Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

mariaana, si eu ti-am citit povestea, m-a impresioant asa cum m-au impresionat si povestile celorlalte fete, aida, monica,pana la suflet
Iti urez toata fericirea din lume, si multa sanatate,iti doresc din tot sufletul o sarcina cat mai usoara si nastere la fel.
Important e ca esti iubita si iubesti, si ca sunteti cu totii sanatosi, in rest rautatea oamenilor nu trebuie sa te atinga.
Sanatate si multa fericire.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Mda, efectiv nu mai am rabdare sa mai citesc!!!!Trebuie neaparat sa zic si eu ceva:
Devvylla: MULTA SANATATEEE!!!Felicitari pentru Lisa Maria!!!!!
(nu-mi vine sa cred inca )

Astazi am intalnit asa...un fel de culme a politetei!!Eu stateam in picioare in autobuz, si o doamna de langa mine, s-a dus la niste baieti care erau asezati, si i-a rugat sa se ridice ca sa stau eu Ce ziceti de asta?Imi era si rusine...nu tin mortis sa ma asez mereu....cateodata chhiar vreau sa stau in picioare, ca ma doare codita de la stat in fund la munca
Ma duc iar la citit!!

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

monica, bebe nepotel e atat de dargut ca nu imi pot lua ochii de la el.
are falcutele alea de iti vine sa-l mananci.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata asa mai pe la pranz fetelor si bebelinei Lisa Maria.

Ca si Ramsan si Selen si eu am avut asa o prima impresie ca am gresit odiseea.

Sabina sa de DD sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati impreuna mult timp de acum incolo. pt amandoua. Asadar Devylla.

Aida, daca tot m-ai trecut absenta nemotivat pt ziua de ieri nah ca am zis sa fac macar prezenta acum.

La mine e un balamuc total la munca. Ieri mi-a fost aprobat si mie concediul si cum stiu ei ca nu ma mai vad de acum pt ca apoi intru in prenatal, trag de mine ca de ultimul om. Ieri efectiv nu am avut timp nici sa deschid calculatorul. Sper sa ma iertati ca am lipsit asa.

De acasa nu va mai zic pt ca am tot avut musafiri. Din fericire ne parasesc diseara. Au terminat treaba in capitala. Vestea buna e ca verisorul meu a intrat la facultatea la care isi dorea si acum poate pleca linistit acasa pana in toamna cand tre sa se intoarca la studii cu catel cu purcel cu tot.

Acum sa raspund si eu nitel ca nu stiu daca mai apuc dupa ce imi iese seful din sedinta :

Monica, ma bucur ca esti bine si felicitari pt nepotel.

Elenuta23 bine ai revenit, .

Iuliapapusa, sa spui un da hotarat bine?

Danangie, sa dea DD sa fie totul bine si felicitari pt cei 3 anisori.

Tulibu, Raluca_u bafta la dr.

Diana, sa stapaniti sanatosi casuta.

Raluk16 ce tur de forta ai facut tu sa enumeri atatea fete.

Luhtien, dupa cum te-ai prins probabil citind mesajul, si eu am probleme cu timpul mult prea mult de stat la munca dar sunt optimista mai ales ca mai am 3 zile .

Raluca, frumoasa albinuta iar poezioara de acum vreo 2 capitole tare frumoasa.

Selen, sar'na pt informatii de la curs. Am reusit sa le citesc si eu.

Lullaby, ms pt efortul de a pune cartea pe mail. Nu te ingrijora, poate ne mai vedem si atunci se rezolva.

Daaaam. Cam atat am reusit sa imi notez.

Am vazut ca s-a discutat printre altele despre patut. Eu una am luat de lemn. E mai micut, si mi se pare mai trainic. Nu am de gand sa car nicaieri patutul dupa mine asa ca, nu am vazut in asta un motiv pt care sa iau patut din plastic.

Despre deja faimoasele camesi, nu pot sa spun decat ca nici eu nu am indraznit sa imi cumpar inca. O voi rezolva eu cumva pana la nastere care sper sa fie haaaat incolo.

Nu mai imi aduc aminte nimic altceva. A obosit si neuronul meu ce sa-i fac?

