Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Intrebare: Pot sa alaptez daca imi face dentistul anestezie?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele

beca,carla............pai as fi fost un stres total pentru popa..ex: tine bine copilul..,bag-o incet in apa ca sa nu se sperie..,e calduta apa din cazan..,etcasaca am stat acasa si mi-am terorizat sotul cu telefoanele ca deja depasise o juma de ora de cand plecasera cu broscuta mea de acasa

laurraa............cum a fost la nunta nasicooooo?pozici!!!! ..si tare dubuioasa e dr. la bebel

carla..............ce domnisorica eleganta si ce tort frumos

leeloo............la noi parintii sunt cei bisericosi..sunt ortodoxa,numai ca din punctul meu de vedere stiinta bate religia si molifta si toate celalalte ma lasa rece.Cand puiul meu va fi mai mare si va putea sa inteleaga cum stau lucrurile o voi lasa pe ea sa decida religia care o va imbratisa

relusha...........acum cum se mai simte puiutul?pana la urma ce are?

raluca...............dr. astia dau antibioticele ca pe lapte praf..unii chiar nu sunt intregi la capBine ca nu s-a intamplat ceva mai grav si acum e mai ok.

yioanna............de abea astept pozicilesa ne povestesti cum a fost la botez

alexsimatei..........ce e aia Babygym?felicitari pentru prima lunita si la cat mai multe

baby_first.............felicitari pentru cifrele bebelinei si nu uita sa ne arati pozici cu "portul maramuresean"

picky.................multam de cafelutaEu am baut la baby drink(mai concentrat decat i-as fi dat la bebe)de acum am ochii ca la brosca..si pot spune ca suntm ok acum.E drept ca nu la toti bebicii le trece cu baby drink,dar e bune de incercat.. sa treaca durerea colicoasa

strunfita...........habar nu am

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

strunfita, da
si bebeilor li se face anestezie
ce pot primi ei direct pot primi si prin lapte
io am luat acum 2 sapt un nurofen mare si a fost ok
dar totusi intreaba medicul care ti-o face
cu xilina sigur poti alapta(si epiziotomia tot cu xilina se face si alapteaza femeile imediat)

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Ramonaiani felicitari si lui Daniel ptr o lunita (Azi e ziua si bunici mele...si asa rau imi para ca nu sunt in tara sa ii duc un tort mare, ca asa s-a bucurat anul trecut cand i-am facut unul)

Multumim . La multi ani si bunici tale (stiu, si mie mi-e dor de-a mea )
L-am cantarit si are deja 4310 g (de la 3640 g) si 56 cm (de la 52) .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Babygym-ul e un fel de covoras cu doua arce de care sunt prinse tot felul de jucarii. Eu cred ca David e prea mic pentru asta inca, el nu isi coordoneaza bine mainile si nu prea are cum sa apuce jucariile...dar incercam

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

cam asa arata si baby gym-ul nostru, ma rog, nu asa sofisticat :)

http://www.mystrollers.com/shop/product.aspx?ref=pricegrabber&sku=00812

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

buna fetelor
va citesc de mult timp,inca de la odisee,dar am ramas ascunsa
sunteti niste mamici minunate si as vrea sa ma primiti si pe mine
eu am un baietel minunat nascut pe data de 18 mai ,la ora 15:45,3200gr si 48cm.
va pup pe voi si pe bebelusii vostrii

mamica fericita de robert andrei(18.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcami spune:

si eu sunt o mamica de mai -pe 3 mai 2009 s-a nasut baietelul nostru Tudor care ne-a adus cea mai mare fericire de pana :)acum ,fericire pe care nu mai credeam ca o voi putea atinge vreodata deoarece a venit dupa indelungi asteptari -12 ani de casnicie- din pacate nu toate povestile au happy end si la noi s-a intamplat ca dupa prima luna de viata s-a aflam ca are cataracta congenitala la ochisorul stang a fost un accident biologic asa spune ginecologul meu si toti oftalmologii si ii cred pt ca nu am avut nici macar o infectie de nicio natura ,nu am luat medicamente,nu am fumat si nici macar nu mi-am vopsit parul in sarcina -asa a fost sa fie -Dumnezeu le da pe toate cu un anume scop dar am devenit puternici si vom lupta pana la sfarsit in 4 aug vom merge la o clinica in budapesta pt investigatii si vom vedea cand recomanda operatiia ,pana atunci ne rugam sa ne mai ajute domnul cum ne-a ajutat mereu

aceasta e pe foarte scurt povestea noastra
sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!

va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre referitoare la diversificare. am hotarat sa mai asteptam cu diversificarea.

marti i-am facut vaccinul de 2 luni, a facut putina febra si diaree. de marti si pana joi a slabit 300 grame, am fost iar la dr (de data asta alt pediatru), care ne-a scos complet laptele din alimentatie, spunandu-i sa-i dam doar mucilagiu de orez preparat cu apa, smecta si biotics. asa am facut mai bine de 24 de ore. scaunul a incept sa revina la normal, asa ca, la indrumarea dr i-am dat 60 ml de lapte. la vreo 2 ore, a inceput din nou sa aiba scaune diareice si asa a tinut-o toata noaptea (a avut vreo 15 scaune). ne-am dus din nou la dr. (un al treilea pediatru, doctor in pediatrie) care ne-a spus sa il tinem pe matei doar cu supa de morcov, calciu carbonic si biotics. cu acest regim, in 12 ore a inceput sa aiba scaune cat de cat normale, fara mucozitati. dupa cele 12 ore, i-am pus in supa de morcov o singua doza de lapte, azi am introdus 2 doze de lapte, maine 3, iar miercuri 4 doze, si asa o vom tine timp de 3 saptamani (vom pregati laptele praf cu supa de morcov, nu cu apa). a inceput si matei sa-si revina, falcutele se refac si a redevenit baietelul vioi de dinainte. dupa cum vedeti, tot la diversificare am ajuns. asta e... dupa ce scapam si de asta, nu ii mai dau nimic altceva decat lapte.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Intrebare: Pot sa alaptez daca imi face dentistul anestezie?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Strumfita, buna, uite, eu sunt stomatolog. Cu xilina poti alapta, CERE SA TI SE FACA CU XILINA, atentie, anestezicul modern care se face cu seringa speciala iar anestezicul este in car**** nu in fiola, NU ESTE XILINA.Actual, in stomatologie nu se mai foloseste xilina, se folosesc anestezice mult mai eficiente dar care nu fac bine la bb. Poti sa cumperi tu xilina fiole de la farmacie-xilina 2% si osa ti-o faca medicul cu seringa normala din plastic. Daca-ti face cu alt anestezic, pe prospect scrie ca se arunca primul lapte, ceea ce personal mi se pare o tampenie ca primul laptic poate sa fie in tzitzi inainte sa se metabolizeze anestezicul.Ar trebui aruncate cam 2 supturi. Eu nu am crezut ca face rau la bb si atunci cand bb avea 2 sapt, mi-am scos un molar de minte cu anest. normala. De atunci au inceput probleme cu burtica lui bb, face intr-una numai mucus.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput