Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 12
anamariacs spune:
sa va povestesc si eu citeceva despre Matei..
Matei:
nu mai am mult si ating pragul de 3 luni; mami si tati spun ca sunt un copil minunat, unic, sanatos, cuminte si frumos; DD nu le putea da un dar mai frumos de atit !
am fost inca de la inceput un bb cuminte, care am papat bine si mult, ca dovada ca mami nu mai facea fata cerintelor mele si am inceput sa pap combinat. din pacate, acum 0 saptamina, mama mea a facut febra mare - 38.8- si nu am mai putut papa lapticul ei bun si dulce si oricit s-a chinuit mami cu pompa, titi a cam ramas fara laptic..
acum am trecut un pic peste 6 kg si 60cm, am falcute si cind rid toata lumea zice ca sunt ca o fetita de frumos! ador sa fac baita, iar cind tati imi face masaj.. sunt deadreptul fericit si implinit. mami si tati ma scot la plimbarica in fiecare seara pe stradute linistite cu peisaje frumoase si vorbesc cu mine in continuu, iar eu le raspund frumos, numai ca nu prea cred ca ei ma inteleg ..trebuie sa am eu o "limba" aparte in care vorbesc pentru ca doar mama da semne ca intelege cite ceva: cind imi e fomica si cind nu mai suport chilotii aia mari ca niste gogosari...
colici..mm..nu imi aduc aminte sa fi experimentat asa ceva..intr-adevar am gaze multee, dar scap de ele ca imi da mami picaturi din sticluta maro..si gata..simt eu asaaaa ca am o burtica fericita!
aaa..am facut si vaccin sa stiti! pe cel dat de sanepid! si nu am patit nimic..nici un efect advers..si unde mai pun ca mamai era asa stresata ca voi face temperatura, ca mi-a luat temperatura din 6 in 6 ore timp de 4 zile! offf mama asta tare panicoasa mai e!! sa nu va mai zic cum facea cind a descoperit ca are febra 38 cu ceva..si eu apucasem sa pap titi inainte..parca era un leu in cusca..se invirtea in toate partile si il trimisese pe tati sa ma "examineze" sa nu fac si eu febra!
cam atit pentru acum..va invit sa imi vizionati pozicile aflate in linkul de mai jos si va promit ca de acum o sa vin zilnic in vizita sa vb cu bebeii- colegii mei de odisee- si cu mamicile lor!
eu, Matei-Darian, va pup dulce dulce!
ana-maria, mamica fericita de Matei-Darian *06 mai 2009*
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
madalinuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora Mada, azi a lipsit bona micutei (adica taica-meu) Sunt cu nervii in punga: io nu stiu cum se descurca femeile care sunt singure cu doi copii, eu nici nu suport sa planga vreuna, asa ca ia-o pe una, las-o pe ailalta, am facut si performanta de-a o schimba pe Karo in timp ce alaptam Io cred ca as innebuni singura cu ele si ba da, se invata in brate de mici, taica-miu a tinut-o tot timpul pe asta mica, si acum nu mai sta deloc jos iar biata Karo ma vrea asa tare si uneori asa ma enerveaza...ce sa ma fac? as vrea sa nu ma enerveze dar ma enerveaza de-mi vine sa... Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Draga Nemora, si mie imi vine cateodata sa o iau pe campii, mai mila mi-e de bb Iosef ca de obicei atunci cand suge, in loc sa fiu linistita tb sa fac educatie celui mare(a se citi sa tip la cel mare) asa ca bb tresare in timp ce suge.Si sa stii ca eu l-am atins de cateva ori, nu cat sa-l doara, la el a contat gestul; mie mi-a parut teribil de rau dupa aia, stiu ca o palma la fund nu e deloc un argument, e doar o supapa pt frustrarile mele si nu tb sa plateasca el pt ele, totusi in momentul respectiv, de fapt in fractiunea de secunda respectiva parea singura optiune.
Am pus si eu pozici ca sa ne cunoasteti si pe noi.
Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE
nicuratze spune:
NEMORA,MADALINUTZA,CARLA,LEELOO,multumim.Fata nici nu pune gura pe biberon,oricum se satura,ca doarme bine dupa masa,sa pare ca asta e stilul ei,nu e calica,seamana cu ta-su.
MADALINUTZA,NEMORA,si eu in clubul vostru,mi-a facut Radu creierii franjuri..ca nu mai vrea sa doarma la pranz,plus alte obraznicii;am inceput deja cu pedepse,ca deja ne ia de fraieri.
ANAMARIA,superbe poze si superb baietel;ce distractie a fost la botez!
CARLA,nici eu n-am fost pe faza,este data de o fata o schema cu masajul ochiului,dar trebuie sa sapi in urma.
