Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 15
Cornelia spune:
Blanca 
Felicitari Adela! Bine ai venit pe lume Maria Luiza!
S-or fi dus si las noi vremurile bune? Am dormit aprox. 2 ore azi noapte
. Si de dimineata tot treaz e Vladimir. Are niste ochi mari (cand nu plange
) si urmareste tot ce misca. In brate e bine (dar trebuie si plimbat), in balansoar sta cateva minute, in patut, Doamne fereste! S-a facut baiat mare (4 sapt.) si probabil ca asa sarbatoreste el.
Danielle, eu dupa primele doua zile, cand mi-a fost o foame de lup si am mancat de toate, m-am constipat si aveam si probleme cu un hemoroid. Asa ca am mancat cateva zile doar Activia, piersici si am baut cafea + supozitoare cu glicerina. A trecut, dar la vremea respectiva m-am stresat ceva
.
Gravidute, aveti grija la canicula! Stati la racoare! Sfatul asta il urmez si eu. Si vad ca la noi e chiar racoare, fata de ce temperaturi sunt in tara
. Eu dupa ora 9 dimineata nici sa ies afara, la umbra nu pot, ca ma apuca dureriele de cap. Asa ca AC-ul sa traiasca!
Crixia, am ratat si eu la mustata prima serie de "sezonisti"
. Sa vedem, ca se mai anunta si la inceput de august cativa si nu au precizat exact unde au de gand sa stea
.
Mai mult nu pot scrie ca la cum plange Vladimir din doua in doua minute, scriu de vreo ora astea trei randuri si nici nu ma mai pot concentra la ceva.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
andreea_1979 spune:
Buna si e la noi!
Nu am mai avut timp sa va scriu , dar acum doarme papusa mea si am putin timp la dipozitie !
Blanca nastere usoara , tin pumnii , sa ne anunti si pe noi!
Eu inca mai am dureri de la cezariana si am avut ceva probleme cu alaptatul , dar pompa de la Baby Nova face minuni .
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut !

http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozePapusaNoastraLauraMaria
PatriciaArdeleanu spune:
hello la o cafea tirzie!!
Hai Blanca!!! 
am primit sms de la ea, e deja internata si are dilatatie 2, il asteapta pe dr la dilatatie 4-5. hai curaj!!!
eu sint zombi, incerc sa ma trezesc![]()
Patricia
s38 si Rebecca
05.02.2005
MC2008 spune:

Neatza si de la noi!
Ce sa mai zic, aseara a fost o noapte grea ptr mine
. Mi s-a parut fff cald, eram lac, desi dormeam cu balconul deschis, doar in chiloti si neinvelita. M-am trezit din ora in ora
. Cred ca era caldura combinata cu nervii de aseara
.
Iar acum mi se pare ca transpir prin toti porii, sunt lac iar. Am termometru in camera si imi arata 27 de grade
. Si acum ma gandesc ce o sa fac cu bebe pe caldura asta, iar la aer nu o sa dau drumu, ptr ca este deasupra patutului (doar acolo am gasit loc ptr patut
)
Azi nu am de gand sa gatesc. Mai avem pulpite de pui ramase de ieri, maxim o sa arunc niste cartofi in cuptor.
Cu sotul, ce sa zic, nu stie ce inseamna o gravida...
. Stiu ca certurile sunt inevitabile, mai ales la noi, cand au loc din an in paste ( se strange mai mult
). Sa vezi ce o sa iasa cand o veni copilul
.
Pupici! Aveti grija cu caldura

38 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 2 saptamani 
pooh spune:
Cornelia,sa traiasca Vladimir,a facut deja 4 saptamani?
Nici Balazs nu doarme mult ziua,acum vad ca a atipit,parca vad ca peste 10 minute urla iar....

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Moniland spune:
hai Blanca!!! 
Noi sutem bine, in acelasi pachet.
Un pic cam ocupate, dar totul ok. Si daca apare ceva neprevazut va anunt.
39 sapt si 3 zile
Laura Ioana
Irina Maria
ancadragoman spune:
Moni tu nu mai dai fetele alea afara sau le dai direct la gradinita?
un vot va rog http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=36
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
romanitza spune:
Blanca
Hai curaj! Totul va fi bine!!! Se pare ca trebuie scoase agitatele si pentru mine, azi dimineata am inceput sa sangerez si eu si m-au apucat contractiile... Nu stiu cat de regulate sunt, dar mai stau putin si ma duc si eu la spital sa vad ce si cum. Oricum, doctorul meu mi-a zis ca doar in 3 cazuri sa ma duc la spital: contractii regulate la fiecare 5-7 minute care dureaza mai mult de 45 sec, cand se rupe apa sau in caz de bledding(a little spotting less than a period). Asa ca mai astept putin si eu....
mQQm Chiar radeam dimineata cand mi-am amintit sfatul tau sa nu nasc prin weekend, faza cu doctorii de la spitalul nostru NYGH.... Se pare ca bblusa mea tot in weekend vrea sa vina.![]()
Cum te mai simti? A trecut durerea?
Eu n-am fost in stare de nimic zilele astea, am avut probleme mari cu stomacul sau fierea... Am mancat numai cas si paine prajita, am baut numai ceai de menta. Cred ca si astea erau semne ca se apropie momentul, doar ca nu stiam eu ce si cum... Hai ca va tin la curent, o sa imi iau si nr. tau de mobil in spital sa te anunt cand am vesti. Sunt speriata rau de tot de tot ce va urma...
Moniland - se pare ca ne asemanam mult,avem acelasi due date, eu sunt tot Berbec, sotul Capricorn si bblina se va naste Leu
Hai ca mai e putin si la voi, tin pumnii ca totul sa decurga bine.
Luci Pupa cum e?Ati stabilit data cezarianei?
Giova vacanta placuta!!
N-am citit chiar tot din urma, dar tin sa le felicit pe noile mamici si sa le urez bun venit pe lume bbilor!!!

Va pup fetelor, va anunt imediat ce am vesti, oricum, cred ca weekendul asta va veni pe lume iubirea mea
39+ 
Leeloo21 spune:
blanca 
multa putere mamii!!!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
anemona27 spune:
Hei fetelor pe unde sunteti,afara nu cred ca e teribil de cald.

go go Blanca!!
Ieri nici nu am scos copilul afara,mi s-a parut ca e exagerat de cald,sper sa reusesc in seara asta.
De mancare nu mai zice nimeni,nimic,eu nu stiu ce sa mai gatesc,dupa nastere nu mai am pofta de mancare.
mami fericita cu
Alex