crocodana,de azi dimineata ma enervez pe tema banilor,nimeni nu stie nimic,n-a vazut,n-a auzit,nu se poate calcula mai bine.Cind ma gindesc citi bani putem pierde
.Nu e calicie,e nevoie,na,la nastere,dupa...
Aida si alte burtici care au arsuri..ati incercat cu Rennie? stiu ca este ok in sarcina;
Dana 29s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
unombun intre timp am reusit sa vorbesc cu 2 contabile din institutii diferite carora le-am dat pur si simplu veniturile pe ultimele 6 luni si le-am rugat sa imi calculeze Con.Mat.
Rezultatul? Ia ghici?! Exact ca mine, more or less ca se face media, se imparte la nr de zile lucrate, iese brut pe zi, se calculeaza 85% si apoi se inmulteste cu nr de zile lucratoare din luna de concediu.
cu o diferenta f mica am acelasi rezultat..deja ma gandesc cum sa "atac" problema, sa incerc sa o rezolv la timp si cu consum minim nervos.
daa si eu m-am gandit cat am putea pierde din cauza unor astfel de oameni..si la mine ridica din umeri..ei nu stiu...nu a mai venit nimeni pana acu sa solicite...ete na..ca sunt eu prima...ca de unde stiu eu asa bine legea...pai stiu sa citesc..e simplu..
34+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea