Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

nemora ai zis lapte in ochi..lapte de mami banuiesc nu?
carla.. poate a facut de la curent ceva..cand a avut tudor la un singur ochisor eu l-am sters cu ceai de musetel si in cateva ore i-a trecut..acum poate este altceva..cu serul fiziologic am incercat si nu i-a trecut..iar lacrimioare asa cum au zis si fetele de la 3 sapt apar..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Leeloo, este la ambii ochisori. Eu ceai de musetel nu folosesc la copil.
Ai nascut in apa? (n-am urmat link-ul sa citesc)
Cosminica, si ieri era la fel ochisorul si n-a urlat, uff.
Nemora, multumesc, am tot schimbat pozitiile si am plimbat-o, a adormit intr-un final, n-am idee nici acum care era problema, sper sa nu se repete atat de rau. De fapt, a adormit in timp ce i se prepara Colic Baby. Espumisan nu am in casa, cred ca-mi fac stoc cu toate remediile existente, fix cand ziceam ca am scapat de colici, se pare ca revin.

Se pare ca astazi este randul meu sa va cer ajutorul. Am tot cautat pe net si nu gasesc, plus ca este a 3-a zi in care sun la toate telefoanele existente si nu mi se raspunde. Asadar, cine sta in sectorul 3 si a depus cerere pentru trusou si prima de nastere la DGASPC din 1 Decembrie, mai stiti care este programul pentru depunerea dosarelor? Mi-e tare peste mana sa merg pana acolo doar ca sa citesc avizierul.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Nemora, si al meu ,desi e mai mare decat Karo a ta face la fel cu jucariile. O nenorocita de zdranganea i se pare mai interesanta decat tonele de jucarii (la propriu) pe care le are. Zilele trecute am adus din pod o punga cu jucarr pt bb care fusesera ale lui si o zi intreaga s-a jucat doar cu ele. Pana la urma, poate din mila ca "fratele lui" nu are jucarii i l-a cedat, dar am lasat ca propunerea sa vina de la el.Nu l-am fortat cu nimic si nici nu l-am certat, in general nu prea il cert in legatura cu cel mic, mi-e frica sa nu ii creez resentimente. Incerc sa nici nu fac comparatii de genul:"Iosef e mai cuminte decat tine" sau "Cel mic e mai cuminte decat era Luca la varsta asta"(desi asta e adevarat, cateodata ma gandesc daca e normal, Iosef e f cumintel sta singur in patut si se joaca cu manutele, eu sunt pe la bucatarie sau in alta camera cu cel mare)

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

va pupam si noi, dragelor!!
ne bucuram enorm ca am reusit sa va "gasim" ca sa putem sa va povestim despre noi!!!!!!!

din motive tehnice..nu am mai putut intra in legatura cu voi..iar in ultimele zile, din cauza caldurii, Matei a fost ca bagat in priza..abia acum vreo ora juma a adormit si am reusit sa am timp sa va caut si sa va gasesc!!

sunt f fericita ca sunt alaturi de voi, iar, la discutii!!!!

Matei e un dolofan- dupa mine- care "vorbeste"toata ziua pe limba lui si ride cu gura pina la urechi!
veti gasi pose cu Matei in linkul de mai jos!

nu am apucat sa citesc prea mult din ceea ce ati postat, sper sa reusesc macar sa rasfoiesc!!

am aruncat in treacat un ochi si am vazut ca vb de antibebe..mi-au fost recomandate si mie dar nu am luat nici o pastila! Gaby al meu cind a vazut cite efecte adverse sunt a zis ca mia bine lipsa!

in mare..de slabit, al scapar de 11,5 kg si mai am cam 7-8 de dat jos..asta dc vreau sa ajung la dimensiunile "initiale" :)

fetelor, va rog sa imi spuneti cum fac sa va trimit poza cu matei ca sa fie adaugat in filmulet..sunt aceiasi vechi pasi, parola e aceeasi?

va pup..si ma apuc sa citesc ..astept "vesti" de la voi

ana-maria, mamica fericita de Matei-Darian *06 mai 2009*

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Mada, azi a lipsit bona micutei (adica taica-meu)
Sunt cu nervii in punga: io nu stiu cum se descurca femeile care sunt singure cu doi copii, eu nici nu suport sa planga vreuna, asa ca ia-o pe una, las-o pe ailalta, am facut si performanta de-a o schimba pe Karo in timp ce alaptam
Io cred ca as innebuni singura cu ele
si ba da, se invata in brate de mici, taica-miu a tinut-o tot timpul pe asta mica, si acum nu mai sta deloc jos
iar biata Karo ma vrea asa tare si uneori asa ma enerveaza...ce sa ma fac? as vrea sa nu ma enerveze dar ma enerveaza de-mi vine sa...

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelor eu ma prajesc sub limbaimpreuna cu fi-mea.De la caldura asta se maraie de e ceva de speriat..nu-i convine nimica si colac peste pupaza iar mi-a vomat.Si de azi de dimineata nu a inchis un ochi si nici euvreau sa se strice timpul si sa se mai racoreasca ca sa faca nani.
Si mie mi s-au prescris acelasi fel de anticonceptionale,dar abea de luni le incep ..si daca pun ceva carnita sau sunculita pe mine nu ma supar ca am ajuns la 46 kg si noroc cu "bidoanele" ca altfel ma ia briza pe sus.

cuscra............ce cifre frumoase a facut ginere-miu

carla............are ca un fel de treapta pana dai de salteasi dupa cum am zis randul trecut are o gramada de intrebuintari.Si bebitza mea facuse o secretie alba la ochisorul stang,dar am sters-o cu ser fiziologic de la zentiva si in 4 zile i-a trecut..acum cand urla are lacramioare adevarate

madalinutza.............imi pare rau pentru noaptea agitata,dar iti trimitem un ca sa rezisti pe zi si la noapte sa te poti odihni

anamariacs..............bine ai revenit

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminica

am si eu o intrebare: sunt fete care iau cerazette??

mamica fericita de ELIZA (04.05.09)

http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Eu iau Cerazzete.Am inceput de la 6 saptamani dupa nastere,adica de luni cand mi-a venit si ciclu

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

hello albinutze,help!

Am o bucata printzesa cu diaree de vre-o 2 sapt. Are scaune spre maro, mucilaginoase, trage partzuri mirositoare. E alaptata exclusiv la san, nici macar ceai nu vrea deoarece nu suporta bibe/suzeta. Astazi am mers la medic cu kk la borcan caci nu mi se pare deloc a buna. Avetzi idee ce ar putea fi? Si in greutate mi-a luat ff putzin, 200 gr in aproape trei sapt, ea care pana acum lua 250-300/sapt.

Cu apetititul nici noi nu stam foarte bine, nu stiu daca este de la caldura sau de la diaree.

Si noua ne curge un ochisor dar in urma analizelor a iesit oconjuctivita pentru care dr ne-a dat TobraDex dar nu pot sa spun ca este f. eficient. Cred ca o sa incerc cu laptic in ochi. Raportam si noi tzitzi moi, inclusiv seara, dar daca ea nu plange de foame inseamna ca atat ii trebuie.

Pupicei la bebici,

Adriana + Irina + Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui badriana

hello albinutze,help!

Am o bucata printzesa cu diaree de vre-o 2 sapt. Are scaune spre maro, mucilaginoase, trage partzuri mirositoare. E alaptata exclusiv la san, nici macar ceai nu vrea deoarece nu suporta bibe/suzeta. Astazi am mers la medic cu kk la borcan caci nu mi se pare deloc a buna. Avetzi idee ce ar putea fi? Si in greutate mi-a luat ff putzin, 200 gr in aproape trei sapt, ea care pana acum lua 250-300/sapt.

Cu apetititul nici noi nu stam foarte bine, nu stiu daca este de la caldura sau de la diaree.

Si noua ne curge un ochisor dar in urma analizelor a iesit oconjuctivita pentru care dr ne-a dat TobraDex dar nu pot sa spun ca este f. eficient. Cred ca o sa incerc cu laptic in ochi. Raportam si noi tzitzi moi, inclusiv seara, dar daca ea nu plange de foame inseamna ca atat ii trebuie.

Pupicei la bebici,

Adriana + Irina + Andrei

draga Adriana,
eu zic ca ai stat cam mult, 2 sapt, cu fetita in starea asta.
daca ma intrebi pe mine, cred ca e vb de vreo forma de enterocolita; sper din toata inima sa nu fie altceva, nu as vrea sa te sperii- am o prietena a carei fetita, acum in virsta de 4 ani, avea aceleasi simptome..si s-a cam tot plimbat cu ea prin spitale pina intr-un final cind au descoperit ca fetita are o boala de natura genetica care se manifesta prin aceste scaune moi si mucilaginoase..e legat de o disfunctie a pancreasului...de atunci stau numai pe tratamente. sper din toata inima sa nu fie si cazut vostru!
sa dea DD sa vii cu vesti bune!
va pupam si insanatosire grabnica!!

p.s. mama a patit la fel cu sora mea care luase nu stiu ce microb din maternitate..imi aduc aminte ca mama ii dadea sa bea cu lingurita, citeva inghitituri din apa in care fierbea o anume cant de orez - asa ii recomandase pe vremea aceea pediatrul- sau ceai de frunze de salcam!

ana-maria, mamica fericita de Matei-Darian *06 mai 2009*

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

carla de ce nu folosesti ceai de musetel pt bebe?
eu i-am dat si pe micile cosulete pe care le-a facut in prima luna dupa nastere..si au trecut parca instant..si acum bea ceic de musetel..

nu am putut nast in apa pt ca bebe a avut dubla circulara stransa:(..tare mult mi-am dorit..pana la urma am facut cezariana..si a fost super si asa..momente superbe cand l-am vazut prima oara pe bebe cand l-a scos din burtica! si refacerea a fost super rapida..in 3 zile dupa operatie am fost ca npua!

ii doresc bebelui sanatate!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput