din casa", daca stiti vorba lui mircea badea.
De ieri am niste intepaturi jos cand merg, parca am un cutitas pe acolo. Sper sa fie semn de apropiere a nasterii.
Maine dimineata merg la spital la control. Am mai avut doua controale despre care am crezut ca-s ultimele, mi-a zis dr ca "pana data viitoare nasti" si tot n-am nascut, deci nu ma mai entuziasmez ca ar fi controlul de maine ultimul.
Travalii si nasteri usoare fetelor la termen! 
Sa curga incontinuare cu vesti bune si zmeurele sanatoase! 
40
Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Moniland spune:
Si totusi se intampla cand vor ele. ![]()
Mi s-a rupt apa, am vazut si dopul, ma duc la spital!!!! 
Dau de veste cand am noutati.
39 sapt si 4 zile
Laura Ioana
Irina Maria
noce spune:
Vin gemenutele!!!

Nastere usoara, Moni! 
Sa vina sanatoase Laura si Irina!
40
Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie