Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 19
nicuratze spune:
Buna mamici,
Strunfita,concediu placut (ca nu stiu cand mai intru );noi am plecat la 5 dimineata,si au dormit amandoi buba. Andreea este in concediu.
MARA-I,bine ai venit
TUDORCAMI,bine ai venit,imi pare rau pentru Tudor, sper sa se faca repede bine;scuze ca intreb,la noi in tara nu se poate trata? 
RALUCA,ce dra idioata,imi pare rau de ce ati patit.
Am nevoie de idei de la mamicile cu doi copii,cum fac sa-i adoarma pe amandoi..eu ma lupt si o ora jumatate,cand adoarme unul,il scoala din somn celalalt
.Ar trebui sa-i adorm pe rand,si sa pasez unul din ei la taica-su,dar Radu nu vrea decat cu mine,si aia mica e cu suptul,
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
flavia_alt spune:
Buna fetelor,
cred ca nu v-a mai amintiti de mine, nu am mai scris depe la sapt 20 pentru ca am avut ceva probleme.
In primul rand felicitari tuturor mamicutelor sa va aduca puiutii numai bucurii in viata.
Noi suntem bine acuma,am nascut pe 14.06.2009 cu cezariana, 4.350 kg o fetita tare scumpica.
As vrea daca puteti sa ma ajutati cu un sfat daca stiti, pentru ca nu am avut rabdare sa citesc toate capitolele decand nu am mai intrat. Problema noastra este urmatoarea: avem scaun neregulat. De 2 sapt avea scaun doar a treia zi si asta doar cu ajutorul supozitorului, care mi l-a recomandat doctorita. Astazi e a 4-a zi decand nu a avut scaun, iar eu nu vreau sa ii mai dau supozitor, pt ca am citit pe net ca produce dependenta si se slabeste nervul de la fundic.Dar ce sa-i fac sa isi dea drumul singura?
Ma puteti ajuta? V-ati mai confruntat si voi cu asa ceva?
Mai vreau sa spun ca pana acuma o sapt am alimentat-o la san, iar de o sapt ii dau de 2 ori pe zi cate 30 ml complectare.
Va pup pe toate si raman datoare la cine imi da si mie un sfat!
madalinuza spune:
Buna, Nicuratze, Si eu ma chinuiesc cu cei 2, din aceleasi motive au picat amandoi in sarcina mea, desi inainte sa nasc ii promisesem solemn sotului ca o sa-l culce el pe cel mare. Acum eu incerc sa-l adorm pe cel mare in pauza dintre supturi. Cel mic doarme singurel, cu usa deschisa, eu il aud de cum scanceste si cel mare nu apuca sa se scoale.daca cel mic se scoala in timpul procesului de adormire a lui Luca, il iau si pe el la tzitzi. Ei, sunt si nopti cand plang amandoi de-mi vine sa ma pun si eu langa ei sa fim 3.
Tu cum il adormi pe Radu? Ii spui povesti, ii canti? Sau cum? Eu lui Luca ii spun 1-2 povesti povestite din carte cu poze, apoi ma intind in pat si nu mai vorbesc deloc cu el; in restul casei stingem luminile pt scurt timp, bine, nu chiar toate, la cel mic las o veioza si astfel nu are tentatii.
Marcela, mami de
LUCA - 02.01.2007 si
IOSEF - 23.05.2009
POZE
madalinuza spune:
Relusha, sanatate multa.
Marcela, mami de
LUCA - 02.01.2007 si
IOSEF - 23.05.2009
POZE
oanaalex spune:
Salutare.
Noi cu pusul la somn nu avem treaba pt ca Alex nu a fost obisnuit s se stea langa el sa adoarma. Asa ca seara sau la amiaz mergem la el in camera, ne schimbam si somn. Adica eu ies si el sta acolo in patut pana adoarme. Cateodata il mai aud si dupa o jumatate de ora dar nu coboara din pat. Faza e ca noi asa l-am obisnuit. In jur de 1 an a avut faza ai nasoala cand stateam cu el in camera si cate o ora doua pana adormea dar niciodata langa el in pat. Stateam pe un scaun sa ne ada sa stie ca nu-i singur (citisem intr-o carte metoda nu m-am nascut invatata
) si chiar daca plangea in mod normal se linistea singur.
A mai avut o perioada nasoala dupa ce am nascut cand a trebuit sa doarma cineva cu el dar din fricire am reintrat in normal ca altfel n stiu ce ma faceam singura in zilele cand Alin nu ajunge seara la ora de culcare.
oanaalex spune:
Legat de gym Mara e super incantata de el. Am inceput sa-l folosim inainte sa aibaa o luna. Acum deja se joaca cu jucariile in sensul ca da cu manutele dupa ele si se distreaza. Avem unul rainfoest si unul o barbuta ramasa mostenire de la Alex. Eu zic a prind foarte bine gymurile si pt noi ca mai poti face una alta si pentru dezvoltarea copiilor.
oanaalex spune:
Uitati care-l avem noi (unul dintre ele)
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5420733
Am trimis pe mailul comun adresa unei prietene care are tot felul de lucruri de vanzare. Ea are si asa ceva asa ca daca va intereseaza puteti sa o contactati si are lucruri la preturi foarte bune comparativ cu piata din Roamnia (cel putinasa am inteles ca eu inca-s aici si nu stiu preturile de acasa dar ea imi spunea ca o sa am un soc asa ca eu am inceput sa ma aprovizionez cu tt ce cred ca o sa-mi tr pt copii vreo 2 ani
)
oanaalex spune:
Carla uitasem
Am vazut pozele. Saby e o dulceata si ochii aceia verzi ma dau gata de fiecare data
Nu stiu ce are calc asta ca tot mananca litere si eu nu am nervi sa stau sa bibilesc ce am scris asa ca scuze.
madalinuza spune:
Oananlex, si al meu statea singur in patutul cu bare, il puneam acolo si adormea singur. Insa inainte cu o luna sa nasc i-am cumparat patut de copil mare
adica pat cu aparatoare sa nu cada si a fost nes[pus de incantat sa vada ca poate cobori din pat cand vrea . asa ca ,daca nu stau in camera cu el, o tuleste prin casa.
Marcela, mami de
LUCA - 02.01.2007 si
IOSEF - 23.05.2009
POZE
Picky_toto spune:
Cris cum v-ati distrat la botez? Vrem poze!!!
Ma bucur ca micuta ta nu mai are colici ...din pacate asa am crezut si eu ca i-a trecut dar se pare ca ne-am inselat, iar aici nu gasesc Baby drink ...
Alex un covoras din acela am cumparat si noi, dar e atflel (se poate inchide marginile ca sa il pui pe bebe in el cand e mic..a mea mai adoarme in el, se face tunel cand bebe merge de-a buselea...)Mi se pare foarte frumos mai ales ca e asa colorat...iar micuta mea se simte bine in el...Sper ca si lui David sa ii placa 
Mara_i bine ai venit...felicitari ptr baietel...sa va bucurati de el 
Tudorcami bun venit...imi pare rau ptr ce a patit Tudor...sper ca sunt sanse de vindecare... noi iti vom fi alaturi si sa dea Domnul ca operatia sa iasa bine 
Flavia bine ai revenit..si felicitari ptr fetita....eu ca si alte fete de prin club ne-am confruntat cu o astfel de problema...eu am ajutat-o pe a mea cu termometrul, nu e bine stiu, dar nici nu am putut sa o las sa se chinuie si sa planga de durere ca nu poate face kk. Cica e normal ca un bebe sa nu iasa afara si 7-10 zile.. A mea a reinceput sa faca singurica kk si in fiecare zi dupa ce am reinceput sa ii dau picaturile ptr colici...deci ai putea sa o lasi in pace si sa vezi cand face ea sau ai putea sa o ajuti un picut cu termometrul...
Relusha si pana la urma bebe nu stii de la ce a facut febra? S-a uitat sa nu aiba rosu in gat? Sper ca analizele sa iasa bine si sa nu mai faca deloc febra 
Strunfita asa am crezut noi ca i-a trecut dar se pare ca ne-am inselat..
Sa speram ca da roade masajul si ceaiul...
Ramonaiani, multumesc... am inteles ca sunt in Germania niste supozitoare care ajuta la colici si in 2 sapt nu mai are copilul colici...ai idee despre ce vb?
S-a trezit fata si isi suge degetelul asa ca ma duc la datorie 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra