Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 6
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Canada si SUA sunt prezente Cand ajung eu acasa la voi e trecut de miezul noptii, deci probabil voi petrece singura 30+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Daca te grabesti putin s-ar putea så prinzi tura de noapte

..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Inca n-am ajuns la zi cu cititul, sunt tot la mesajul Mihaelei dar nu mai pot de emotii ca s-a dat startul... lacrimez intr-una, am sunat-o pe mami, l-am strigat pe sot sa-i spun,...
Doamne ajuta sa fie bine amandoua, sa fie sanatoase! 
27+ 
diana_n spune:
Lutoniana exact la asta ma gandeam si eu, gluma-gluma, bucurie mare, dar trebuie sa incepem sa ne pregatim cu adevarat. Gata, de maine intru in cutii si incep sa scot.
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
madalina84 spune:

vai LUTO esti atat de haioasa cateodata 

Dute ca sa fi sigura dar sa speram ca bebicu tau sta linistit pana la 40s,vazut si eu burtica frumoasa
Bebele meu a descoperit splina 
(el) e cel fericit ca eu toata ziua m-am vaitat,dar de pt el rezist
30+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
tulibu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Lasand absolut toate glumele si poantele la o parte, eu maine la prima ora cand deschid magazinele merg sa-mi iau camasa de noapte si tampoane. Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
culmea e ca la asta ma gandeam si eu, desi la mine chiar nu e cazul inca, dar asa de tare m-am ambalt, ca as pleca si acum, dar cred ca in momentul in care ar afla soatza s-ar sparge de ras, ca el si as zice ca am luat-o razna de tot (in sensul bun al cuvantului). Ca sa intelegi la ce ma refer, eu nu suport carnatii si pestele, si de ceva timp mananc intr-un si una si alta, asa ca el e usor convins ca m-au rapit extraterestrii si i-au dat innapoi o clona.
Ioana
26+ 

bebe
mimika spune:
raluk, scoicuta de aia albastra am si eu plus una de la Chicco. Iti dai seama ca si eu mi i-am imaginat pe bebelasii mei in scoicute
, cum ii aduc eu acasa...Mamaaaa, trebuie sa il pun pe sot sa monteze patutul ca e demontat. In week-end are program, gata!
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
kawaichan spune:
Fetele am trecut-o pe Sabina in lista.V-as da si alte detalii dar deocamdata nu am noutati.Sabina era un pic obosita si zicea ca o doare uterul de la injectia aceea pt retragere..bebitza fusese luata pt analize.Banuiesc ca acum doarme si ea sau o fi pe la bebitza si n-are tel la ea.Aici e 3.40 noaptea :)
Mihaela
33+ cu
baby Joshua
Iulika29 spune:
Lutoniana de preseaza morcovul??

..Esti asa dulce

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
mimika spune:
O asteptam cu drag sa isi revina si sa ii transmiti toata dragostea noastra
Fetelor, vedeti ce frenezie ne-a cuprins: sa cumparam, sa asambalam, sa curatam...
parca s-a comprimat timpul intr-o secunda, cat a dat Mihaela SEND la mesaj.
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
mary_07 spune:

Felicitari MAMI!!!!

Sanatate multa printesei si laptic mult pt mami s-o faca mare mare

Mi-au dat si mie lacrimile cand am citit

Lucia,deci pe bune,scoti niste vorbe cateodata de ma prapadesc de ras...si Techila de asemenea

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
34+, cu
-Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!