Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

eu iau si acum progesteron,inca din sapt 5 continuu,vaginal si curge a doua zi dupa ce pun ovulul un fel de secretie, de schimb chiloti de 2-3 ori pe zi ,la toaleta alb din substanta cind fac pishu si mai ramine si pe hirtia igienica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

mersi raluk si iuliapapusa. nu cred ca exista varianta pentru prevenirea infectiilor vaginale.

ralucapaun, multumesc, in sfarsit imi mai spune cineva ca a patit ca mine. am plans de ciuda azi dimineata de cateva ori.si cand al meu sotz incerca sa ma linisteasca veu plangeam tot mai tare. noroc ca am intrat pe mess si am vb cu prietena mea din copilarie si am mai uitat putin.m-am chinuit cu ala de azi dimi, dar cred ca intr-un final l-am indesat pe undeva, desi m-a cam durut, ca vad ca nu mai iasa.

anco 32+

Anco, nu explora prea mult si prea adanc pe acolo sa nu iriti zona!

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

selen am aflat acum 3 zile ca la particularii astia te duci cu posetut-a in mana si atat fara nici un bagaj si iesi din spital cu bebe imbracat ... vorbeste lumea. Acum o sa vad in 28 cand o sa il intreb de bagaj
Danuta1979 eu am descoperit de la ce am arsuri , se pare ca de la lapte ... dimineata nu am mai baut/mancat lactat si vad ca nu ma chinuie asa de rau , dar acum la pranz am bagat si un iaurt o sa vad peste 2 ore ce patesc ... si zici ca nici maaloxul nu merge , hm. sa iti treaca arsurile , ca stiu prin ce trec ca si eu la Emma de la 5 luni tot m-au chinuit ... dar mai este putin si o sa scapam si de astea , vin altele
danangie of of of , stiam eu ca la e baietei e mai problematic cu plansul , dar chiar asa sper sa se rezolve repede si definitiv problema
monicutzo ai crezut ca dorm , ai nici nu ar fi rau sa pot avand in vedere ca azi noapte abia am strans 3 ore de somn

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Citat:

mersi raluk si iuliapapusa. nu cred ca exista varianta pentru prevenirea infectiilor vaginale.

ralucapaun, multumesc, in sfarsit imi mai spune cineva ca a patit ca mine. am plans de ciuda azi dimineata de cateva ori.si cand al meu sotz incerca sa ma linisteasca veu plangeam tot mai tare. noroc ca am intrat pe mess si am vb cu prietena mea din copilarie si am mai uitat putin.m-am chinuit cu ala de azi dimi, dar cred ca intr-un final l-am indesat pe undeva, desi m-a cam durut, ca vad ca nu mai iasa.

scuze, dar tie cum iti iese: intreg, intreg ovulul?? Sau doar o pasta? daca e doar o pasta, inseamna ca gelula din care e confectionat exteriorul se elimina, insa continutul e absorbit de organism. Daca iti iese ovulul intreg nu stiu ce sa zic. Eu am luat mult timp utrogestan intravaginal si gaseam invelisul gelulei topit pe chilot, si asa e normal sa fie, continutul e absorbit de organism.
anco 32+

Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

din pacate mi-a iesit intreg, ca de-aia m-am impacientat.cum l=am pus aseara , putin deformat, a iesit azi dimineata., dar v-am zis, pe cel de dimineata l-am indesat bine si nu am mai vazut sa iasa.

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

In alta ordine de idei, trimiteti-mi si mie modul de "pregatire" a tampoanelor ca am citit ceva dar nu am prea inteles nimic.
Multumesc.

Ioana 29+

si eu solicit acest lucru. multumesc!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+29/30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

iti tinem pumnii la Iosup, monica,
dar pemine nu ma baga in seama chiar nimeni cu ovulele mele?

anco 32+

zau ca nu stiu ce sa iti zic poate ca trebuie sa le bagi mai adanc nu stiu , zic si eu

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Hop si eu!! incerc sa va prind din urma!
Danaangi parca serbeaza 3 ani de la casatorie...multi inainte! si sa fie numai cu dragoste si prietenie!

Monica ma bucur ca tu si puiutul sunteti bine! felicitari la cumnata, iar bebelusul nou venit sa creasca sanatos si voios!

Kiki ..asa, de bun regasit!

Ellenuta un si pentru tine!

Eu azi noapte am adormit cu imaginea pe care mi-a creat-o mimika..baietii ei, cei gagicari, care au inceput sa se agite la vestea venirii pe lume a mogaldetei dragi!

citesc si revin!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

ralucapaun, de aia mi-e cam frica si mie, sa nu fac cine stie ce fortand pe acolo cu degetul, ca la nenorocitul ala de aplicator am renuntat din prima.

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

aida,nu e problema de lactatul pr care il maninci,ci de grasimea pe care o contine respectivul produs.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

Citat:
citat din mesajul lui ionika

In alta ordine de idei, trimiteti-mi si mie modul de "pregatire" a tampoanelor ca am citit ceva dar nu am prea inteles nimic.
Multumesc.

Ioana 29+

si eu solicit acest lucru. multumesc!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+29/30

exact nu prea stiu, dar am vazut acum sambata cand am fost la spital, in salon o tipa mcare nascuse cu o zi inainte prin cezariana si se pregatea sa mearga la baie. si avea o bucata de vata pe care a infasurat-o in tifon, (fasa sterila), asa ca ne marimea unui absorbant extern din ala mare, de noapte. daca nu e bine mai ziceti voi, fetelor.

anco 32+

Mergi la inceput