Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 18
Mushil spune:
Salut,
Ma numesc Darius Matei, am venit pe lume ieri, 24 iulie, la ora 17:25.
Am avut 2550 gr, 47,5 cm, nota 9.
Mami a fost o eroina, m-a nascut natural, fara epidurala, a indurat totul fara sa zica pis, doar ca s-a scremut cand a trebuit
sa ma scoata. Eu i-am complicat un pic impingerea, ca am avut cordonul dupa gat si am avut si o manuta la cap.
Mami, saraca , din cauza urcatului pe munte de 10 ani, a avut in perineu rigid si l-am rupt si eu cu manuta mea.
38s 4z
Darius Matei
MC2008 spune:
Bun venit pe lume, Darius Matei!!! Sa fii sanatos, papacios si necolicios!!!
38 saptamani +
Mami de Tudor
!!!!
AMR mai putin de 2 saptamani 
steadya spune:
buna seara burtici si mamici,
Felicitari Blanca pentru nasterea zmeuricii Eva!
Felicitari Mushil pentru nasterea zmeuricului Darius Matei!
Bun venit pe lume tuturor zmeuricilor "recente", sa fiti cumintei, mancaciosi si somnorosi sa nu va obositi mamicile prea tare, aveti rabdare cu ele - sa se obisnuiasca treptat cu nazdravanii!!!!
Travalii si nasteri usoare pentru burticile care sunt in focuri acum, Romanitza si cine mai stie ce burtica neanuntata inca!
M-am informat+delectat si eu cu povestile nasterilor si cu pozele din contul comun ale scumpilor Tudor de bia, Daria de mamilivia, Andreea de dianka, Balazs de pooh...de cate ori vad un pui frumusel ma rog sa iasa si al meu asa de scump si pufos (si ma ingrijorez un pic cum ar fi sa nu functioneze treaba cu "cioara" si sa nu-mi placa bebe?! dar imi revin rpd si imi imaginez cum ar fi sa-l tin in brate si sa-l dragalesc...)va multumesc tuturor pentru postarea pozelor si tuturor detaliilor de la nastere - pentru mamica mai ridica moralul usor sucombat acum pe ultima suta de m de griji /dureri /indispozitii /nerabdare /angoase /panica si pentru tati si mai instructiv: poate vede si el cat sunt de mici si fragili dar in ac. timp cat iti schimba viata(ca el isi imagineaza intalnirea cu bebe nu cu mult mai complicata decat ridicarea unui colet surpriza, e adevarat mult asteptat,dupa care venim acasa si ne jucam cu "jucaria" din prima clipa...eventual nu intervine nici o modificare in rutina zilnica, seara scoatem bateriile din iepurasul duracell si ne vedem linistiti de somn si restul pana a doua zi...
Adya
35
dianka_md spune:
Felictari Blanca!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa bebe Eva!!!
Montana si eu Isis de la Avent am, dar cum am zis pentru mine parca nu face mare lucru, dar ma bucur macar ca pentru alte fete lucreaza. Eu am incercat si fara "massage cushion" dar imi raneste rau sanul, asa ca am renuntat. Cat despre "breast shields" care colecteaza laptele sunt ok, eu le folosesc numai cand alaptez, chiar daca in prospect scrie ca le poti folosi oricand, dar mi se pare ca arata naspa sub sutien...
Fetelor ce stiti despre ananas si afine, baloneaza cumva? Oare daca mananc o va deranja burtica pe bebelina mea?
Va pup si aveti grija de voi!

Diana mami
de Andreea 
mihaStroescu spune:
Neatza Mamici si zmeurici!!
Pogos, am si eu cateva intrebari despre Polizu:
- asistentele se ocupau de tine in ceea ce priveste alaptatul? (la Cantacuzino unde am nascut prima data n-aveau timp de nimic niciodata pe motiv ca sunt multe paciente)
- pt rezerva ai vorbit cu cineva inainte sau doctorul tau a aranjat?
- stiu ca ai baietel, dar ai auzit din intamplare asistente care se ocupau de pusul cercelusilor la fetite?
- daca ai facut epidurala (chiar si degeaba) a tb s-o platesti si daca da, cat a fost?
Sper ca nu te-am plictisit, multumesc si sa-ti traiasca zmeurelul mult iubit si sa va aduca numai bucurii!!
Mamica mandra de printesa Eliana (25.10.2007) si
37s6z cu Eva Maria
danielle02 spune:
`neata si de la noi
???
am pus niste pozici cu noi daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2025202370101671646NFHGFc?vhost=family
bun venit pe lume noilor zmeurici.felicitari mamicilor si refacere rapida
fetelor care ca ocupati de listuta,pls pls
imi schimbati si mie niste date??
Melissa s-a nascut cu 2,895kg si apgar 9,cat de inalta e,nu stiu ca nu au masurat-o,abia la 2 saptamani.
si s-a nascut la 37s 3z. m-am incurcat eu de emotii si am scris gresit in mesajul Theei.
multumesc frumos
multumesc frumos de "remediile" pt constipatie.am beut ieri 2l de ceai de musetel si mi-am mai revenit:((
fetele care ati nascut,cu ce va mai dati pe la "dansa" sa mai ameliorati din durerile suturii??
e ok crema,cu musetel Kamilosan? si in afara de ceai de musetel?
eu asta folosesc,insa tot doare:((
sa aveti o duminica superba
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
monica2008 spune:
LORELAY28 multumesc pt complimente.salopetica cu maneca scurta la spital o avea pe el,in poza ai avea 1 ora de cand il nascusem.
MUSHIL felicitari.bine ai venit DARIUS
,sa fii sanatos fara colici si mancaceos
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
andreea_1979 spune:
Buna si de la noi! Felicitari Blanca , , sa-ti traiasca Eva Ilinca , sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea !

Felicitari Mushil pentru Darius , sa te bucuri de el !

alinutza78 spune:
Buna dimineata si de la noi
Mushil felicitari
Bebe Darius Matei bine ai venit pe lume..sa fii fericit, sanatos si papacios
. Mushil recuperare rapida
Pogos bine ai venit acasa
Felicitari pentru nasterea rapida
. Asteptam pozici cu Tudor
Romanitza nastere usoara
Danielle am vazut pozele cu Melissa
. E scumpa tare...iar tu te incadrezi perfect in tabloul mamicii perfecte. Pe mine, cel putin, ma impresioneaza profund pozicile cu mamici care alapteaza bebei.
Asa mi se face si mie un dorrrr (cu toate ca nu am mai alaptat
)...dar imi iau gandul sa nu-i dau printului idei sa vina mai devreme de due date
. Spuneai ca nu reusesti sa o alaptezi....poate ai succes mai tarziu. De ce nu folosesti mameloane de silicon?
Recuperare rapida cu epiziotomia
Motana acu' vazui mesajul tau anterior...ce sa-i faci
..la mine inca functioneaza neuronu' gravid
. Ma speriasi cu programul de "lucru" al bebelusului...adevarul e ca l-am cam zapacit in sarcina...si cred ca a devenit dependent
...niciodata nu a miscat la orele de sport sau cand ma agitam...el misca la greu si in forta cand stau linistita. De parca imi spune "Hai bre, ce stai??!!! Moveeee!!"
Da' lasa...macar e format clubul insomniacelor cand o sa nasc eu
Felicitari pentru printesuca mexicana care creste in greutate si lungime
...aaaa..si sa stii ca nu m-am descurajat cu Karp. Mi-am propus saptamana viitoare (cand o da domnu' si-mi termin treburile) sa aprofundez mai indeaproape tehnicile enumerate de el. Omu' zice la un moment dat ca tre' sa stii sa le aplici si bine, nu numai sa stii care sunt tehnicile. In carte sunt pozici acolo cum tre' infasat sau cum tre' tinut pe mana...sau cum se shashaie...
