Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...Adi69
-La multi ani!
La multi ani,Babyzapi
!
M-am intors de la Ct ...problema rezolvata
...ce-i drept mai am un drum de facut ca sa am in mana hartia doveditoare...dar gata.
A fost si nea'cutare acolo si a priceput ca el e cel ce pierde (bransament+contuar+...care costa din ce spuneau doamnele de la enel).Putea scapa daca eram "influentabila"sau "slaba de ingeri" si-i plateam eu tot...a el platit azi ...iar vinerea viitoare merg sa-mi iau hartia semnata de director ca nu am nici o datorie la ei si ca-s libera de contract din 17.09.2008
Dany si intalnire placuta deseara
,merg sa vad pozici ca acum imi "arde"
Daria stii asta ..nu?
Katty refacere rapida
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Gabi, ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema ...dar pacat ca a fost nevoie de un drum in Constanta pentru asta si mai trebuie inca unul
...
Dany, in timp Theo o sa invete si gusturi noi, e nevoie de rabdare, e bine ca totusi nu mananca porcarele ci numai alimente sanatoase, e foarte important, daca are 3 alimente si din alea manaca tot timpul si asimileaza nu e problema, vad ca manaca si carnita, si fructe si lactate deci sunt acoperite nevoile lui!
Cred ca veti avea o intalneala faina...bravo!
Daria, Annie, !
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Asaaa
Daria, Gabi .Gabi vazusi ca nu trebuia sa te stresezi inutil?? Da-i naibii !!Bine ca s-a rezolvat!
Octavia- mai ai oleaca si te serbam si pe tine... ce mai face papusica ta?
Katty- in primul si in primul rand
LA MULTI ANI! pt.
ANDREI
.Mult noroc in toate,sanatate si un inceput de an scolar bun!
Am admirat cu drag si mare placere pozicile voastre-superbeee-si piscina super mare( si a lui Teo era destul de mare pt. el-dar groaznic de greu de umplut am carat la apa calda de ni s-a facut rau si asa era un pic de apa pe fundul piscinei).Si pisi' si catelusul f. draguti, si tortul si tooot!Cum iti mai este?Trece?
Lilia- multumesc mult de urari!Din pacate sora mea mai greu sa se schimbe( ea de iubit i-l iubeste insa mai ciudat un pic-de la distanta mai mult caci atunci cand e cu el zice ca e obosita de la serv. si doarme -practic nu prea are de-a face cu el)dar cum am zis nu-i lipseste nimic material copilului .Insa deh el o iubeste ca e mama lui!
Cum va impacati cu mama ta? V-ati acomodat?
Mda..frumoase casute ne-ai prezentat-nici eu nu o sa am in veci o astfel de ... nici nu visez macar.
Sper ca intr-un fel sau altul sa rezolvati pb. spatiului locativ , sa scapati de chirie si sa cumperi cate sifoniere crezi ca ar fi suficiente si care sa multumeasca pe toata lumea!Si eu am astfel de pb. mai ducem diverse lucruri pe la socrii .Avem un apartam. super mic ( o prietena ne-a zis ca stam intr-o casa de papusi) dar decat nimic ma bucur ca-l am si pe acesta si ca am avut maare noroc atunci in 2001 de l-am luat ieftin inainte de scumpiri... caci altfel nush...noi nu suntem cu ratele tocmai pt. ca nu avem salarii suficient de mari ca sa ne permitem rate de peste 1000 de lei.
Sper ca sa gasiti cat mai curand o solutie si sa va gasiti si voi cuibusorul vostru oricum ar fi el dar sa fie al vostru nu mai conteaza.
Imi poti spune / recomanda un loc de unde sa iau smantana buna adevarata si la ce pret?Unde anume ziceai ca te duceai pt. laptic? In com. Pantelimon cumva sau am visat?
Ziceai ca lumea e rea ( te refereai la colegele de birou) asa este peste tot...nici eu nu-mi explic de unde atata invidie si rautate la unii oameni...dar ...noi sa fim sanatosi.
Zuzi- ma bucur ca ti-au placut pozicile.Mai am cateva albume puse pe alt cont dar am uitat parola .Sa intru in mail sa vad daca gasesc si recuperez. Si asa trebuia sa-i arat acele albume Ioanei asa ca voi aduce linkul si-l voi posta in contul comun.
Eu nu vreau sa am poze publice am un fix cu asta.Sunt destule persoane cu buna intentie dar si destui psihoho' care umbla teleleu pe net -n-am nimic de ascuns dar asa gandesc eu!Stiu ca si unele dintre voi erati la fel dar vad ca v-ati mai dat pe brazda! Eu nu poci si gata!
Observ ca e f. vizionat topicul nostru-suntem vedete ce sa mai in sus si-n jos!Ne citeste lumea!
Oi fi penibila???
Asaaa divaghez
Era vb. de Zuzi'- draga mea rautatile ca sa zic asa acum incep. Imi pare rau ca te confrunti cu Bella de la varsta asa de frageda.Stai sa vezi mai incolo!Stai sa vezi ce e cand intra in colectivitate...atunci sa vezi belea!!Asa cum zice si Daria- copilul de mic tre'sa invete sa se adapteze, am inca exemple in clasa si am avut si cu alte serii de copii care nu s-au adaptat si au stat intr-un colt, si de copii f. bine crescuti care au facut eforturi si au tinut cumva piept celorlalti si de toate felurile.Imp. sa vb. mult cu ea si sa-i explici ce si cum. Copilasii asa mici si chiar si mai mari nu inteleg multe din rautatile celor mai mari ca ei sau adultilor.Unii dintre ei asa sunt ei claditi si vor ramane sensibili toata viata! Imi pare rau inca o data de situatie - daca se mai repeta trebuie vb. cu parintii dar si cu copiii respectivi.Poate o sa va suparati pe mine dar multe lucruri pe care la fac copiii de mici si mai mari gresite se datoreaza faptului ca ori nu li s-a spus cum ar trebui sa faca corect ori au fost incurajati de parinti intr-un anume fel. Aici nu includ copiii mai incapatanati care stiu cum trebuie dar fac cum ii taie pe ei capul!Ideea e sa ai rabdare si rabdare.Si sa te implici intre ei , sa intervi atunci cand vezi ca lucrurile o iau pe aratura.
Reviu
azi am limbaritza n-am terminat insa!
danyalo spune:
Daaaa
Am ajuns la Annie-draga de tine.Suflet ratacit printre straini! Azi bine , maine rau , si tot asa! Mai pooti??Offf. Cum stai cu invatatul? N-am retinut bine sau ai zic sa inveti o lb. straina? dar cu dintzologul?
Pe unde te-ai mai plimbat? Pozici ceva? Nu de alta dar doar asa ma plimb si io cu ochii mintii si tot e ceva nu???
Arati f.f.f. bine esti f. sexi ( la fel ca dna Ioana dar n-am ajuns inca la ea-sa stea la rand!!).Vizitez si eu virtual Dubaiul si imprejurimile !
Nu-ti mai repet sfaturile ca nu-mi place sa ma repet!Sper doar sa fie bine si pt. tine intr-o zi candva.
Tatto- bine ai venit in clubul felinelor sarbatorite. Te asteptam la povesti. Ai copilul nascut in aceeasi zi cu mine!
Am obosit neica
Ralucaaa
Ce sa zic - ca am dat clic pe poze si ca am inchis??Astept o zi cu o dispozitie de-aia faina pt. visare ca sa pot savura acele poze! Am salvate in calc. poze de la Paris din decembrie 2008 ( a fost o colega cu un grup de copii de la noi cateva zile pana in Craciun -inutil sa spun ca acum imi pare rau ca ma invitase femeia ( mai mult sa am grija de copii ca ea nu prea straluceste la acest aspect) si am refuzat din cauza ca se mergea cu "aveonul"!!! Maaare proasta sunt nu???O sa le savurez candva pozicile de la tine!Sa gasesc dispozitia aia romanticoasa pt. privit Parisul! Cred ca acest oras este o ...nu-mi gasesc cuvintele ...magie ...are un farmec aparte ce nu-l gasesti in alt loc.
