Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata.
La multi ani, Iulika29!!! Iti doresc multa sanatate si fericire, impliniri si realizari pe toate planurile, nastere usoara ca mai ai un picutz si un bebel sanatos, frumos si mancacios!

Anca_Vlad, la multi ani, , iti urez sa ai parte de toata fericirea din lumea, sanatate si fericire alaturi de cei dragi! N-ai mai intrat de ceva vreme...poate reusesti sa-ti faci timp sa ne mai povestesti de voi si de Vladut!

Annie, imi pare rau ca ai probleme sentimentale! Nu's ce sa zic, sper sa se rezolve cumva!Cat despre , sper sa o rezolvi si mai repede!

Ledi, si tie iti urez putere!!!

Dany, te asteptam cu cearceaful si pozicile!

Gabi, o sa se rezolve cu siguranta problema, atata doar ca e de umblat, ce imbecil si dl respectiv, auzi sa va puna pe voi sa platiti ce a consumat el...votat si azi!!!

Daria, ptr. curajoasa mica!!!

Zuzilici, parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu parintii copiilor sau macar cu parintii care au fost gazde, si in functie de cum reactiomeaza acestia sa decizi daca mai mergi sau nu la astfel de petreceri!!! Ei trebuie sa fie in cunostinta de cauza cu atitudinea copiilor lor! Daca reactioneaza pozitiv si iau atitudine poti merge in continuare la astfel de intalniri cu speranta ca lucrurile se vor schimba, daca te va deranja atitudinea lor poti sa reduci sau sa opresti aceste intalniri!!!
Bafta!

Am uitat sa va zic ca eu sunt racita cobza, nu stiu cum s-a intamplat, de la AC de aici, de aseara de acasa ca era cam curent, dar sunt cu ...mu..ii in batista rau de tot si acum ma lua si cu tuse seaca...poate pun de-o porcina !!!!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Am reusit de am pus doar pozele... mai urmeaza cearceaful cat de curand.Accesati contul comun!
Katty- sanatate multa! Fervex, coldrex si altele din gama pt. a scapa iute! Nasol vara sa fii racit! Sanatate multa! Lasa porcinele ca nu e cazul! Sa-mi spuneti cum vi se pare Teo si apoi va detaliez si eu ce papa el...ca sa ne incadram in gasca celor mofturosi si o sa va zic si de niste copii amarati de acolo de la tara pe care i-am vizitat cu Teo si le-am lasat de imbracat si de papa ceva -nimic dar nimic nu aveau ...pacat ca Teo nu a inteles nimic offff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

LA MULTI ANI, Iulika!!!

Cu multa sanatate, bucurii, iubire, fericire si impliniri!!!
Nastere usoara si un baietel sanatos si norocos!

Cu mare drag,
www.floriinarad.ro/flori-florarie-online/Buchet-Alb-cu-Rosu-poza-t-P-n-trand-albi-si-rosii-mare.jpg" target="_blank">pentru tine

Deasemenea, urez "La multi ani ! " si celorlalte "leoaice" ce au sarbatorit ieri, respectiv, sarbatoresc azi!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Dau, si eu, in cele din urma, Ziua buna!
Am o stare de kk...o, sunt trista, suparata si...mai ales, dezamagita......
Azi, ma rezum, la o fituica...

Copilutzu, te si te imbratisez foarte taaaare!!!! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru ca ai reusit sa-mi smulgi un zambet...in amaraciunea mea... Ca intotdeauna, esti tare draguta!

Dany, Am vazut pozele din Delta... Ce locuri minunate... Mi-ai placut f. tare in poza cu nuferii...si, apropos, multumim pentru "dedicatie"... minunati si nuferii galbeni...iar pozele cu "hotarul" intre Dunare si "marea ce mare"...si "ultimul far"...emotionante, cel putin pentru mine... Frumoasa vacanta, alaturi de copii frumosi in locuri magnifice!
L-am vazut si pe Teo cel frumusel! O minune de nepotel ai! Sa va traiasca! Tunsulici are o prezenta mai de domnisor, asa... Si, chiar daca papa numai iaurt cu paine... arata bine, pustiulica! Tare dragalas e...prins in toate "activitatile"...

Annie, sa treaca durerea de masea!

Katty, multumesc! Slava Domnului nu e vorba de nimeni bolnav...doar ca sunt...probleme...
Multa sanatate!!!

Daria, minunati trandafirii! Felicitari fetelor pentru o asemenea surpriza...
Minunata petrecere de ziua finutului! pozele!

Salut si restul gastii!
O dupa-amiaza placuta, tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

LA MULTI ANI, Adriana!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
La multi ani!
Adriana sa traiasca,
Adriana sa traiasca,
La multi ani

Adriana, multa sanatate, fericire si iubire iti urez, sa ai parte de tot binele din lume, sa ti se implineasca cele mai ascunse dorinte si sa fii fericita alaturi de sotul tau si de printesa voastra!!!!

Si o dedicatie!

Babyzapi (Isabela), La multi ani si tie, multa sanatate si fercire alaturi de sotul tau si de bb Raphael!!! Sper sa mai intri si sa mai scrii pe aici!

Dany, am vazut pozele cu micutzul Teo, e tare dragalas, m-a dat gata poza cu "tarancutza"..., dar si celelalte...e un copil minunat!!!

Yoanna, iti urez toate cele bune si sa se rezolve cat mai repede problemele!!!

Pupici tuturor, ma simt mai bine azi, urarile voastre si-au facut efectul...dar aseara am avut o stare de kko rau de tot, dar cu masaj energic de la sot, pastile si picaturi vad ca m-am pus pe picioare!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ADRIANA
BABYZAPI

Si o zi buna tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Adriana

[

sanatate, impliniri si numai fericiri alaturi de cei dragi!

Katty refacere ultrarapida!

pup u al!

Mergi la inceput

Buna dimineata
Asaaa sa incepem cearceaful...
Intai cu urarile de La Multi si fericiti ani alaturi de cei dragi , cu sanatate si numai bucurii.Cele rele sa se spele vb. ceea!
Adi
-Izabela
Ce faci bun Adi? Te rog plizz daca ai timp sa-mi raspunzi si mie la ? de pe PM.

