Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Marcela, ce par frumos ai!!! Si baietii sunt tare frumosi! Cu cine seamana Luca la par? Am vazut ca l-ati botezat pe cel mic in ziua in care a implinit Sabina mea 2 ani .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Multumesc de compliment. Am avut intr-adevar parul frumos (spuneam eu, modesta), cred ca era lucrul care-mi placea cel mai mult la persoana mea. Din pacatemi s-a mai rarit. La prima sarcina imi cadea f mult. Si citesc intr-o carte de gravi:"parul devine mai frumos si mai stralucitor in sarcina, vor cadea mai putine fire DAR dupa ce nasteti sa nu va speriat caci veti pierde si firele de par catre ar fi trebuit sa cada in sarcina"m-am gandit ca o sa raman cheala daca urma sa-mi cada si mai mult. Ma rog, n-a fost asa, am mai ramas cu destul.
Luca seamana cu mine la par, asa aveam eu parul numai inele cand eram mica. De asta nici nu ma indur sa-l tund dar va veni si momentul asta, eu personal nu prea sunt adepta motului la baietei.
Da l-am botezat pe Iosif pe 07.07- nici n-am facut legatura.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata...va invit la o

Azi botezam una bucata copil si cu toate ca nu sunt bisericoasa de nici o culoare,am niste emotii..cred ca din cauza ca nu o sa fiu prezenta la scaldatul practicat de dar vorba lu sor-mea..iau niste extraveral si sunt ca noua.

Am vazut aseara ca la putere au fost mamicile cu doi copii..asa ca ma fac mica si stau cuminte.(cu toate ca fi-mea cand oracaie face cat 10 bebici la un loc)

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

neatza fetili,

Anamariacs nici nu mi-am dat seama de scaunul asta schimbat, am zis ca ii trece, ca o fi ca am mancat eu ceva. Recunosc ca nu am intalnit problema asta cu baiatul cel mare. Sper sa nu fie insuficienta a pancreasului, asa dintr-o data sa se declanseze..

Madalinutza m-ai mai linistit, ma gandeam si eu la varianta cu bacteria in kk dar imi dau pumni in cap ca nu m-am prins mai devreme, imi venea sa plang ieri, noroc ca m-a luat maica-mea la palme ca sa imi revin ca pot sa pierd laptele de stres si printzesa a crescut asa frumos pe laptic de la mami

Nemora cu deshidratatea sunt mereu f atenta, dar copilul mananca totusi cu toata caldura de afara, ii verific mereu fontanela. I-am dus ieri kk la Grigore Alexandrescu pentru coprocultura si coprocitograma, cica ies marti dupa amiaza si daca apare ceva la cultura fac ei automat si antibiograma pe care o platesc atunci. Sa dea DD sa fie numai o bacterie si sa revenim la normal. Saptamana trecuta l-am avut si pe cel mare (vorba vine ca are 3 ani si 2 luni) 3 zile cu febra si kk mai moale si dupa aia gata, i-a trecut totul doar cu antitermice si regim alimentar.

O fi luat ceva de l cel mare, asta e,cu 2 copii in casa...mi-e groaza ca Andrei o sa inceapa in toamna gradi, cred ca o sa aman nitzel gradi ca mi-e teama ca asta mca e prea mica pentru toate bolile care bantuie prin gradinitze.

Am vazut ca vorbeatzi de copii mai mari si eu cu baiatul am aceleasi faze,cateoda nu stiu cum sa ma mai descurc cu el, am tipat la el, l-am pedepsit dar acum am schimbat tactica, il las sa urle pana se linisteste, vorbesc cu el, incerc sa stabilesc niste regului pe care i le reamintesc din cand in cand (dar nu cand urla ca atunci nu ne mai auzim om cu persoana) si vad ca a inceput sa fei mai bine, deocamdata.

Multumesc de raspunsuri, suntetzi un rup supermisto, imi pare rau ca nu pot intra mai des (mai am capitole din urma de citit)dar se face mandrutza mai mare si poate o sa am mai mult timp...fetele cu 2 copii stiudespre ce vorbesc.

Pupicei la tot stupul si weekend placut,

Adriana, Irina + Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

neata...va invit la o

Azi botezam una bucata copil si cu toate ca nu sunt bisericoasa de nici o culoare,am niste emotii..cred ca din cauza ca nu o sa fiu prezenta la scaldatul practicat de dar vorba lu sor-mea..iau niste extraveral si sunt ca noua.

Am vazut aseara ca la putere au fost mamicile cu doi copii..asa ca ma fac mica si stau cuminte.(cu toate ca fi-mea cand oracaie face cat 10 bebici la un loc)

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Cris, sa aveti un botez frumos! De ce nu participi la scaldat?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

Citat:

Nemo, Madalinuza, va inteleg foarte bine . Si mie mi-e mila de cea mica, se intampla ca tocmai cand suge mai cu patos sa vina sora-sa sa o pupe pe cap sau pe undeva si atat de rau o supara incat mi-e tare greu sa o impac. Sau cand reusesc sa o adorm pe cea mica si se apuca Saby sa arunce cu jucarii pe langa patut, Lary tresare si incepe sa urle de nu mai pot de mila ei. Sau cand ma scoate din pepeni sotul si urlu la el tresare si ea si urla... Saraca, n-are nici o vina ca s-a nascut intr-o familie de nebuni.
Ana-Maria, bun revenit! Frumoase poze, am banuit eu ca nu alaptezi cand am vazut biberonul cu apa. Dar de ce ai facut febra si de ce n-ai alaptat cu febra?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Sa stii ca si eu gandeam cam la fel despre noi.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

si noi la fel

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:

Am tot uitat sa-i raspund Ioanei, ca locatie pentru intalnire eu votez pentru parcul IOR, pe care il vad de la geamuri.

Nu am apucat sa citesc din urma.... va intalniti fara mine????

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Ne cam obisnuisem cu anarhia, dar daca avem iar sefa la stup... o primim si pe ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetili!

Am intrat ca sa nu ma dati disparuta; nu am apucat sa citesc decat pe diagonala si mii de scuze ca nu raspund, dar acum suntem in toi cu pregatirile caci maine cununam;

Am fost plecata la parinti pana joi, ieri am incercat sa citesc dar bebe se trezea, am fost la shopping, iar acum tbuie sa o iau din loc iar cu mici cumparaturi, par nuantat, unghii etc, caci maine doar coafura

Joi seara am facuit si noi vaccinul, s-a comportat exemplar, nu a facut febra decat ffff putin; l-am facut pe cel cumparat "Infarix Hexa".
Sambata trecuta am facut operatie la masea - rezectie- si 3 zile am stat cu pungi de gheata si acum mai este umflata si mi-a iesit si herpes colac peste pupaza cand sunt nasa;

Cu pozele, puneti pe contul comun sau trimiteti pe mail, numai ca luni o sa fac toate modificarile, caci acum la 11 tbuie sa fiu la salon.

Sunt ffff uimita cate schimbari sunt la Maya: ne observa, gangureste, rade, e vesela toata, suntem topiti.

Apropo fetele: drita mi-a zis sa o mai tai de la san ca are deja 6 kg si ceva.Acum zece zile avea 6000 de grame, dar eu nu vreau caci oricum ii dau la 2 maxim 3 ore.Cum sa ii iau ei tzitzi care e cea mai dulce?

Bun venit mamicilor noi si distractie placuta celor care pleaca in week-end la mare sau munte

Cris, petrecere frumoasa la botez

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

carla am nascut la caritas:) si tu cum te-ai descurcat cu dubla circulara si ai nascut natural cat ai avut scor apgar?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

S-a descurcat moasa care vazuse si circulare triple si cvadruple si n-au fost probleme. Apgar am avut 10 pentru ca totul a fost lasat sa decurga asa cum trebuie, mi-a pus copilul pe piept imediat, s-a taiat cordonul mai tarziu, dupa ce fetita s-a obisnuit treptat cu respiratia pulmonara si era deja roz. Poate o sa scriu povestea odata, ca nici pe prima n-am terminat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Neatza frumoaselor
Lauraa, astea-s culmea, daca e slab, da-i lapte praf, daca e gras, nu-i mai da san, te doare bila
azi ma duc sa-mi iau costum de baie si plecam la bai sarate cu puradelele

Dici, io ma tot gandesc la toate mamicile singure prin blocuri, si propun sa ne socializam cat mai des si cat mai mult, ca face bine; io revin undeva prin septembrie la bucuresti, stau foarte aproape de parcul titan, si vreau sa sun de-o adunare faina

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Carla, eu zic ca micuta ta are dureri de burta. Desi nu credeam inainte ca ceea ce mananc are legatura cu colicile, m-am convins ca e asa. Am tinut un jurnal cu ce mananc si ce dureri/gaze/somn are bb. Si am putut face legatura cu diverse alimente. La noi pe primul loc sunt lactatele, de care nu mananc aprope deloc. Urmeaza anumite fructe si legume. Eu am schimbat pe lapte de soia

Legat de carnita bebeilor. Am si eu o nelamurire. Chiar am remarcat ca al meu are carnea moale si sub brat este chiar flescaita. Oare sa fie de la faptul ca a crescut doar 450g in luna 2? Pana acum credeam ca doar cei hraniti cu formula au carnea umflata si tare, dar v-am auzit pe voi ca puiutii vostri alaptati au carnea la fel de tare si acum sunt in ceata. Luminati-ma!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput