Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 7
delia79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Lasand absolut toate glumele si poantele la o parte, eu maine la prima ora cand deschid magazinele merg sa-mi iau camasa de noapte si tampoane. Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
30+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Kawaichan...sper ca am scris bine de la atatea emotii ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |

Mihaela
33+ cu
baby Joshua
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Lutoniana de preseaza morcovul?? ![]() ![]() ..Esti asa dulce![]() ![]() |
Daaaaaa......
Eram si cu barbate'miu pe mess si a inceput sa rada de mine ca plang si mi-a zis:
"mai termina cu forumul ala ca te-ai tampit de tot" ....asta si apropos de ce zicea si Tulibu
Cea mai fericita
32 + cu
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui mimika Fetelor, voi vedeti, cum s-a transmis emotia la distante asa mari? O veste din Japonia a facut sa lacrimeze si Romania si UK si Suedia si stai sa intre si Australia si Canada si Statele si poate am mai uitat. Doar asa ne dam seama ce legatura s-a format aici... 32+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
Si eu am mai tras o tura de plans cand mi-am dat seama ca la noi inca nu e 23 iulie... Doamne, sunt terminata...
Mi-am dat seama ca eu nici nu mi-am ales din lista aceea pe cine sa sun daca se intampla ceva...
27+
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 [quote] Mi-am dat seama ca eu nici nu mi-am ales din lista aceea pe cine sa sun daca se intampla ceva... 27+ ![]() |
Eu voi intra in direct si voi scrie eu..Pt ca am net pe tel si vå voi da Eu vestea..

..Asta poate cat bebe trage de tatzica si papå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Lasand absolut toate glumele si poantele la o parte, eu maine la prima ora cand deschid magazinele merg sa-mi iau camasa de noapte si tampoane. Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
printre lacrimi ai vrut sa ma mai faci si sa rad
27+
lutoniana spune:
Tulibu mami, nu mai pierde vremea, cand o vezi pe Ramsan/Ramona ca scrie o bati pe umar si ii trimiti pe mail numele tau, numarul de telefon(daca vrei).....si cand vom naste poti sa trimiti un sms la o fata din lista.
Lista e pe mailul comun 
Cea mai fericita
32 + cu 
luhtien spune:
S-a nascut bebe Lisa Maria de Sabina,avem primul bebe din odisee !

FELICITARIIII!!!!!!!!!!!!
Recuperare grabnica mamei 
si sa fie o fetita sanatoasa si cuminte.
PS PLS nu mai scrieti in ritmul asta ca nu apuc sa citesc....sunt in urma rau de tot.
si m-ati pus pe ganduri urat de tot
cu calculul la bani...
si contabila e in concediu si vine dupa ce intru eu in concediu...
IO CE FAC?????? 

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+29/30
tulibu spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Tulibu mami, nu mai pierde vremea, cand o vezi pe Ramsan/Ramona ca scrie o bati pe umar si ii trimiti pe mail numele tau, numarul de telefon(daca vrei).....si cand vom naste poti sa trimiti un sms la o fata din lista. Lista e pe mailul comun ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
SARU'MANA asa o sa fac.
Ioana
26+ 

bebe