Mai e un pic si se reintregeste familia.
Copilutzaaa-si zi asa ti-ai pus pieile la saramura la Sarata ai? Si ai inceput si scarbiciul? Mama lui!!
Vin vremuri grele mon cher! Sper doar sa treaca o data!!!Ia de vezi poze cu iubirea mea Teo.Nu vrei sa vii si tu la intalneala cu noi? Vin Avalon, MOana, Sherry,Kitta,AndradaP , Ralucapaun si nu mai stiu...ca pe mine ma informeaza Kitta ce si cum -ma suna si-mi spune unde sa ma prezant. Iar eu motz la datorie.
Gabi-ce fac puii astazi? Bine ??? Cum e vremea pe la voi?? Tu mergi la plaja cu ei??
Emma-cum merge strumful la gradi'??
Mari- iti doresc sa ai multa putere sa reusesti cat mai multe din ce trebuie sa faci pt. a o ajuta pe Ema. Te imbratisez strans-strans! acolo cand pot si cu ce pot te voi ajuta si eu...asta e valabil si pt. Gabi.
dna Ioana si Mitzuuu
Multumesc pt. felicitarile legate de pozici.Si voi sunteti niste frumosi , iar Mitzu degeaba zici tu dar e scumpa foc cu papucii aia portocalii!Si tu o sexi mama dar asta am mai zis deja!
Imi pare rau ca ai o copilitza care nu papa prea mult -asta este-vb. lui Katty- bine ca papa totusi ceva...Si mai spe sa nu se mai imbolnaveasca des.
Eu sper ca o sa-ti revii din starea asta. Daca nu sunt indiscreta ce te-a suparat asa rau? Mi-a placut tare mult povestea ta ( din pacate mai trista) e bine ca ai avut niste bunici care nu te-au lasat cand ti-a fost mai greu! Imi pare rau de mamica ta!Mereu ma gandesc cum o sa facem sa-i spunem lui Teo cand va intreba el de ce nu are tata si unde este acesta?Cum sa-i explici ca a murit? El stie ca tata e in tablou intr-o camera...tata e acolo si i-l urmareste peste tot si e cu gandul mereu la el!!!
Si ca-l iubeste f. mult! Si asa este!
si astept sa te remontezi !Viata asta e de r...t dar asta este tre' sa ne luptam sa ne-o facem cat mai frumoasa!Chiar daca sunt lipsuri, greutati, necazuri!
Cata-concediu placut in continuare! Te asteptam cu drag si sa ne aduci si noua poze da???
nikole- niciun semn nimic??
Gata
Am terminat
cateva zile o sa tac ca am vb. destul!!
Azi ma duc cu matza la vaccin sa-mi tineti pumnii sa scap nezgaraiata...caci mereu raman cu semne pe umeri , pe piept de la ghearele ei!
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
Dany dau nana te daca nu mai spui nimic cu zilele
mercic pt gandurile bune tac inghit si merg inainte
nu neam mai plimbat, vinerea trecuta am stat acasa, ca soata al meu astepta iar mereu sa iau decizii, si m-am cam saturat de facut totul eu ca pe urma daca nu fac cum gandeste el e nasol
In septembrie am un test de evaluare a limbii engleze IELTS si e cam ciudat, am 4 probe scris, citit, ascultat si vorbit... de citit mie frica ca nu o sa am timp suficient, si media tre sa fie peste 4,5 , pe total
si ma mai chinui sa invat franceza, dar cum imi trebuie pt cand oi aplica sa emigrez in Canada...mai rarut
al meu doar ce a plecat la munca, nu se stie cand vine, eu cu Clau mergem la inotat, si maine...om vedea
pup iu all!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Ziua buna!
LA MULTI ANI, ADRIANA!!!
Cu multa sanatate, impliri si bucurii alaturi de familia ta, minunata!!!
O zi ca in povesti si cadouri...unul si unul...
Babyzapi!
Katty, mercic!
Dany, multumesc!
Un mare si lui Teo...Scumpul de el...Trista povestea cu tatal lui...din tablou...
...Imi pare rau pentru micut!
Si, totusi, ma bucur ca are o mamaie asa de buna si o matusica...minunata ca tine...se simte din "randurile" tale cata iubire ii porti pustiului! Te felicit!
O zi buna tuturor!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
IOANA, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
danyalo spune:
Ioana doar atat?? Nimicutza in plus?!
Multumesc de aprecieri!Da asa este are si o mama care-l iubeste mult dar care a fost din pacate muult prea greu incercata de viata si coplesita de situatii de tot felul -clacand de multe ori.Nu o condamnam ,incercam sa o intelegem, ea s-a inchis in ea ,uraste pe toata lumea ,e suspicioasa ... e greu sa ramai vaduva la 29 de ani cu un copil de 9 luni dupa ce ai ingrijit non stop de un sot cu cancer in faza terminala la fel de tanar ca tine.Noi ( eu si mama)nu dorim altceva decat sa-si refaca viata sa gaseasca un baiat la fel de bun ca sotul ei si sa-si gaseasca si ea linistea.Cat traieste mamaie are grija de Teo -eu o sa fiu in umbra lui toata viata.Si la fel si rudele lui din partea tatalui sau.Ne dorim sa simta cat mai putin lipsa dar din pacate o sa o simta.Hai ca am dat-o in plans! Si incepusem ziua atat de bine!!
Gata ma remontez!
Sa inteleg ca esti in aceeasi stare??Uite un de la mine!
Annie-multa bafta cu engleza si franceza.Tin pumnii!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/octavia75/octavia75.jpg)
Octavia75 spune:
tuturor Leoaicelor si puiutilor lor (cu urarea asta sunt sigura ca nu am omis pe nimeni!)
dany, prima data te sarbatorim pe tine. Papusica
creste, devine tot mai smekera pe zi ce trece, a invatat sa faca deja o gramada de lucruri: da pusi
(sub forma muscatului pe mami de obraz), iar la restul lumii apleaca capul spre a fi pupata pe crestet, bate din palme cu un cantecel, face pa-pa (noi zicem tai-tai) cu manuta, face cucu-bau cu paturitza ei (isi pune paturita pe cap, si cand intreb "unde-i fata" o trage jos de pe cap), doarme cu fundul in sus (la propriu)
, sta in picioare in patutz si se plimba roata-roata. Il iubim pe tati parca ar fi soarele de pe cer. Cand vine el de la lucru, poate toata lumea sa dispara ca doar el mai conteaza. Si mami e cateodata...geloasa
. Ei, vorba vine...
La mancare, multumesc lui DD, nu este de loc mofturoasa si mananca aproape tot ce mancam si noi (evident mai slab condimentat). Bea deja, de o luna jumate, lapte integral, fara probleme. Ne facem din cand in cand... treburile... la olita. Dintuti inca nu avem, dar rontzaim tot ce prindem. Singura chichitza ar fi cu imbracatul.Pfiuuuuuu!!! Transpira mami trei randuri pana imbraca galusca. Cand se simte dezbracata, e lumea ei. Atunci incepe si face tumbe, se suceste , se rostogoleste, dar numai sa o imbrac nu sta. Dar trece si asta...si vin si altele. In rest toate bune si frumoase.
Noi tot fara comp suntem, bata-l sa il bata, ca mai bine imi iau altul de cand caut RAM-ii aia.
Eh, dar sa auzim numai de bine, leoaicelor sa va sarbatoriti frumos, sa aveti viata lunga, fericita si sanatoasa!
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi, Ce stim sa facem
"The lunatic, the lover and the poet
Are of imagination all compact"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
ADRIANA
si fie ca cele rele sa se spele , cele bune sa se-adune. IZABELA
Si cu intarziere si scuzele de rigoare urez :
IULIKA
nastere usoara si sanatos si mancacios.
ANCA VLAD
Dragelor va doresc o zi frumoasa plina de voiosie si ce va mai doriti voi.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)