Lucialu draga cuscra
..sa stii ca sunt intr-un mare "asentiment" cu tine...in mai multe privinte...si cu "gogoloaiele de la fund"..care imi creeaza o stare de killer...si in ceea ce priveste penuria de mamici de zmeurici..cum nasc, cum dispar..sau intra sporadic...si noi ramanem a nimanui
. La un moment dat ieri faceam o statistica...io cred ca suntem toate niste gravidutze si mamici de zmeurele mai lenese sau mai preocupate de viata reala decat de internauteala..odiseea de septembrie-octombrie a terminat doua capitole intr-o zi
(sa mor io daca stiu ce fac gravidutzele pe acolo...sunt superwoman...cu o mana fac treaba si cu alta scriu non stop la tastatura) si la noi trecuse la un moment dat juma' de zi si nu scrisese nimeni..si suntem odiseea vedeta
. Eh..ma rog, ne-om descurca cumva
Cat despre gogoloaie..mama lor de nenorociti...io astept in miraculoasa vindecare de dupa nastere...acum nu facem decat sa amelioram ceva, ceva, ca din cauza presiunii uterului nu cred ca putem face altceva mai esential. Apropo de parfum...am intrebat moasa daca ii deranjeaza pe bebici...si ea a zis ca a intalnit cazuri, dar rare...in principiu nu te apuci sa schimbi parfumul dupa nastere sau sa te apuci sa folosesti un nou gel de dus cu arome f puternice. Iar daca simtim nevoia sa ne crizam si sa mai gasim un motiv de ce nu ar suge bebe, putem ca dupa dus in loc sa folosim roll on sa dam cu pudra sub brat...ca cica oricum la o ora, doua iar intram la dus ca o sa mirosim a lapte acru
So...cuscra ai luat 17 kg...vad ca ne tinem aproape..io sa fiu mai cu mot, am 19 kg
..dar acul cantarului arata 90 kg batute pe muchie...nu-mi vine sa cred. Parca nu arat de 90 de kg...dar picioarele imi transmit mesajul ca e cam mult ptr ele. 
Adriana mutare cat mai rapida...ca usoara nu are cum sa fie. Eu in Bucuresti m-am mutat de vreo trei ori...si e cumplit tare. Te asteptam cu vesti noi despre Anastasia...si cu pozici
micaalsa super pozicile cu bucalata mica
...si felicitari pentru cumintica
cornelia felicitari pentru cele 4 saptamani ale lui Vladimir
...mama ce-a trecut timpul
Patricia cum te mai simti? Cand pleaca Rebecca la munte cu matusa ei? Mai ai spotting, dureri?
Alina nu am mai intrat pe mess, ca am profitat de canicula de afara si am stat in casa ca sa-mi finalizez treaba. Nu ca as fi terminat-o
..dar ma apropii. De ce te-ai enervat cu perdelele? Mai e caldura si la voi? La noi de azi parca si-a mai revenit vremea
mqqm cum fu weekendul (chiar daca nu s-a terminat)? Uitai sa intreb...da' cine te ajuta cu pepitzelul in timpul zilei (sa dormi si tu o ora sau sa faci un dus)? A inceput deja sa cada parul?
Mie coafeza mi-a spus ca o sa traiesc cu spaima asta cam juma' de an de la nastere...cam asta e orizontul de timp in care pot aparea dereglarile astea hormonale...si ma tot piseaza femeia, ca e si cald afara si oricum o sa-mi cada parul, sa ma tunda mai scurt...si eu nehhh, tin de el cu dintii
Moniland voi cum va prezentati? nici un semn?
io ma intorc la treaba...astazi mi-am propus sa termin niste proiecte restante. Maine am de evaluat un proiect la minister, sper sa rezist 8 ore pe scaun
...si mai am un singur proiect de refacut saptamana viitoare...dupa care, gataaaa..cu partea intelectuala
Sunt pregatita pentru lobotomie pe creier si ameteala de scutece, biberoane si nopti de nesomn...chiar mi-e dor de o stare de genul asta
Sa-mi aduceti aminte cand o sa ma plang ca nu mai pot si vreau munca de birou
.
Mami al meu isi face de cap...face numai mancare buna, pe care eu nu reusesc sa o mananc pentru ca nu mai am stomac..cred ca s-a contopit cu alte organe ca nu-l mai identific![]()
aaa...si din repertoriul de lamentari de gravidenie...ma mananca pielea..in special pe picioare si maini. Fac dus la greu, apa ma calmeaza..dar nu pot sa stau sub dus toata ziua. Am schimbat cremele de vreo trei ori saptamana asta...dar se vede ca nu-mi priieste nimic. Sper ca dupa nastere chestiile astea sa dispara
gataaa....am forumit destul...
o zi racoroasa va doresc..si pup zmeuricile
Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Moniland spune:
La noi e totul ok. Asteptam ziua de marti. ![]()
Danielle, tare bine iti sta ca mama de doua fetite. Cred ca Ebonee e cam curioasa cu Melisse. 
Mushil, FELICITARI pentru Darius Matei!!!!!
Alinutza, lasa ca vezi tu programul lui Eric. ![]()
La noi a plouat azi noapte si pe Laura a cam agitat-o. Seamana cu mine. Irina dormea fara nicio treaba, e al lui tat'su. Asa sunt de curioasa care cui ii seamana si la mutra si la fire. Mai sunt doua zile 
39 sapt si 4 zile
Laura Ioana
Irina Maria