Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 14
lucialu spune:
'Neataaaaaaa!

Blancaaaaa vine BBeeeeeeee!!!
Draga de tine imi pare rau ca te doare asa tare
Hai BB Eva!!!va tinem pumnii sa fie bine tot!Nastere usoara daca se confirma ca a inceput si BB de nota 100!!!

Felicitari Pogos si Adela!!!
Recuperare totala si laptic mult!Bun venit zmeuricilor Tudor Petru si lui BB de Adela!Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si o viata minunata sa aveti!

Motana si parca si Pooh aveati nemultumiri cu pompa Avent. Stiu ca sunt mamici care au scos siliconul(garnitura?) de la pompa, nu stiu exact cum e treaba tehnica,dar citisem ca asa a mers pompita perfect la cele la care nu mergea in mod normal.Parca si Alinutza spusese ceva de asta.Cuscra tie ti-a explicat ce si cum trebuie scos afara daca nu mere pompa cum e din fabricatie?Chiar ma intere si pe mine in caz ca nu avem raspunsul scontat initial.
aaa si am citit despre pompe de mi-au iesit okii, tot aventul manual era pe primul loc la multumiri, ce am vazut eu ca depasea aventul ar fi Medela,dar e muuult mai scumpa. In schimb fetele de dincolo, care aveau posibilitate s-au descurcat perfect cu alea electrice,duble parca,dar profesionale,din spitale pana au reglat lactatia.Noi ne punem pofta in cui![]()
Crixia imi pare rau de programul "sexi" de care ai parte acum cand numa de asta nu-ti mai arde. Dumnezeu sa ma ajute ca eu am de gand sa pun piciorul in prag. Oricum si musafirii sunt deosebiti daca s-au gandit sa va calce in conditiile date

Neli pt nimic iubita.Am inteles cum sta treaba la voi cu anestezia. Lasa ca si asa va fi bine.
Oana bine ati sosit alaturi de noi.Cred ca esti la primul mes parca pe DC.
Bun venit si pe DC!
Ca sa nu pierdem mesajele tale fiind moderata ar fi bine sa scrii 10 mesaje cu totul si vei aparea la timp cu ele dupa.Nu stiu sa-ti raspund, e bine ca iti face teste si tie si lui BB.Incearca sa fii cat poti tu de linistita ca sa nu faci mai rau burticii.Trebuie sa fie bine si cu BB tau,Doamne ajuta!Eventual poti sa deschizi un subiect separat legat de treaba asta sa-ti poata raspunde cat mai multe mamici de pe forum, daca au fost cumva in situatia ta.
Parca vazusem in capitolul trecut sau nu mai stiu unde inca o mamica leoaica cu o leuta din Italia care dorisera sa intre aici,dar numai stiu exact ce si cum ca citisem in diagonala
Sunteti bine venite si cu drag primite daca cititi!
Eumada pe partea de care spui, ca te simti rau si nu mai poti,te inteleg ca suntem cam in aceeasi oala.Chiar nu avem ce face, bine ca mai e doar un pic.Doamne ajuta sa ducem sarcinile pana la capat cu bine si sa fie BBlinele sanatoase!Mie mi-e groaza sa nu sufere si ea de caldura dupa ce va veni.Si iti impartasesc toate fricile
Incerc sa-mi bag in cap ca primele zile vor fi mai grele dar ca nu sunt lipsita de insticit matern,care va completa sper toata teoria invatata(chiar daca voi uita probabuil multe de emotii)
MC si daca nu am fi hormonizate ;a greu e cam imposibil sa nu ne mai ciocnim in 9 luni
ca raceala-imposibil de evitat 9 luni
Impacati-va.![]()
Am vazut si zmeurel grasun de Matcha-Oana!
Sa va traiasca!
Danielle deja acasa? Na bravo!Supertrooper!

Noua ne-a fost rau de la caldura ieri,pupa s-a miscat anemic pana am plecat de acasa ca nu se mai putea, abia in masina a inceput sa loveasca vioi cand am dat amandoua de AC.Offffffffff abia astept sa vina seara si sa se schimbe vremea ca nici acum nu mi-e bine, deja scot flacari. Si cu papa am stat prost ieri de la caldura.Am incercat compresele cu varza si am facut fix pix cu ele.
Arata horror piciorul drept
Mai fac o pauzica de stat in fund ca se incoarda pupa de numa.Merg sa beau ceva rece si sa fac intuneric in casa+ventilator ca intra deja caldura.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
pooh spune:
Blanca,vine bebelina!!!!!!

