Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

anamariacs..eu am alaptat cu febra 39,4 (sunasem inainte la spital sa intreb daca am voie) si si moasa a spus ca am voie..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

eu asa stiam, ca dc am febra nu pot sa dau lui Matei laptic pe motiv ca i-as transmite si lui starea mea..asta e acu' ce sa fac?!! :raul" a fost facut!

spuneti-mi dragelor cum fac sa intre Laura in postura unei poze cu matei pentru filmulet? multumesc anticipat!

va pupam!

ana-maria, mamica fericita de Matei-Darian *06 mai 2009*

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

anamariacs..eu am pus o poza cu sebastian pe contul comun de poze, de acolo laura a luat poza si a incluso in filmulet

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Leeloo, de lapte de mama vorbeam; ceiaul de musetel e un mediu foarte bun pentru germeni...nu-i bun in oki

Badriana, fii atenta ca astia mici se deshidrateaza...fa neaparat coprocultura SI coptocitograma, de acolo se vede daca e infectie; io ti-as recomanda hemoleucograma din deget, e gata intr-o ora si reiese clar daca e infectie si de care (virala sau bacteriana)

Anamariacs
, nu baga boala-n femeie!

Dici, tu esti ca-n bancul ala cu evreul si capra...poate te plangeai ca e greu cu 2 copii mici?

Carla, azi Karo a fugit pe pat in jurul micutei facand ca indienii si a sarit peste ea, dar a fost tare atenta, nu a calcat-o deloc; aia mica e numai cu okii dupa ea si rade cand o vede...

Nicuratze, Mada, Carla, facem un club „mai bine-mi bagam ceva in fund”?

nu mai stiu cine era stresata ca a dat antibiotic la bb: las ca nu are nimic! nu e mai toxic ca nurofenul si mananca o data bine si flora se reface.
sanatate!

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Hop si eu in clubul celor cu 2. Sunt zile cand ma descurc ok sunt zile cand ma apuc de plans ca nu mai stiu cum sa o scot cu ei la capat. Cum zice nemora nu vreau si nu pot sa-i las pe niciunul sa planga si eu is numai una. Partea cea mai nasoala e cand nu ajunge Alin nici macar seara cand tr imbaiati si culcati. Atunci mi se pare horror. S-a intamplat deja de vreo 3 sau 4 ori. Oricum Alin lucreaza 12-14 ore pe zi, el cand ajunge acasa pe la 6-7 seara mi se pare super ok. Concluzia: sper sa ma tina nervii sa nu o iau intr-o zi pe alaturi

Nu v-am spus o veste mare: Alex face caca la wc de marti. Credeam ca-l duc la scoala si nu o sa vrea sa folosesca wc-ul pt kk. Ci pisu nu are treaba face singur numai aud ca se trage apa,se spala pe maini, ce mai, flacau in toata regula

Duminica am facut appointment cu Mara pt poze profesionale. Deabia astept

Dicarstea eu o iau razna cu doi copii, nu-mi dau seama cum mai rezisti si cu o soacra nebuna pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ma bag si eu la grupul celor cu dpi copii toata ziua acasa... Si nu prea conteaza ca cea mare are 5 ani de acum, cateodata imi vine sa fac ceva cu ea si cu peretii. Si apoi ce rau imi pare de asa ganduri... Cateodata o mai ia Andrei cu el la birou, adica 1 data la 2-3 saptamani. Si ziua aia este mana cereasca pentru mine. Cu toate ca e tare cumintica, cred ca sunt eu mai irascibila...

Mai avem doua zile pana la plecare, iupii.

Dici si Anamariacs, bine ati venit pe la noi. Am vazut toate pozele, sunt absolut superbe.
Amu as vrea sa ma tarasc si eu spre pat, sunt curioasa cum va dormi minunea in noaptea asta...

By the way, pe 17 mi-au intrat niste bani pe card. Explicatie: indemnizatie copil. Suma 442 ron. Nu am mai gasit pe nimeni sa-mi explice de unde si cum au ajuns la suma asta. Si va trebui sa astept pana la intoarcerea din concediu.

Carla, sa te grabesti cu depunerea actelor, ca e un termen care trebuie respectat.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Si eu tot cu 2 copii ziua acasa .
Azi dimineata nu mai ploua (la noi ploua de duminica, si-s furtuni violente), asa ca m-am incumetat sa ies cu amandoi afara. Mi-a cumparat marti sotul wrap, asa ca mi-am pus baiatul in wrap si mi-am luat fata de mana. Eliza a inceput sa protesteze ca vrea sa mearga singura, asa ca am amenintat-o ca daca nu coopereaza, daca nu ma tine de mana, o duc acasa si o las singura in casa, plec afara la plimbare doar cu Daniel. Si uite asa am avut o fata cooperanta (mai putin ultimele sute de metri cand ne-am intors acasa, ca a vazut o pisica neagra si a trebuit sa se duca ea s-o cerceteze).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

carla am nascut la caritas:) si tu cum te-ai descurcat cu dubla circulara si ai nascut natural cat ai avut scor apgar?

nemora..merci de raspuns..n-am stiut asta despre musetel..dar de acums tiu..si asa doar atunci l-am sters cu ceai..in rest nu a mai fost nevoie..acum ii dau sa bea ceic:)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Am iesit si noi afara pe la 9, am asteptat sa se faca mai racoare. Dupa o ora de plimbare in parcul de langa casa mea-Izvor, imi atrage atentia un afis in care scria ca in aceasta seara(24 iulie) urma sa se faca dezinsectia pt tantari intre orele 20 si 24 si ca din motive de toxicitate e mai bine sa nu se stea in parc. . Noi eram deja de o ora in parc chiar in intervalul de timp periculos . Am parasit urgent parcul o luam prin fum de la esapament spre Cismigiu. Inauntru -racoare, bine. Ne plimbam cam un sfert de ora cand deodata rasare in fata mea ....un alt afis cu acelasi anunt si ACEEASI DATA. Va dati seama ca ma ingrijorez de-a binelea, am stat cu copilul de 2 luni in insecticid o ora si 20-30minute. Ma crizez si o luam la trap sa iesim cat mai repede di parc, cand colo pe drum, ne intalnim cu masina care pulveriza insecticidul . Ce sa va mai spun...ma rog la DD sa nu fi ihalat prea mult. Astia de obicei nu faceau dezinsectia in ambele parcuri in acelasi timp ca sa aiba si omul unde sa se plimbe. Acum a fost prima oara de cand stiu eu cand au procedat asa.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Nemo, Madalinuza, va inteleg foarte bine . Si mie mi-e mila de cea mica, se intampla ca tocmai cand suge mai cu patos sa vina sora-sa sa o pupe pe cap sau pe undeva si atat de rau o supara incat mi-e tare greu sa o impac. Sau cand reusesc sa o adorm pe cea mica si se apuca Saby sa arunce cu jucarii pe langa patut, Lary tresare si incepe sa urle de nu mai pot de mila ei. Sau cand ma scoate din pepeni sotul si urlu la el tresare si ea si urla... Saraca, n-are nici o vina ca s-a nascut intr-o familie de nebuni.
Ana-Maria, bun revenit! Frumoase poze, am banuit eu ca nu alaptezi cand am vazut biberonul cu apa. Dar de ce ai facut febra si de ce n-ai alaptat cu febra?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Sa stii ca si eu gandeam cam la fel despre noi.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput