Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
vaiii...ma intrebam eu de ce oare s-a incins gasca noastra asa (acum o ora jumate erati la pagina 19 din capit trecut)
nu imi vine sa cred! este posibil?!! s-a dat deja startul??!!
si eu nu am camasa de spital 
ma scuzati, nu ma luati in seama, sunt emotionata..
Dana 29s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
SABINA te imbratisez cu drag! Felicitari!!

LISA MARIA sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce este mai bun in lumea aceasta!

Nici macar nu am apucat sa scoatem agitatele in cinstea mamicii noastre!

Thank God I'm a woman!
mary_07 spune:
Mama ei de camasa,ca aproape toate stati prost la capitolul asta
...las' ca de nevoie,tricoul cu care plecati de acasa il puteti sacrifica in sala de nasteri..ca mai jos nu tre' nimic
.Si pana ajungeti in salon,s-o milostivi vreo ruda sa va aduca o "camesuta"
Am luat-o pe ulei vad ca....cred ca de la sampania virtuala
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
34+, cu
-Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!

Iulika29 spune:
Eu nu cumpår nicio camaså...Absolut nici una..
Nici nu ma gandesc..Si nu ma gandesc la nimik din bagaj..Såc såc..Si vb serios![]()
Vå spun eu sigur ca atunci cand va fi vå primeste la spital fårå..![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
tulibu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Mama ei de camasa,ca aproape toate stati prost la capitolul asta ![]() Am luat-o pe ulei vad ca....cred ca de la sampania virtuala ![]() |
cat de tare m-am distrat, rad ca o nebuna in fata calculatorului.
Eu sugerez in completare, tricoul sa fie al sotului, eventual cel preferat, ca sa sufere si el un pic...

Ioana
26+ 

bebe
raluk16 spune:
Cand i-am spus la mami m-a intrebat daca n-a fost si acolo eclipsa, ca a vazut la tv ca indienii erau speriati ca o sa le nasca prematur gravidutele din cauza eclipsei. Poate fi ceva?
27+ 
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tulibu
cat de tare m-am distrat, rad ca o nebuna in fata calculatorului. Eu sugerez in completare, tricoul sa fie al sotului, eventual cel preferat, ca sa sufere si el un pic... ![]() ![]() Ioana 26+ ![]() ![]() bebe |
Eu propun ca mimika sa ia tricoul preferat al soacrei pofticioase
27+
Dana15 spune:
Mai Melania nu-i de gluma cu noi astea, la prima sarcina
...pai eu azi noapte am visat ca nasteam si nu aveam camesa..si nu ma dam dusa de acasa , ca mie imi trebuia camesa
sa-ti mai zic una: eu nu am nici un tricou mai larg prin casa (nici macar de la sot, ca si el intra in categoria tantar
) si toate pijamalele gen rochita sunt din alea sexi, ca deee
...ma si vad mergand sa nasc in dantele (ca am una de ma mai cuprinde..se muleaza pe burta, na)
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Cand i-am spus la mami m-a intrebat daca n-a fost si acolo eclipsa, ca a vazut la tv ca indienii erau speriati ca o sa le nasca prematur gravidutele din cauza eclipsei. Poate fi ceva? 27+ ![]() |
Incredibil, aseara am pus link pt Devyla cu eclipsa care se va vedea foarte bine in Asia.
Cea mai fericita
32 + cu
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Cand i-am spus la mami m-a intrebat daca n-a fost si acolo eclipsa, ca a vazut la tv ca indienii erau speriati ca o sa le nasca prematur gravidutele din cauza eclipsei. Poate fi ceva? 27+ ![]() |
Stai asa...Luto ii trimitea ceva Sabinei..MI-am bagat nasucul si am vazut ca era vb de un articol cu eclipsa din 23 iulie si ca se va vedea foarte bine din toata Asia, daca nu gresesec..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas