Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 8
mimika spune:
Sau mai direct, tulibu, ia lista de pe mail, baga datele tale si retrimite. Nu?
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
ionika spune:
Oau! Emotii multe si sentimente contradictorii!
Multa sanatate bebitei si mamei si sa vedem poze cat mai curand!
Sa dea Dumnezeu pentru fiecare din noi bb sanatosi, chiar daca unii sunt mai grabiti!
Ioana
luhtien spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Acum ca mi-a trecut plansul ma apuca rasul cand imi amintesc de voi astea cu gemenuti ce va mai impingeati care e prima ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
da
da
corect.====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+29/30
diana_n spune:
Hei, ce ziceti ca acum 5 min. am primit o punga de pampers de nou-nascuti de la o prietena, i-au ramas de la baiatul ei care acum are 6 luni.
E semn sau nu?
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui diana_n Hei, ce ziceti ca acum 5 min. am primit o punga de pampers de nou-nascuti de la o prietena, i-au ramas de la baiatul ei care acum are 6 luni. E semn sau nu? |
Ha ha ha ...baga-i la bagajul de spital ..nu sta cu ei la vedere ca cine stie ce semnificatie poate avea
Cea mai fericita
32 + cu
raluk16 spune:
Hai sa va mai spun una mai rusinoasa, acuma, printre lacrimi si zambete... de cand cu vestea sanii imi curg in continuu... ![]()
![]()
am doua pete pe bluza de la pijama...
27+ 
tulibu spune:
| citat din mesajul lui diana_n Hei, ce ziceti ca acum 5 min. am primit o punga de pampers de nou-nascuti de la o prietena, i-au ramas de la baiatul ei care acum are 6 luni. E semn sau nu? Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
wow, asta da semn, sper sa fie semn ca vei naste la minim 38 de saptamani.
tare, oricum
mimika, intru acu' si retrimit mailul.
Ioana
26+ 

bebe
mimika spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Hai sa va mai spun una mai rusinoasa, acuma, printre lacrimi si zambete... de cand cu vestea sanii imi curg in continuu... 27+ ![]() |
Io n-am

32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Hai sa va mai spun una mai rusinoasa, acuma, printre lacrimi si zambete... de cand cu vestea sanii imi curg in continuu... |
Eu macar la capitolul asta nu am nimic....de cand sunt gravida...sper sa iasa ceva din ei dupa ce voi naste

Cea mai fericita
32 + cu
luhtien spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Lasand absolut toate glumele si poantele la o parte, eu maine la prima ora cand deschid magazinele merg sa-mi iau camasa de noapte si tampoane. Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
:)) lutoniana ...

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+29/30