Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 21
Giova spune:
Blanca, Mushil felicitari si recuperare rapida mamicilor
! Bine ati venit pe lume Eva si Darius!
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Alina spune:
Am lipsit vreo 3 zile si ce vad,a plouat cu zmeurici zilele astea
.

Hai Monica si gemenutzele mult asteptate!!

Felicitari,Oana!
Bine ai venit,Leon!Sa cresti mare,sanatos si norocos!
Felicitari,Adela!
Bine ai venit,bebe baietel,sa ai o viata lunga si minunata!
Felicitari,Blanca!
Bine ai venit,Eva Ilinca,sa-ti bucuri parintii si sa ai o viata minunata!
Felicitari,Mushil!
Bine ai venit,Darius!
Nu am mai ajuns sa scriu,treburi peste treburi.
Alinutza,nici eu nu am mai intrat pe mes,vineri dimineata am fost la doftor si dupa amiaza am avut picnic in padure cu clasa fiica-mii,am ajuns tirziu acasa dar a fost fain.Ieri am sarbatorit,fost-am la restaurant grecesc si m-am mirat si eu cit am putut minca...nu jtiu prin ce minune,apoi am dormit in sfirsit lemn.
A,cu perdelele e poveste lunga
,acum vin a 4 oara facute,mi le facuse prea scurte,noroc ca mai aveam material iar daca nici mercuri nu ies bine,le arunc
,deja numai ma tin nerfii.
Patricia,hai ca nu prea mai avem mult,la noi asteptarea atinge cote maxime de nerabdare.Si eu incerc sa stau cit mai linistita,vineri la monitorizare am avut niste contractii dureroase(vreo 3...eu nu le-am simtit prea nasoale,am avut altele si mai rele)si ca urmare,am staaat mult si bine la ctg pina a decis doctora ca nu-s de nascut.In rest,colul inchis,bebe mare(cica ar avea 3,6kg...mai vedem,cu erorile de aparat...)doar zapacitele astea de contractii.
mQQm,e faina pelerina,dupa ce vin din spital ma ingrijesc si eu de una.Lasa,nu-ti fac griji cu antibioticele,ajung ele in laptele matern dar nu fac nimic lui bebe.Eu am luat in sarcina trecuta o tura si zilele alea credeam ca vad stele verzi de stress,am cautat o gramada pe net sa vad ce fac lui bebe,odata ajunse in placenta dar nu au avut nici un efect decit ca eu m-am facut bine.Important e ca alaptezi in continuare.
Pooh,Motana,Dianka interesant ce scrieti de pompa Avent,eu tot citesc si nu stiu daca sa mai iau una(inchiriez o electrica,Medela dar la fiica-mea mi se parea prea energica
).Vazut bebelusii vostri,taaare dragalasi
,nu te mai saturi sa-i privesti.
Lucialu,tu cum mai stai cu zapacitele de contractii?
Of,Doamne,mult a fost,putin mai este...
Gata,ma duc sa lucrez la poster,acum cit am oleac'de chef
si pe sot in ajutor.
Seara faina!!!
Alina,mami de printesa si
baby