Ne mutam: Calgary - Montreal
Raspunsuri - Pagina 3
lorelaim spune:
Ione - daca mai apuci sa citesti - cerceteaza zona Chemain Bedford cu Darlington... Am locuit acolo 6 ani de zile (apt doar cu 1 dormitor si o sufragerie, bucatarie inchisa si baie - dar avea 99,5mp). Ne-a placut zona deoarece era ffff aproape de statzia de tren 7 min (train de banlieu Deux-Montagnes) care duce in centru, aproape de iesirea pe Jean Talon (si de acolo potzi sa iesi pe autostrada, dar si catre piatza, sau catre Centre Rockland), 10 min max de mers pe jos pana la Maxi (goceries), 10 min de cartierul Mont-Royal (super fain pt plimbari: cu parcuri, liniste), etc. Rent-ul la apt cand am plecat (nov 2005) era 550CAD-luna.
Multa bafta
Multzumesc frumos tuturor celor care ne-au votat la concursul Ratusca din viata mea: pag 10 - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=9
lore1 "doua ratuse fac acrobatie pe genunchii mei..."
lore2 "...o ratusca a cazut si a ramas doar una..."
Ione81 spune:
multumesc fetelor! am respirat intr-o bula de stres vreo saptamana...n-am mai reusit sa ma conectez. mai intai a demisionat sotul.
pe urma in fiecare zi m-am uitat duap toate chiriile pe net, apoi ne-a promis un fost coleg al sotului ca se duce sa se uite dupa cateva apartmente, dar pe cand era el disponibil eu trebuia sa dau un raspuns, asa ca ne-am pus frumos jos, ne-am gandit si ne-am razgandit bazandu-ne pe poze cu apartamentele si conversatii avute cu prorietarii / admin si ne-am hotarat - vom inchiria pe linton avenue, in CDN, la 10 min de metro, in spatele spitalului evreiesc, lease pe un an. celelalte 2 apart erau de la niste romani in CDN si Papineau, asta pe linton e de la o rusoiaca. nu radeti, dar in seara in care nu stiam pe care sa il aleg dintre cele trei, m-am rugat pt un semn si dimineata rusoaica a propus o reducere pe email la chirie pt august, caci noi ajungem doar pe 22. asta a fost semnul, oricum apart ei imi placea cel mai tare; asa ca i-am trimis cecul, si ea ne-a trimis contractul de lease, prin posta... cand il primesc doar o sa cred ca am avut dreptate in a-mi urma intuitia.
Nelia, sotul meu a facut faculta in franta, e inginer in agro-alimentar, s-a inscris la ETS la un program ce se cheama management de la qualite, daca am retinut bine.
apoi luni a fost bank holiday asa ca am avut tot felul de straini in casa la cumparat televizor, masa, dulap, biblioteca, etc, etc... iar marti am demisionat si eu. acuma incercam sa vindem masina...
am mai citit pe forum, eu nu am copii, asa ca sunteti toate niste eroine pt mine, nu stiu cum reusiti!
bafta cu toate si multumesc inca o data!
ps: aici e asa urat, dupa 30 grade cu soare, au venit 12 grade cu burnitza!
abia astept sa ajungem, mi-e frica dar sunt bucuroasa de decizia de a ne muta!
laura, multumesc de indrumare catre site!