Mamici de zmeurici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mesaj de la Blanca: "am scapat. Naturala fara epidurala. Bebe Eva 3200 g, 50 cm. Va pup"
Felicitari mamico! ai reusit! Bine ai venit pe lume Eva!!

Romanita, ! daca a venit clipa!
sa ai o nastere usoara si rapida!!!

Patricia s38 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Felicitari Blanca!!!! Bebe Eva bine ai venit pe lume...sa fii cea mai fericita si sa-i bucuri si pe cei dragi

Blanca recuperare usoara si te asteptam cu drag acasa!!!

Alinutza s38 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Blanca felicitari.....prima EVA din odisee a parut....sa te bucuri de ea si sa te refaci repede.........

va pupa

Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,felicitaaaaaaaaaaaaari!!!!BB Eva bine ai venit pe lume!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hai Romanitza!!! Hai bebe Mara, abia asteptam sa te cunoastem!!! Hai ca o sa fii in bratele mamicii tale curand. Curaj, Romanitza, rasplata e nepretuita.
Eu zic sa mergi cand ajungi intre 10 si 7 minute fara sa-ti mai pese cat de lunga e contractia. La tine vine dr tau, asa ca nu-i bai daca bate vantul pe-acolo. Astept vestile!

Blanca, felicitari mamico! Bine ai sosit, bebe Eva! O viata lunga si fericita! Mamico, refacere rapida si laptic mult!

micaalsa, vazut si dodoloata Teodora, se anunta inca o bucalata blonda cu ochi albastrii.

Mie a-nceput sa-mi cada parul. E peste tot, pfff...

Iubitul meu a atipit acum, de 3 ore sta treaz. Ieri nu stiu ce a avut, a plans toata dupa-masa, si pana pe la 12.

Lucialu, Patricia, , ma bucur ca va "vad" in forma asteptata!

Moniland, tot bizi??

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

MQQM,phiii,deja iti cade parul?Dupa ca am nascut-o pe Timea,la vreo 2 luni a inceput sa-mi cada mie....par peste tot in casa,in pat,pe covor,etcFug ca plange Balazs...normal,vrea iar tzitzi....si a papat acum 20 de minute....deja nici nu mai stiu din care san sa-i dauPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari, Blanca!

Bine ai venit pe lume bebe Eva! Sa fii sanatoasa!

Ce nastere frumoasa, scurta si la termen, exact cum a visat mami!

Nastere usoara, Romanita!

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

FELICITARI BLANCA, pentru minunea Eva-Ilinca!!!!
Romanitza, nastere usoara si o fetita sanatoasa sa ai!

mQQm, acum sunt un pic mai lejera dar cam somnoroasa. Azi dimineata m-am trezit agitata ca nu mi-am simtit fetitele. Era ora 5, dar la 7 au inceput deja sa miscoteze. Doar e ora lor de trezire si eu le vroiam mai repede . Azi am fost ametita toata ziua, am avut doar o singura contractie BH si nicio scurgere suspecta. Cam asta ar fi raportul pe ziua de azi.

39 sapt si 3 zile Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

felicitari BLANCA sa fie sanatoasa printesa
ROMANITZA
fetele am pus in sfarsit poze
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

monica mamica fericita de denis stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Am trecut si de ziua de azi...maine cica este mai racorica . Sper ca la noapte sa dorm un pic mai mult, acum sunt super obosita .

Fetele care ati nascut prin cezariana, vin si eu cu intrebarea: daca eu sunt programata pe 5, si mi se rupe apa mai devreme, sau pierd dopul gelatinos etc. si ajung in travaliu la spital(ptr ca stau f departe, si o sa imi ia 100 de ani, mai ales in timpul zilei - noaptea e ok , dar cat noroc sa am), dr imi face tot cezariana,nu?

Pupici!

38 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput