Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 17
MC2008 spune:
Aaaaaaaaaaaa, si desigur:
Felicitari Blanca!!!!
38 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 2 saptamani 
monica2008 spune:
MQQM creca ai dreptate,de aseara a revenit laptele meu
.incepusem sa intru in panica
.ma duc sa pregatesc apa ca facem baita cand se trezeste DENIS
monica mamica fericita de denis stefan
pogos spune:
buna fete!
felicitari mamicilor care au nascut si bun venit pe lume puiutilor!
am ajuns si noi azi acasa.
suntem bine amandoi. tudor ar sta toata ziua la san, noroc ca azi mi-a venit si laptele. sper sa-l sature. deocamdata mananca si doarme cate o ora jumate. mai vedem cum isi modifica programul.
am ajuns acasa fara buricut. la baita de dimineata i-a cazut, la 3 zile.
la spital am avut mare noroc. am stat intr-o rezerva cu 2 paturi, aer conditionat si Tv. nu ne-a deranjat nimic.
despre nastere, ce sa zic. a mers totul ff repede si pot spune ca am nascut fara epidurala. pentru ca la dilatatie 5 a venit doctorita anestzista si pana mi-a pus cateterul si in timp ce imi injecta anestezicul eu deja simeam ca iese bebele.
asa ca anestezia si-a facut efectul pentru a-mi coase epiziotomia, si nici atunci foarte bine, pentru ca de-abia dupa 20 de minute dupa injectare isi face efectul. asa ca am facut-o degeaba. nu se astepta nimeni sa ma dilat atat de repede de la 5 la 10.
cat despre personalul de la sala de nasteri din Polizu nu am decat cuvinte de lauda. si la neonatologie sunt de treaba, doar cu unele mici exceptii, dar care trec neobservate.
o sa incerc sa citesc din urma ce ati scris si o sa pun si pozici cu cea de-a doua minune din familia noastra.
si vreau sa-i multumesc cumnatelei mele ca v-a anuntat in legatura cu noi si astept sa-i facem si ei galerie cand ii vine randul.
va pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
Grishca spune:
Felicitari Blanca!!! Bine ai venit pe lume Eva!!! Sa fiti sanatoase!!!!
Ce frumos! Chiar la fix!
Romanitza
Astazi au inceput sa-mi curga si mie sanii!!!Voi avea laptic!
38+
Tudor Mihai
pogos spune:
am uitat sa schimb semnatura 
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
monica2008 spune:
aha daca vreti treceti si la mine ca am nascut natural fara epidurala![]()
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
MC2008 spune:
Fetelor care ati nascut: cam cati banuti mici ati avut la voi? (asistente etc) sau cam cat ati cotizat? Maine vreau sa mai schimb in bani mai mici de 5 si de 10 RON, si sa stiu cam cat sa schimb.
Pupici!
38 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 2 saptamani 
pooh spune:
Romanita ,

Pogos,bine ati venit acasa!Asteptam pozele!Ce a zis Ana de fratior?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
lorelay_28 spune:
FELICITARI BLANCA 

cine ar fi crezut ca o sa nasti azi si asa de repede. A fost tare cumintica bebelina ta. Refacere rapida mami.

Hai Romanitza asteptam vesti si de la tine. Nastere usoara.

Monica frumos foc Denis Stefan cum de altfel sunt toti bebelusii de la odiseea noastra. Numai frumuseti am vazut pe aici

. La maternitate l-ai imbracat cu salopetica aceea cu pantalonasi scurti si maneca scurta? sau acasa. Eu am o problema ca nu stiu ce Hainute sa-i iau la spital. pot cu maneca scurta sau trebuie neaparat cu maneca lunga si pantalonas.
Noi suntem bine. ne bucuram ca s-a racorit afara. In seara asta am fost in parc si asa frumos a fost ca nu ma mai duceam dusa de acolo. Acum merg in pat la odihna.
Noapte buna!!! si nastere usoara.
36+viitoare mami de
Maya printesa mea
camera Mayei