Asaa
Multumesc de urari la adresa lui Teolici . E un scump sau poate eu i-l vad asa !Deh.
Adevarul e ca din pacate stiam ca va fi un copil rasfatat de toata lumea.Mamaie insa pastreaza un echilibru undeva( este o persoana f. calma, rabdatoare,si mai nou Teo a incput sa-i zica mama ca asa a auzit ca o strig eu!!).Stau si ma gandesc ca la ce pb. avem cu el cu mancarea...daca pica in mainile bonei aleia dna Katty de tot aud de ea si ma ingrozesc...dar mai bine nu ma gandesc ca o iau razna.
Asa sa va povestesc ce papa el?? Sau ce nu papa? Pai la 2 ani si 10 luni dar si de mai inainte papa asa:
ce-i place- iaurt tnuva cremos ( nu altul...ca nici nu-l intereseaza)-1-2-3 depinde (cand papa 3 paharele cu siguranta nu vrea ciorbita deci iaurt cu paine)
mai papa bine mamaliga cu branza si smantana( de la Covalact)
Piure de cartofi cu branzica
branza goala cu paine( e fan!!) fie proaspata /cas fie telemea sau feta greceasca
paine cu unt dimineata dar nu cu altceva
ciorbita dar aici depinde poate papa sau poate nu
carnita depinde
peste nu
ficat nu
legume nu cateodata morcov i-l roade el
fructe nu sau asa ocazional.se strica toate.A papat cand au fost capsuni la mamaie in curte,acum are mamaie cateva tufe de zmeura si papa...
apa la greu
bibi la somnul de amiaza cam 50-70 ml, si la cel de noapte:50-70 la adormire, restul isi ia el singur bibi si pana la 7 dimineata i-l termina.
Si cam atat.Nu mananca felul 2, nu papa dulciuri decat rar( cioco kinder sau kinder bueno si doar un pic)mai papa cate un biscuite dar rar,grisine rar, covrigei rar,fulgi de porumb rar,papa bine seminte de dovleac,cateodata pufuleti cand are toane.
Din tot ce am spus mananca destul de putin. Adica Robert finutul papa de 10 ori mai mult la varsta lui de 1 an fata de Teo.Mamaie punea la suflet pana acum dar i-am spus ca sa se calmeze caci si asa putin vad ca incepe sa puna pe el cate ceva...asa ca... relash.In grafic la inaltime e la limita de sus iar la greutate la cea de jos sau aproape de ea. Asa ca asta este. Nu mananca mezeluri de nicun fel, chipsuri sau alte porcarii de mai vad pe la copii de varste mai mici decat el.Nu papa nimic prajit ci doar la gratar sau la cuptor.Cu toate acestea nimeni nu ne poate garanta din pacate ca in timp nu poate dezvolta boala tatalui sau De aceea i-l ferim si noi cat putem de mult.Atat cat putem face si noi!
Eu sunt bine cu pisicul /creierasul de slabit neam dar tot pap din pacate...azi ma intalnesc cu fetele de la asteptand un ingeras in oras asa ca seara va fi una reusita caci cunosc fetele de mult timp si o sa radem si o sa facem atmosfera pe cinste.Pt. Daria o sa fac si poze caci ea le mai cunoaste pe fete/ partial cred.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dany, intalneala faina si sa le pupi pe toate din partea mea, sunt cea mai inflacarata galerie pt tine, pt ele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Continuare
Daria- am vazut cel mai fain buchet de trandafiri-te cred si eu ca ai bocit. Un gest f. frumos al mamicilor de la odiseea ta!
Printesa ta e superba si supla ca o manechina .Am vazut si pozicile de la ziua finutului( baiet maare) totul frumos.Si Sela e delicioasa.In rest , problemele vin si pleaca da-le la spate.Te pup si te imbratisez tare -tare!Felicitari pt. tot ce faci!
Ledi-un maare de la mine si o imbratisare. Nu stiu ce sa zic...iti doresc in primul rand sa scapi de necazuri, sa-ti fie puiul sanatos, sa pape mai bine si sa te linistesti ca nu e bine asa!
Si sa stii ca eu nu te-am ocolit cand am venit in C-ta prima data a fost ora nepotrivita ( deh eu sunt mai nocturna) iar a doua oara char nu am putut cu Robert si cu fina dupa noi.Dar or sa mai fie ocazii stai linistita.Am uitat sa-ti zic ca ai un baiat tare scump si frumusel... nici mie nu mi se pare slab.E tare vesel si dragalas.Imi place mai ales cand sta el pe jos pe acolo si in masinutza aia sau ce e!E mai bine el acum?
Aurorra- desi nu ai mai intrat de multicel pe la noi eu iti urez inca o data multa sanatate si bucurii.Ce-ti mai face delfinasul?
Anca - cu intarziere si din partea mea. Desi eu nu te-am prins de cateva ori scriind si pe fuga asa...iti doresc sa mai treci din cand in cand si pe aici.Am admirat o data parca pozicile cu strumful tau!

Iulia-cum ai petrecut de ziua ta? Te resimti si nu mai dai pe la noi?F. dragalasa si pisi' a ta!Eu cred ca as putea sa traiesc oriunde in lumea asta nu am pb. cu adaptarea la mediu la mine pb. e ca nu ma pot desparti de cei apropiati mie.
Adi- asa sunt si eu cum stau oleaca la soare cum ma inrosesc ca naiba.
Eram tare stresata la Sulina ce o sa ma fac eu cu plaja.Dar am rezolvat: ma cremuiam non stop ( FP 50) si parol daca se vede ca am stat 7 zile la mare. Neam!! Eram blindata si pe cap si gata... am scapat!
Ref. la piscina si la balaceala...cred ca sunt rari copiii carora nu le place apa.Teo urla ca apucatul cand iese din cada/ piscina de ne stiu toti vecinii desi mama sta la curte.Tot i-am zis de mare( el nu stie ce e aia-i-am povestit eu ca e apa muulta si ca inoata... si nu zici ca intr-o zi ma intreaba : Nu vine Edy sa megem la "male"???ca la "nunte" am fost!!
Iau o pauza mica ca ma doare mana.
Revin

Mergi la inceput