Apa nu trebuie neaparat sa ti se rupa,mie mi-au rupt membranele in spital.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
In legatura cu pompa avent....trebuie sa declar ca e super-super....Dupa ce am cumparat-o si am sterilizat-o,sotul nu a asamblat-o corect,o chestie mica si rotunda a pus invers....si in spital,cand aveam cea mai mare nevoie de ea,salutare,pompa.....Am crezut ca mor....ma gandeam ca sanii mei sunt de vina,nicidecum pompa....A fugit sora mea si mi-a luat o pompa chicco tip para(sau ceva de genul),m-am mai muls cu pompa electrica a spitalului si asistentele m-au aranjat cu mana....phiii,ce durere
De cand am ajuns acasa,tot cu chicco ma mulgeam....Pana ca aum 2 zile il rog pe al meu sa verifice aventul inca o data.....A mesterit el ceva la pompa si mergeeeeee......

ma descurc super-super cu ea.....azi am scos din sanul din care a papat Balazs 70 de ml,iar din celalalt 130
......A,si protectorul acela din silicon l-am scos(ce-i pe palnia ce vine pe san)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Danielle,eu am rezolvat primul scaun cu o cafea(tigara n-am indraznit![]()
![]()
) si un supozitor cu glicerina......N-am avut nici o problema....Intr-adevar,2 zile dupa nastere nu puteam papa doar fructe si iaurturi,asa ca nici nu prea avea ce sa ma constipe
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
lucialu spune:
Pooh super!
Sper ca am inteles bine ce trebuie scos daca va fi cazul![]()
Anemona merci de raspuns!
Mie sigur imi trebuie tampoanele aduse de acasa.
Missy ce ai facut la dr?
Lorelay frumoasa camaruta BBlinei.Nu stiu cu durerile de spate,s-ar putea sa fi atins sarcina un nerv ceva.Eu asa am patit intr-una din zilele astea.M-a luat cu dureri si nu mai puteam misca piciorul st.Ma sageta in spate pe partea stanga. Dureri de burtica poate ai avut de la necajeala cu spatele daca spui cu nu au fost contractii.Oricum dureri de sale tot avem de la greutate.Iar contractiile dureroase includ si dureri de spate pe mijloc jos spre noada.
Mqqm sa aveti un we cum vrei tu, fara probleme! Pupam papaciosul si tie iti doresc sa scapi de antibiotice si somn usor!
Am probleme cu guguloaiele din dos
m-am speriat aseara cand am vazut sange mult si curat pana am realizat de une venea
tre sa iau masuri, ca tot am amanat ca nu ma dor.Scuze de detalii![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
blanca000 spune:
Ce fete dragute 

..incerc sa mai suport pe acasa inca nu am plecat la spital. L-am sunat pe dr si nu rasp, i-am dat sms..sa vedem...
Cand nu am dureri e super dar si cand ma iau....zici ca ma trage cineva de mijloc....
Incerc sa mai rezist acasa...sa vedem..
Edit : ma sunat doc...ma duc la spital..va anunt 
s40
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Blanca,tot la 10 minute vin durerile?Sper totusi sa poti lua legatura cu dr!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Moniland,n-ai semnat condica....![]()
Sunteti bine sau pregatesc printesele ceva?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
danielle02 spune:
pooh,multumesc frumos de raspuns
la mine nu a functionat cafeaua:(((
dar eu am bagat in mine,nu gluma,dupa ce am nascut.de toate.parca mi se golise stomacul dupa ce am nascut.si azi am bagat haleala destul de mult.
intr-un final am reusit sa merg la wc,greu dar a trecut:((
mi-am facut o oala mare cu ceai de musetel si tot bag cate o cana la juma de ora o ora.deja ma simt mult mai bine.
hai blanca 
m-ati intrebat daca sunt deja acasa si tot am uitat sa raspund.
da,ne-au dat drumul in aceeasi zi,daca nu aveam nici un motiv de stat in spital,de ce sa stau.m-am cerut si eu acasa fiindca pe la 3 m=au mutat intr-un salon cu 4 paturi si mai erau 2 mamici acolo.nu mi-a placut deloc si am tinut tare sa imi dea drumul acasa.si acasa pot sta in pat si ma uita la tv.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
CRIXIA spune:
Danielle, supozitor cu glicerina ai incercat? Pune unul si incearca s astai cuminte in pat ca sa se absoarba si sa-si faca efectul. Zenzati apare imediat, dar incearca sa o amani cat mai mult, ca sa se topeasca cat mai mult.
Cris mami de Alexia (22.07.2003) &
+35 sapt