Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Aaaa, tocmai mi-am dat seama, azi facem o luna!!!! Va invit la tort!

Si am uitat sa va spun ca l-am cantarit vineri si avea deja 4 kile jumate.

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Relusha, ai mai luat temperatura lui Radu? Incearca sa o iei rectal, cand sunt atat de mici cred ca e mai sigur. Noi am folost pentru febra paracetamol (eferalgan si panadol), am dezbracat-o si am facut in camera mai racoare.

Alex, la cat mai multe luni de acum inainte!!!

Yioanna, distractei faina la botez!

Pitica mea s-a culcat pe la 12 aseara si inca nu s-a trezit. Si fac poc tzitzili in curand.
La noapte plecam in vacanta, iaba daba doo, abia asteptam, ai dreptate Carla. Rebeca esti in extaz de-a dreptu', numa la gandu de balaceala all day long.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Carla, e superba Saby! Foarte misto pozele, si aia mica dormind fara grija...sa-ti traiasca bijulinele!

Coraly, Cu carnita bebeilor, Eszter mie imi pare mai degraba moale si pufoasa, e grasuna (am pipait-o acu)

Raluca, ce cretina...ar trebui s-o dai in judecata

Alex, La multe lunite puiului!

Beca, va doresc un concediu minunat!

Mada, faini feciori, va astept la fete!

eu cu barbatu ne-am luat azi fain frumos si ne-am dus la un wellness spa super misto, piscina, bazin cu apa sarata, sauna, jacuzzi...si apoi am si mancat la crasma, asta mica a inceput sa planga fix cu 5 min inainte sa ajungem acasa, a stat 4 ore fara sa suga. am intinerit 10 ani. acu o mufez si mergem la apartament sa continuam distractia. sunt o mama denaturata azi.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
Apropo fetele: drita mi-a zis sa o mai tai de la san ca are deja 6 kg si ceva.Acum zece zile avea 6000 de grame, dar eu nu vreau caci oricum ii dau la 2 maxim 3 ore.Cum sa ii iau ei tzitzi care e cea mai dulce?

Grasimea formata din laptele de mama e grasime buna!
Daca i-ai da lapte praf si ar fi umflat copilul precum un balon (am vazut eu un copil pe-aici, am crezut ca nu-i adevarat!), as intelege-o pe dr care ti-a zis sa mai tai din alimentatia copilului, dar asa ... Da-i in continuare san puiului, ca s-ar putea sa vina si vremuri mai grele (vaccinuri, Doamne fereste - febra etc) cand n-o sa mai manance deloc, si o sa ia din rezervele proprii.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, fetele, ne-am repatriat si noi, a fost asa de bine, timpul super, nu prea cald, chiar racoare seara si aici e din nou super cald...

Gaza mea de-abia a dormit in seara asta ca a fost super obosita, dar pe drum s-a comportat exemplar, a dormit aproape tot timpul, cu o pauza de masa...

Avem poze noi, dar o sa le pun maine daca am timp, sa o vedeti pe printesa imbracata in portul maramuresan, ca am primit haine de la o vecina...e asa de haioasa...

Am fost la mami meu la spital intr-o zi sa ne cantarim si avem 6500 de gr., poate chiar mai mult ca avea 6800 gr. imbracata subtire, dar am zis ca scad totusi 300 gr.

In rest gangurim intr-una, radem suntem foarte atente la tot ce e in jur, e din ce in ce mai expresiva si ne topim dupa ea...

Yioanna, sper ca v-ati petrecut super la botez si asteptam poze...

tuturor si ne auzim maine ca sunt franta.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, dau o cafea, cine vrea?!

Felicitari bebeilor ptr botez..astep detalii si poze..Cris, Yioanna si restul fetelor care si-au botezat weekend-ul acesta pruncii

Relusha cum se mai simte bebe? I-a scazut febra?

Beca distractie placuta in vacanta...posibil ca acum ori sunteti inca pe drum, ori ati ajuns... sa ai parte de o vacanta de vis alaturi de printesele tale

Carla ff frumoase pozele de la ziua Sabinei, si tortul e superb si pare delicios...E poza ei pe tort?
Larisa a avut o criza puternica de colici..asa se manifeste...ii ia prin surprindere si are impresia ca ii e foame dar nu poate manca din cauza durerilor...pateam des cu ea asa...iar acum cand stiu ca e o criza de colici nu o mai pun la san, incerc intai sa o linistesc ...

Maria tu ce mai faci, Darius cum mai sta cu coliceii? Eu am gasit un filmulet in care arata cum trebuie sa ii fac masajul ptr crampe...la inceput o doare pe mititica dar apoi daca vede ca ii face bine rezista...noi tot speram ca trecem...am inceput eu sa beau ceai de anason, chimen si fenicul ca cica bebei asa mici nu au voie sa bea astfel de ceaiuri...Eu ma cam satur...ca una iti da si iti zice doctorul si alta auzi de la altcineva......Cum stati cu incendiill, ca am vazut la tv ca e nasol rau ...Sper sa mai intri si tu sa ne dai un semn

Ely tu nu ai de gand se ne mai bagi in seama? Ceva poze de la botez?

Apropo ca vb de carnita bebeilor, moale, tare...de fapt si de drept de ce e asa important?!

Alex felicitari ptr o lunita

Ramonaiani felicitari si lui Daniel ptr o lunita (Azi e ziua si bunici mele...si asa rau imi para ca nu sunt in tara sa ii duc un tort mare, ca asa s-a bucurat anul trecut cand i-am facut unul)

Laurraa ati terminat casa? Sa pui poze sa vedem si noi cum arata casuta voastra si a scumpei voastre Maya ...Micuta ce mai face?

Stefi a avut aseara o criza puternica de colici (probabil de la faptul ca pe zi am mancat eu putina salata)de nu mai stiam cum sa o linistesc (incepuse din baita, cu toate ca apa calda face bine la colici, dar la noi se pare ca nu a functionat) Chiar nici nu mai stiu ce e de facut cu colicii asta...l-a voi fetelor au trecut?!

Revin ca s-a trezit mitittica si isi suge degetele...ii e foame...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

buna dimineata,

multumesc fetelor care au intrebat de Radu

din pacate nu am vesti bune.... am fost in dimineata asta la spital si i-a facut analiza de sange si iasa infectie... a vrut sa ne opreasca in spital pentru injectii cred ca in perfuzii ii punea injectia si noi nu am vrut sa ramanem internati...asa ca suntem acasa si are ceva praf care se dizolva in apa si trebuie sa-i dau de 3ori/zi si mai mergem iar la spital peste 3 zile si ii reface analiza de sange

azi noapte a avut iar febra, dar a scazut ca iam dat sosetute inmuiate in apa cu otet... la ora 10,30 cand am fost la spital nu mai avea temperatura, era 37,4 in fundic

o sa-i mai verific mai dupa masa temperatura sa vedem cat este, doar ca ma doare sufletul sa-i bag termometrul in fundic...

va pup si sa aveti o zi buna

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Relusha, imi pare tare rau de Radu, saracutul, cu temperatura deja . Ce infectie e, v-au zis?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Felicitari tuturor bebeilor crestinati week-end-ul asta! Asteptam poze!

Madalinutza, bine ai venit!

Ioana, concediu fain (da' cred ca ati plecat deja)!

Picky, imi pare rau ca inca mai aveti colici, parca trecusera la un moment dat.

Andreea, sunteti in concediu? Ca n-ai mai intrat de ceva vreme...

Maria, ce mai faceti? Tot cu colicii?

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Vreau sa va spun ca fata mea e din ce in ce mai cuminte
E un copil asa linistit acum, ca a mai scapat de colici, o minune. Zambeste la toata lumea, trebuie doar s-o bage cineva in seama.
Acum face si caca cam de 3 ori pe zi, ma bucur asa de mult ca s-a reglat.

Joi plecam si noi in concediu, de-abia astept. Mi-e groaza de drumul cu masina cu amandoi, da' ne descurcam noi pana la urma.

Mergi la inceput