Andra a inceput sa fie mai rezonabila seara,ca ii dau gripe water de 2 zile
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
madalinuza spune:
badriana si al meu facea scaun cu mucus, maro si miros fff ciudat, nu avea propriu-zis diaree, avea vreo 2 scaune pe zi.i-am facut coprocultura si i-a iesit o bacterie in scaun-Klebsiella, azi am terminat tratamentul cu Sumetrolim (biseptol)
Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE
CarlaV spune:
citat din mesajul lui Leeloo21 carla de ce nu folosesti ceai de musetel pt bebe? eu i-am dat si pe micile cosulete pe care le-a facut in prima luna dupa nastere..si au trecut parca instant..si acum bea ceic de musetel.. nu am putut nast in apa pt ca bebe a avut dubla circulara stransa:(..tare mult mi-am dorit..pana la urma am facut cezariana..si a fost super si asa..momente superbe cand l-am vazut prima oara pe bebe cand l-a scos din burtica! si refacerea a fost super rapida..in 3 zile dupa operatie am fost ca npua! ii doresc bebelui sanatate! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Nu folosesc musetel la copil (nici la cea mare) pentru ca este alergen la varste mici (cateva luni).
Heheeee, cu dubla circulara de cordon am defilat si eu de la 20 saptamani si m-a tot amenintat cezariana. Pana la urma am schimbat dr. cu 10 zile inainte de nastere si am reusit tot natural, ca prima data. Unde ai nascut?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Nemo, Madalinuza, va inteleg foarte bine . Si mie mi-e mila de cea mica, se intampla ca tocmai cand suge mai cu patos sa vina sora-sa sa o pupe pe cap sau pe undeva si atat de rau o supara incat mi-e tare greu sa o impac. Sau cand reusesc sa o adorm pe cea mica si se apuca Saby sa arunce cu jucarii pe langa patut, Lary tresare si incepe sa urle de nu mai pot de mila ei. Sau cand ma scoate din pepeni sotul si urlu la el tresare si ea si urla... Saraca, n-are nici o vina ca s-a nascut intr-o familie de nebuni.
Ana-Maria, bun revenit! Frumoase poze, am banuit eu ca nu alaptezi cand am vazut biberonul cu apa. Dar de ce ai facut febra si de ce n-ai alaptat cu febra?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Marcela, ce par frumos ai!!! Si baietii sunt tare frumosi! Cu cine seamana Luca la par? Am vazut ca l-ati botezat pe cel mic in ziua in care a implinit Sabina mea 2 ani .
CarlaV spune:
Am tot uitat sa-i raspund Ioanei, ca locatie pentru intalnire eu votez pentru parcul IOR, pe care il vad de la geamuri.
dicirstea spune:
Salutare mamici!!!
Mai traiesc si eu...desi nu stiu pentru cat timp...
Am intrat mai mult sa ne vedeti in sfarsit si pe noi!!! Am reusit performanta sa descarc pozele. Am cateva si cu mine cat China, chiar si o poza facuta inainte sa intru pe usa spitalului.
Rog fetele care se ocupa de filmulet sa isi faca o pomana si cu mine si sa ne adauge in filmuletele cu burtici si cu bebei. Nu stiu cand voi mai putea intra pe forum.
La o saptamana dupa ce am nascut m-am procopsit cu soacra pe cap (o mai tineti minte??) A venit la sanatoriu. Nu imi ajungeau 2 copii mici, imi trebuia si al treilea, cel mai pretentios. Bineinteles ca ne-am certat ca chiorii dupa vreo 2 saptamani. Faza naspa e ca se simte asa bine ca nu vrea sa mai plece.
Iar de la 01.08 se pare ca voi incepe sa lucrez. Am primit o oferta pe care nu o pot refuza. Acum sunt in cautare de bone bune.
Printre picaturi ne mai cumparam cate ceva pentru viitorul nostru apartament.
Multumesc lui DD ca NU am avut nicio pb cu Theo,atata ca nu doarme mai mult de 2.3 ore decat in timpul zilei.
E alaptat exclusiv, am si o rezerva la congelator, pentru orice eventualitate .
Matei e in continuare gelos, dar nu pe Theo, pe care il pupa non stop, ci pe noi. Cerseste atentie, vrea in brate, vrea sa suga si el la titi, vrea suzeta.
Dar pentru ca a caftit-o pe soacra atunci cand ne-am certat, il iert si ii fac toate mofturile
Am pus si poze noi cu Matei, sa-l vedeti ce fata de intelectual are cu ochelari..imi vine sa il mananc.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui CarlaV Am tot uitat sa-i raspund Ioanei, ca locatie pentru intalnire eu votez pentru parcul IOR, pe care il vad de la geamuri. Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Nu am apucat sa citesc din urma.... va intalniti fara mine????
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!