Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)
Raspunsuri - Pagina 20
selen80 spune:
asa e Aida, asa mi-au zis si mie...dar ma gandesc si la primele zile acasa totusi, ca parca n-as avea totusi incredere sa las pe altcineva sa cumpere tot (adik nu stiu cum o sa-mi ia altcineva sutien de alaptat, de ex
)....dar daca se intampla..."ata ete"...ne-om adapta din mers....
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Dana15 spune:
Wow Raluk
, ce prezenta amanuntita ai facut! te admir pentru memorie!
Dana 29s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Tot la pagina 1 din acest subiect, exact dupa intrebarea cu tampoanele, este si raspunul, dat de mimika, cred ca dupa instructiunile pe care ni le-a tot dat Ramo de s-o fi saturat de noi de cate ori o intrebam.
27+ 
Iulika29 spune:
Fetelor ce lene am....Vå citesc la minut...Deci så nu credeti ca m-am apucat de prostii![]()
..Sunt aici pe la tv..Azi mi-am propus o zi in canapea..Si asa afara e rece si nu voi iesi..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco ralucapaun, de aia mi-e cam frica si mie, sa nu fac cine stie ce fortand pe acolo cu degetul, ca la nenorocitul ala de aplicator am renuntat din prima. ![]() anco 32+ |
Anco, poate ai gasit unul cu invelis mai teapan
33+
Natalia
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor ce lene am....Vå citesc la minut...Deci så nu credeti ca m-am apucat de prostii www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
p.s. ma duc sa bag cornul in perna ca parca asa ma ia un somn...

anco 32+
unombun spune:
ramsan,saru-mina ve ajutor,am dreptul de "fraierica geamantan"vorba cuiva,adica nici un drept
ca oamneii mei nu au auzit nici de banii aceia care se cuvin dupa nastere,conf art.51,art.C,de la cc la nivel national.
referitor la utrogestan vaginal,daca ai facut baie se poate sa intre mai greu.Sau daca ai arsuri,greturi,vome,am observat.Sau contractii.Eu il bag putintel cind sunt intr-una din acestea si nu insist sa nun incurc ceva.
crocodana spune:
neata dupamiaza mamici cu frumoase burtici!
in sfarsit reusesc sa scriu! mi-am propus sa beau cu voi cafeaua dar nu am reusit!
ce am reusit in schimb azi este ca i-am cumparat primele hainute mandrei mele. am fost in carrefour pt ca am vazut ca in catalog era oferta la bodyuri de la tex (cred ca si techila a scris ieri pe site)...si am reusit sa cumpar 12 bucati..(multe putine..habar nu am) pt 3 luni iar pt 6 luni m-am limitat la 4 desi initial pusesem in cos tot 12 (am sunat o prietena care m-a calmat)..la suzete biberoane inca nu m-am bagat...am mai cumparat sosetele desi sunt sigura ca o fie mai mult desculta ca sa ii pot papa picioarele!!!!
mai e mult de cumparat si daca compar cu cate ati luat voi..sunt in urma rau..dar azi de dimienata eram si mai in urma 
am vazut pozele cu bebei, tare tare frumosi,,lisa maria mi s-a parut maricica..iar NEPOTU..un dolofan simpatic foc! Felicitari Monica!
aseara am primit vestea nasterii Lisei in direct si nu imi venea sa cred..mi-au dat si mie lacrimile de bucurie cand ii povesteam sotului..cine oare va fi urmatoarea? parca suntem intr-o hora din care ne desprindem pe rand ca sa facem alta, alaturi!
unombun ai reusit sa vb cu juristii de care spuneai? legat de diferenta de la 85% la 100% si eu am intrebat cu ceva timp in urma, s-au uitat in contractul colectiv de munca pe unitate si nu era nimic sti****t insa stiu ca cel la nivel national e mai puternic decat cel pe unitate!
34+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
mimika spune:
Doarme omu' cateva ore si nu va mai prinde din urma. Acum am obosit din nou. Dar stati sa scot si eu majorete pentru fetele cu controale azi
. Vazut si eu nepotel bucalat de Monica
. Multi ani fericiti, danangie! aaaa, ce mai era....
Ma mai pun o tura in pat...
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
aidaciolac spune:
ma bag la deschis cap? sau este deja cineva logat?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()