Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)
Raspunsuri - Pagina 8

raluk16 spune:
raluk16 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui aidaciolac mimika , raluka16 , miha74 , Angelli , Ioanna81 , monikus hello , unde sunteti? ... ca o completare la prezenta Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine  | 

va prind imediat...
 va prind imediat...Eu propun sa facem si prezenta aia care tot o incearca Lucia, cu fetele care n-au intrat demult, si erau foarte active.
Elle tu parca lucrai cu crisbebe. Ce mai stii de ea?
 27+
 27+    

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 ioi ce nepotel dulcel ai si falci de tzucalit  ... multa sanatate si toate cele bune
 ... multa sanatate si toate cele bune 
ralucu niste 

si pt tine
 si pt tine 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine 

anco spune:
anco spune:
 salut fetelor
monica sa-ti traiasca nepotelul
eu sunt foarte foarte foarte suparata. tre sa fac tratament cu gyniel ovule si nu le pot pune. asa ceva nu va puteti inchipui.
 tre sa fac tratament cu gyniel ovule si nu le pot pune. asa ceva nu va puteti inchipui.

.mor de ciuda! ce tratament e ala in care pui ovulul si peste 1 ora cand mergi la baie il gasesti pe hartia cu care te stergi?in cel mai bun caz il tin de seara pana dimineata, asa cum s-a intamplat si azi si dimineata e intreg pe hartie.tre sa imi pun ovule dimineata si seara. acum, ieri dimineata cand dupa 1 ora l-am pierdut am zis ca na, e zi si ma misc, ma ridic, circul prin casa, dar azi dimineata?....dupa o noapte intinsa in pat?...ce ma fac?daca cu toate patesc asa, s-a dus dreak tratamentul meu.aaaaaaaaaa si exista si aplicator in cutie si tot degeaba. NU POT!
.mor de ciuda! ce tratament e ala in care pui ovulul si peste 1 ora cand mergi la baie il gasesti pe hartia cu care te stergi?in cel mai bun caz il tin de seara pana dimineata, asa cum s-a intamplat si azi si dimineata e intreg pe hartie.tre sa imi pun ovule dimineata si seara. acum, ieri dimineata cand dupa 1 ora l-am pierdut am zis ca na, e zi si ma misc, ma ridic, circul prin casa, dar azi dimineata?....dupa o noapte intinsa in pat?...ce ma fac?daca cu toate patesc asa, s-a dus dreak tratamentul meu.aaaaaaaaaa si exista si aplicator in cutie si tot degeaba. NU POT!  

anco 32+

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 in 28 si eu sunt la control si abia astept  sper sa treaca canicula pana atunci
 sper sa treaca canicula pana atunci
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine 

kiki_cri spune:
kiki_cri spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lutoniana Iulika...Selenica...Techila ce faceti ? dormiti in front ? Dana 15.....Kiki cri ..Raluka16....mai strig imediat...sa-mi mai amintesc  Cea mai fericita  32 +  cu  | 
Buna dimineata!!!

Lutoniana
 ca m-ai strigat la apel
ca m-ai strigat la apel .Apropo ...am vazut si eu burtica ta
.Apropo ...am vazut si eu burtica ta e f frumoasa!!!Si mi se pare ca seamana cu a mea
e f frumoasa!!!Si mi se pare ca seamana cu a mea
Wauuu si eu am fost f impresionata cand am citit de dimineata de LISA MARIA care s-a grabit sa ne-o ia inainte noua gemenutilor
 Sa dea D-zeu sa fie sanatoasa si sa isi bucure parintii in viata!
Sa dea D-zeu sa fie sanatoasa si sa isi bucure parintii in viata!Monica
 ma bucur pt proaspatul nepotel si ca si tu si bebe sunteti bine
ma bucur pt proaspatul nepotel si ca si tu si bebe sunteti bine .
.Aaa, am uitat ...ce tare m-am amuzat de rochia soacrei care era buna de capot (Mimika nu te supera pls)
Ma duc sa mai citesc si revin!

KIKI
 30+
 30+ si
 si 
Poze KIKI

raluk16 spune:
raluk16 spune:

Ce mare si scump e nepotelu!!!
Ce mare si scump e nepotelu!!! 
Monica felicitari pentru nepotel, sa fie sanatosi si el si mamica! 
Offf si ce rau imi pare ca ati avut asa o problema, la ora aia, franti de oboseala... 
Dar ma bucur tare ca totul e bine cu burtica ta! 
 27+
 27+   

Danuta1979 spune:
Danuta1979 spune:
 Wow....acum am intrat si surpiza pe prima pagina....primul dovlecel s-a copt!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita Lisa Maria si mami si tati sa se bucure de tine 100 de ani!
Merg inapoi...ca am de citit vreo 2 capitole! Mama ce emotionata sunt au inceput nasterile la odiseea noastra!
Dana  31+ cu
31+ cu  Alexandra
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Iulika29 spune:
Iulika29 spune:
 BUnå dimineata!!M-am trezit ca m mahmurå de la petrecerea de asearå..

Danangie multi ani fericiti alaturi de sot iti doresc!!
 ..Si poate nu e ceea ce crezi tu la Alessio..Sper ca va fi totul bine..
..Si poate nu e ceea ce crezi tu la Alessio..Sper ca va fi totul bine..

Tulibu  

bafta la eco..Så vi vii cu vesti bune
 bafta la eco..Så vi vii cu vesti bune
Iuliapapusa mai ai putin..Casa de piatrå si så te simti minunat..

Monica felicitari pt nepotelu falcos..
 Så fie sånåtos, frumos si voios..
Så fie sånåtos, frumos si voios..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu
 34+cu  Bruce Nicholas
 Bruce Nicholas