Va si va doresc o zi excelenta.

Monica 26+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fiti pe faza ca pregatesc "un material" despre cum sa il facem pe bebe sa se intorca in pozitia de nastere craniana, da?? Mai tineti minte ca va amenintam eu cu asta mai demult... selen stiu ca tu erai interesata sigur de pozitii/metode Lamaze de intoarcere... si Monikus postase niste materiale de pe youtube in legatura cu asta.

ma apuc acum de scris

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

BINE AI VENIT PE LUME MICUTA PRINTESA LISA MARIA

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Monica, manca-l-ar mama pe nepotu', ca tare frumos si grasun e!!
Am emotii, eu mereu am gandit ca nu o sa nasc la 40 de sapt, ci mai devreme (asta mi-a intrat mie in cap))Si am vazut pozele cu Lisa, e maricica . Acusica e si bebe al meu asa .
Va rog, incetiniti rimul, ca parca sunt la sarabanda

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Raluk, ai dreptate, va citesc mai tot timpul... Acum am ratat vreo doua capitole; luni m-am intors in Bucuresti si nu mai stiu unde ramasesem si unde s-a ajuns... Sunteti tare active; cam asa eram si noi, la odiseea trecuta, cat am fost burtoase, insa dupa aceea s-a cam rarit cu scrisul, din lipsa de timp... Apoi ne-am mutat in casa noua si multe fete nu au emigrat cu noi...

Chiar ieri ma gandeam sa scriu despre patuturi, dar n-am apucat...
Initial am avut unul textil. A fost foarte bun pana la 11luni, cand Roni s-a ridicat in picioare si a inceput sa se batzaie... Din cauza de copil fortos, era sa zboare cu tot cu patut de vreo 3ori (sa se rastoarne in timp ce se batzaia), drept urmare am hotarat ca e musai un patut de lemn solid, pt copil vanjos; si daca tot l-am schimbat, am luat unul mai mare (Ania, de la Pikio, 140/70) la care ii pot da lateralele jos sa-l fac de junior (lungimea nu se modifica, insa mai e pana sa ajunga el sa nu incapa). Acum ca vine bb 2, in prima faza o sa doarma tot in unul textil, pana prin primavara/vara. Sper ca pana atuci sa-l invat pe Roni sa doarma fara laterale si sa-i iau lui un pat etajat si sa-l mut sus, iar pe bb mic in patutul asta de lemn. Oricum pana nu ma inteleg cu Roni bine, nu a cum sa-l mut la etaj... mi-e ca se arunca in cap de sus... nu din greseala, ci voit... Copil incapatanat si super energic...
La textil am avut saltea suplimentara...

Felicitari Davillei pt fetita! Sa va intoarceti sanatoase acasa! Recunosc ca acum,nu am mai fost asa de impresionata, insa tin minte ca la prima sarcina, cand s-au nascut primele gemenute, am bocit de emotie si m-am apucat imediat de pregatit toate hainutele lui Roni (spalat, calcat, pus in sifonier), mi-am pregatit bagajul si asteptam.... Apoi au inceput sa curga bebelusii, unul cate unul...

In rest, suntem bine. Bebe e foarte activ. O sa mai merg sa-l vad abia pe 3august la morfologie...
Cam atat in linii mari...

la burtici!

Loredana 30+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Aaaa... sunt in cautare de dr de familie, zona Rahova (sau relativ aproape). Please, daca stiti ceva, careva dati-mi un semn. Nu am medic deloc si-mi trebuie musai.... Nu stiu cum e cu cabinetele astea de peste tot de medici de familie; adica e gratis, mergi pe asigurarea de la stat sau tre sa faci asigurare separata?

Loredana 30+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

apropo de paturi de lemn...am vazut niste chestii dragute, scumpicele...dar care se transforma si in junior bed si se pot folosi pana cand copilul are 5-6 ani...deci zic eu o investitie buna. uite aici www.mamasandpapas.co.uk/product-lucia-cotjunior-bed-natural/345402821/type-i/" target="_blank">patuta 0-5 ani si inca www.mamasandpapas.co.uk/product-alpine-cotday-bed-demerara/349969501/type-i/" target="_blank">unul.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput