Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Raluk16 m-ai dat gata....Cåtå memorie...Cum o antrenezi??..Eu abia tin minte fetele care sunt active si acu citesc si acu uit..

Esti super..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

eu cred ca a tras cu ochiu pe prima pagina si le=a luat la rand...hmm...oare am mai vazut numele asta de curand...nu? parca nu? atunci bifam...next...

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Monica felicitari pentru nepotelul sanatos si frumos! Sa nu se deoache cat e de falcos... Bine ca sarcina ta e bine (te asteptam maine cu vesti a la Iosub), IAR despre dureri te sustin intru totul... mai rabda inca putin pana iti vei tine si tu sarmalutza in brate ca e asa de placut, caldutz si moale

Le tinem pumnii si fetelor care fac echo astazi tulibu si raluca_u, si ne mai rugam si pentru Alessio de danangie sa nu fie hernie inghinala si pentru toti copilashii bolnaviori le uram sa le treaca mai repede!

Selen aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am citit... "oare am gresit odiseea??"

Elenuta ma bucur pentru voi ca bebelina e bine, sanatoasa!

Danuta unde ai umblat??

Oricum am de citit cele doua capitole scrise de ieri pana azi si parca nu vrea neuronu' sa mearga si el in pas alert.

Noi am inceput amenajarile in camera lui Tudor, punem rigips, varuim...nebunie curata (de fapt murdara) in toata casa dar scapam noi repede si de asta. Noroc de sotul meu iubit si drag care se pricepe si la asa ceva, ca sa nu stam dupa fundul diversilor dorei si sa le mai dam si bani/mancare etc.

PS - cat de cald e la voi... ca noi ne coacem usor usor

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Am reusit sa pun niste linkuri !In sfarsit!
Pentru cine vrea sa ma cunoasca mai bine....

Monica, am vazut mandretea de bebe!Sa va traiasca!

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Ce va distrati tu cu puiul tau!!! Asa bine arati, atat de tanara, ca m-am dus repede la profil sa vad cati 20 de ani ai . Poza asta imi place cel mai mult, chiar daca nu e cu puiul tau: www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1394674034&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">poza de pe hi5

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Ramsan, Tulibu si Lutoniana!Saru'mana pt PM!

Fetelor, voi ce mai faceti cu caldura asta?
Monica, azi m-am lamurit ca a fost o scurgere vaginala, fara miros schimbat sau neplacut!Nu-mi fac griji.O sa ajung si la medic.

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Ramona

Tudor Gruia 29+

Banuiesc ca nu m-ai intrebat pe mine nu??..Sunt vreo 16- 17 grade la dos....Bate un vant..brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Facem ca niste babe .....mai era fata aceea din Germania parca, cu 2 printese gemene ....stiti de cine vorbesc ?

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

Raluk16 m-ai dat gata....Cåtå memorie...Cum o antrenezi??..Eu abia tin minte fetele care sunt active si acu citesc si acu uit..

Esti super..

eu cred ca a tras cu ochiu pe prima pagina si le=a luat la rand...hmm...oare am mai vazut numele asta de curand...nu? parca nu? atunci bifam...next...

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Asa a fost!!! Am luat lista si in functie de ce imi amintea fiecare nume

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mariaanna, ti-am citit povestea... n-am cuvinte. Sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii de acum in colo ca le meriti pe deplin Esti o luptatoare, bravo!!

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Voteaza marirea alocatiei la 100 de lei noi .... intra pe http://www.alocatii.dublu.ro si voteaza! Avem nevoie de 50.000 de voturi! Ajuta-ne sa marim alocatia acum !

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Ramona

Tudor Gruia 29+

Banuiesc ca nu m-ai intrebat pe mine nu??..Sunt vreo 16- 17 grade la dos....Bate un vant..brrr

Tu, Lucia si Maria puteti sa nu raspundeti la intrebarea mea
Stiu insa ca e foarte cald si prin Australia, Japonia si America...habar n-aveti voi dar va consider fericite in situatia voastra

Ramona

Ramona

Tudor Gruia 29+

Mergi la inceput