Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Anco, nu prea ai ce face, se cam elimina, dar efectul si-l fac.
Am luat ceva vreme utrogestan intravaginal si la fel il cam gaseam pe tampon. Dr mi-a zis insa sa nu-mi fac griji.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si ii povestesc lu' Adi pe seara faza si imi spune:
"Vezi sa te imbraci si tu frumos ca sa faci impresie buna, sa creada ca avem bani si suntem avuti. Daca e nevoie sa-ti iei si blana pe tine, ca da bine "

Cea mai fericita 32 + cu

anco 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Citat:
citat din mesajul lui anco

iti tinem pumnii la Iosup, monica,
dar pemine nu ma baga in seama chiar nimeni cu ovulele mele?

anco 32+

Din pacate nu am vreun sfat cu care sa te ajut...Probabil ca tu avand doi colocatari spatiul din vagin a devenit fff stramt si nu vor sa mai stea si ovulele alea acolo... asta o fi.

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

sa stii ca la asta nu m-am gandit.

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria primul pat trebuie sa si-l cumpere Lucia, daca tot i-au folosit astia numele

Mai bine sa mi-l dea cadou, nu e mai bine ?

Cea mai fericita 32 + cu

pai tu crezi ca eu nu cadou il primesc :). am noroc de multe bune prietene. de fapt...prietena mea de aici care mi-a fost colega de banca in liceu mi-a trimis poze cu diferite modele de pat dep e site-ul ala si mi-a zis: alege! si am zis sa fiu si practica...iau unul sa-l tina pana il insor :)))

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

gata , mi-am f***t si cumnata , m-am facut rea. Nu mai tine frate sa tac si sa tac si sa tac. Pai pentru ce? Pentru linistea lor sufleteasca? Ia lasa sa ma mai linistesc si eu macar putin macar ma lasa in pace o perioada. Puii mei .
... ma duc la dus si apoi pot sa va citesc in liniste

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

mersi raluk si iuliapapusa. nu cred ca exista varianta pentru prevenirea infectiilor vaginale.

ralucapaun, multumesc, in sfarsit imi mai spune cineva ca a patit ca mine. am plans de ciuda azi dimineata de cateva ori.si cand al meu sotz incerca sa ma linisteasca veu plangeam tot mai tare. noroc ca am intrat pe mess si am vb cu prietena mea din copilarie si am mai uitat putin.m-am chinuit cu ala de azi dimi, dar cred ca intr-un final l-am indesat pe undeva, desi m-a cam durut, ca vad ca nu mai iasa.

anco 32+

Mergi la inceput

ce-ai patit aida?

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

mersi raluk si iuliapapusa. nu cred ca exista varianta pentru prevenirea infectiilor vaginale.

ralucapaun, multumesc, in sfarsit imi mai spune cineva ca a patit ca mine. am plans de ciuda azi dimineata de cateva ori.si cand al meu sotz incerca sa ma linisteasca veu plangeam tot mai tare. noroc ca am intrat pe mess si am vb cu prietena mea din copilarie si am mai uitat putin.m-am chinuit cu ala de azi dimi, dar cred ca intr-un final l-am indesat pe undeva, desi m-a cam durut, ca vad ca nu mai iasa.

scuze, dar tie cum iti iese: intreg, intreg ovulul?? Sau doar o pasta? daca e doar o pasta, inseamna ca gelula din care e confectionat exteriorul se elimina, insa continutul e absorbit de organism. Daca iti iese ovulul intreg nu stiu ce sa zic. Eu am luat mult timp utrogestan intravaginal si gaseam invelisul gelulei topit pe chilot, si asa e normal sa fie, continutul e absorbit de organism.
anco 32+

Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

fetele eu va parasesc, ma duc la doctor, nu stiu de ce dar de data asta am niste emotii, de zici ca e prima data cand ma duc. in mod cert am luat-o razna de tot.
va pup si vorbim deseara

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa Aida, tu esti cea mai importanta acum (nu stiu despre ce este vorba, dar orice ar fi, tu ai dreptate ) ! dar nu te mai eneerva asa tare, te rog eu...sper sa te linisteasca un dusulica, si niste pupici de la mine

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput